Skip to content

Mitä tehdä vanhalla iPhonellasi iPhonen päivityksen jälkeen

12 de heinäkuu de 2021

Uusia iPhone-laitteita julkaistaan ​​joka vuosi. Jos pysyt kärjessä, päivität todennäköisesti vanhan iPhonen kauan ennen kuin sen käyttöikä on kulunut loppuun. Nyt kun operaattorit eivät ole tukemassa iPhonea entisen tapaan, hinnat ovat nousseet. Suurimmalla osalla operaattoreita ja Apple Storessa voit saada mittavan vaihtokaupan vanhan iPhonen kanssa. Jos et kaupankäytä sitä tai pidä sitä varmuuskopiona, voit tehdä paljon muita asioita, joita voit tehdä vanhan iPhonen kanssa, kun päivität kiiltävään uuteen versioon.

Anna se eteenpäin

Lähetä vanha iPhone ystävällesi tai perheenjäsenellesi. Jos vanhalla puhelimellasi on SIM-kortti, poista se ennen kuin luovutat iPhonen. Niin kauan kuin vastaanottaja valitsee yhteensopivan operaattorin, hän voi ottaa iPhonen sisään, ja operaattori auttaa häntä saamaan sen asennettua verkkoon. Jos vanha iPhone on GSM-puhelin, yhteensopivat operaattorit ovat AT&T ja T-Mobile. Jos iPhone on CDMA-puhelin, Sprint ja Verizon ovat yhteensopivia operaattoreita. Kuinka erottaa ero? GSM-puhelimissa on SIM-kortit; CDMA iPhonet eivät.

Tee siitä iPod Touch

IPhone, jolla ei ole matkapuhelinpalvelua, on lähinnä iPod touch. Poista SIM-kortti, jos iPhonessa on sellainen, ja sinulla on mediasoitin, yhteyshenkilö ja kalenterilaite sekä Wi-Fi-yhteys. IPhone käyttää Wi-Fi-yhteyttä muodostaakseen yhteyden App Storeen ja tekemään kaiken, mitä iPod touch voi tehdä. Napsauta nappikuulokkeita ja lähde lenkille suosikkikappaleidesi mukaan. Jos haluat luovuttaa iPod touchin ystävälle tai perheenjäsenelle, onnekas vastaanottaja tarvitsee ilmaisen Apple ID: n, jotta se toimisi. Apple ID: llä hän voi käyttää App Storea ilmaiseksi ja maksettuja sovelluksia varten ja ladata aiemmin ostettuja sovelluksia ja musiikkia uuteen iPod touchiinsa.

Muuta se turvakameraksi

Jos iPhone on iPhone 5 tai uudempi, voit tehdä siitä turvakameran. Sinun on ladattava sovellus sitä varten, mutta sitten sinulla on suoratoisto, liikeilmoitukset ja pilvitallennus sormenpäilläsi. Jos haluat tallentaa ja katsella suojausmateriaalia, tarvitset tallennussuunnitelman, ja sovellukset myyvät mielellään sinulle yhden. Presence-, Manything- ja AtHome Camera -sovellukset ovat kolme sovellusta, jotka voivat muuttaa vanhan iPhonen turvakameraksi.

Käytä sitä Apple TV: n kaukosäätimenä

Jos kuulut ihmisiin, jotka eivät kestä Apple TV: n mukana tulevaa kaukosäädintä, lataa Apple TV Remote -sovellus vanhaan iPhoneen ja sinulla on uusi kaukosäädin. Äskettäisen Apple TV: n avulla voit käyttää Siriä iPhonessa sen hallintaan. Vanhemmissa Apple TV -versioissa etsit ohjelmia näppäimistöllä, mikä on edelleen valtava parannus mukana toimitetun kaukosäätimen hakutoimintoon verrattuna.

Kierrätä se

Voit pudottaa minkä tahansa Apple-laitteen pois Apple Storesta kierrätystä varten. Jos et asu Apple Storen lähellä, voit käyttää Apple GiveBackia verkossa. Apple lähettää sinulle ennakkoon maksetun postitustarran ja voit lähettää sen postitse. Apple lupaa kierrättää kaikki puhelimesi materiaalit vastuullisesti. Nyt jos voisit vain kierrättää vanhan iPhonen ja saada myös rahaa. Odota, voit. Jos iPhone on iPhone 4s tai uudempi, Apple antaa sinulle Applen lahjakortin ja kierrättää hyväksytyt puhelimet. Sinun täytyy mennä Applen kierrätyssivustolle ja vastata joihinkin kysymyksiin mallista, sen kapasiteetista, väristä ja kunnosta. Sitten Apple kertoo sinulle, mikä sen arvo on.

Myy se

Internetillä on kukoistavat markkinat aiemmin omistetuille iPhone-puhelimille. Etsi vain iPhone-jälleenmyyjiä ja katso, mikä ponnahtaa esiin. Jos asetat hinnan kohtuullisesti, on todennäköistä, että pystyt myymään puhelimen ilman suurempia ongelmia. Kun etsit paikkoja myydä iPhonea, ota huomioon vanhat valmiustilat, kuten eBay ja Craigslist. Muista hyödyntää muiden ihmisten tietämystä ja vinkkejä saadaksesi parhaan hinnan ja sujuvan kaupan. Kokeile Amazonin vaihtopalvelua saadaksesi arvion vanhan iPhonen arvosta. Lähetä puhelimitse, ja Amazon antaa sinulle Amazon-luottoa sovittuun määrään – ei hässäkkää. Voit harkita joitain pienempiä verkkokauppoja, joissa kilpailu saattaa olla vähäisempää. Tällöin etsi matkapuhelin tai Mac-kohtainen online-jälleenmyyntimahdollisuus. Minkä polun valitsetkin, muista poistaa henkilökohtaiset tietosi iPhonesta ennen niiden luovuttamista. Lisätietoja vanhan iPhonen (tai muun Apple-laitteen) myynnistä saat tutustumalla kohtaan Kuinka valmistella iPhone myytäväksi.