Skip to content

Mitä vastaaja on ja miten se asetetaan

30 de kesäkuu de 2021

Vastaaja on ääniviesti, jonka soittaja jättää, kun soitettu henkilö on poissa tai on kiireinen toisessa keskustelussa. Lisätietoja tyypillisistä vastaajaominaisuuksista ja visuaalisen vastaajaviestin toiminnasta. Määritä sitten puhelinvastaaja mobiililaitteellesi. Tämän artikkelin ohjeet puhelinvastaajan määrittämiseen koskevat Androidia ja iPhonea.

Katsaus puhepostiominaisuuksiin

Vastaajaominaisuus toimii samalla tavalla kuin puhelinvastaaja. Tärkein ero on kuitenkin se, että sen sijaan, että ääniviesti tallennettaisiin puhelinvastaajaan, se tallennetaan palveluntarjoajan palvelimelle käyttäjälle varattuun tilaan, jota kutsutaan postilaatikoksi. Vastaajaviestillä on samat sähköpostin ominaisuudet, paitsi että viestit ovat ääniä tekstin sijaan. Äänen tallentamisen ja toistamisen ohella vastaajaan kuuluu seuraavat lisäominaisuudet:

 • Vastaanota vastaajaviestejä useilta soittajilta samanaikaisesti.
 • Lähetä vastaajaviestit edelleen muiden ihmisten postilaatikoihin.
 • Lisää ääniesittely välitettävään viestiin.
 • Lähetä ääniviestejä lähettääksesi useammalle kuin yhdelle henkilölle samanaikaisesti.
 • Säilytä ääniviestejä pitkään.
 • Ilmoita puhelinvastaajan saapumisesta matkapuhelimen tai hakulaitteen kautta.
 • Esitä erilaisia ​​terveisiä eri käyttäjille.
 • Siirrä ja tallenna ääniviestit tallennusvälineelle, kuten kiintolevylle, joka voidaan lähettää myös sähköpostiviestien liitteenä.

Visuaalinen vastaaja

Tämä parannettu vastaajaviesti valtaa älypuhelimet ja mobiililaitteet. Sen avulla voit tarkistaa vastaajasi kuuntelematta kaikkea. Se näyttää vastaajasi luettelossa, kuten sähköposti. Voit sitten käyttää useita vaihtoehtoja vastaajaviesteihin, kuten kuunnella uudelleen, poistaa ja siirtää, mikä olisi mahdotonta tai vaikeaa normaalin vastaajaviestin kanssa.

Kuinka määrittää vastaaja Androidissa

Sinulla on oltava puhelinpalvelun tarjoajan puhelinvastaajanumero. Soita palveluntarjoajallesi ja tiedustele palvelusta, hinnasta ja muista yksityiskohdista. Nämä ohjeet kattavat oletusarvoisen Android-puhelinsovelluksen. Puhelinsovellus voi vaihdella Android-version ja valmistajan mukaan.

 1. Avaa Puhelin sovellus.

 2. Valitse kolme pinottu pistekuvake näytön oikeassa yläkulmassa.

 3. Valita asetukset valikosta.

 4. Valitse Asetukset-näytössä Vastaaja.

 5. Valitse Lisäasetukset Vastaajaviesti-näytössä.

 6. Valita Perustaa.

 7. Valitse Vastaajaviestin numero.

 8. Kirjoita operaattorisi tarjoama vastaajanumero ja valitse sitten OK.

  Android-puhelimen vastaajanumeron asetukset

Kuinka asettaa vastaaja iPhonessa

IOS: ssä puhepostin määritysprosessi on melko virtaviivainen. Kaikki hoidetaan suoraan Puhelin-sovelluksen kautta. Prosessi keskittyy enimmäkseen kokemuksen mukauttamiseen salasanallasi ja tervehdyksellä. Kaiken kaikkiaan sen pitäisi kestää vain muutama minuutti.

 1. Avaa Puhelin sovellus.

 2. Valitse Vastaaja välilehti. Aina kun haluat tarkistaa puhelinvastaajan iPhonessa, valitse Vastaaja ja noudata sitten kehotteita.

 3. Valita Määritä nyt.

 4. Anna uusi puhepostisalasana ja valitse sitten Tehty.

 5. Anna salasana toisen kerran ja valitse sitten Tehty uudelleen.

 6. Valitse seuraavaksi joko Mukautettu tai Oletus tervehdyksellesi. Oletus antaa oletuksena iOS-vastaajaviestien. Mukautettu voit tallentaa omia.

 7. Kun olet valmis, valitse Tallentaa.