Skip to content

Mitä voit tehdä Snapseed-sovelluksella?

5 de heinäkuu de 2021

Snapseed on valokuvien muokkaussovellus. Se on ilmainen. Se ei ole tuhoisa. Se on tehokkaampi kuin Instagram, ja jos sinulla on tilaa älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi, lataa Snapseed heti, vaikka olisit ammattikuvaaja.

Snapseed on Google-yritysosto, joka on hankittu parantamaan Googlen valokuvaominaisuuksia. Nyt se on Google-sovellus, jossa on tehokkaat valokuvanmuokkaussuodattimet, joita voit käyttää älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Jotkut näkevät Snapseedin vastauksena Instagramiin, mutta sen on tarkoitus olla osa Googlen jatkuvaa pyrkimystä parantaa valokuvien muokkausta ja jakaa ohjelmistoja yleensä. Nik Software – alun perin Snapseedin valmistanut yritys – kehitti laajan valikoiman valokuvasuodattimia ja laajennustuotteita erikoistuen korkean dynaamisen alueen (HDR) suodattimiin. Google on jatkanut työkalujen lisäämistä sovellukseen sen ominaisuuksien parantamiseksi.

Mistä löytää Snapseed

Snapseed on ilmainen sovellus, joka on saatavana sekä Android- että iOS-mobiililaitteille. Ota kuvia mobiililaitteellasi, käytä Snapseedin suodattimia ja jaa niitä sosiaalisen median alustoilla. Snapseed on taiteilijan työkalu, jolla on edistyneitä ominaisuuksia ja jota suositellaan vakaville valokuvaajille, mutta sen helppokäyttöisten hallintalaitteiden ansiosta se sopii kaikille, jotka haluavat leikkiä kuvillaan. Ammattilaisille se on sovellus, jota käytät, kun haluat ottaa jonkin aikaa edistyneen kuvan tekemiseen.

Mitä voit tehdä snapseedillä

Valitse valokuva valokuvakirjastostasi tai ota uusi valokuva. Käytä Näyttää -välilehti ja valitse pikkukuva näytön alareunasta, jotta kuvan kylläisyyttä voidaan säätää ensin. Suurin osa muokkaustöistä tehdään Työkalut sovelluksen osio. Sieltä löydät parantavan harjan, vinjetin ja glamour-hehkusuodattimet. Siellä on myös luovia valokuvakehyksiä, tekstuureja sekä grunge- ja valotehosteita. Voit kiertää ja rajata kuvia, korjata vinoja viivoja Perspective-suodattimella ja säätää kuvien valkotasapainoa. Käyrät-suodattimen avulla voit hallita kirkkaustasoja tarkasti. Aina kun napautat työkalua, avaat vaihtoehtoja, joita voit kokeilla kuvallasi – napsauta kutakin pikkukuvaa, jotta efekti lisätään kuvaan ja näet miltä se näyttää. Muita työkaluja ovat suodattimet pään asentoon, muotokuviin, linssin sumennukseen, kaksoisvalotukseen ja tekstiin. Kun olet tyytyväinen valokuvaan tekemiinne muutoksiin, napauta Viedä. Vie-näytössä voit jakaa muokatun kuvan, tallentaa sen erillään yksittäisestä valokuvasta tai luoda kopion pysyvillä muutoksilla. Koko prosessi on yksinkertainen ja itsestään selvä. Se on myös riippuvuutta aiheuttava. Voit vaeltaa työkalusta toiseen tekemällä muutoksia, tietäen, että mikään ei ole pysyvää, ennen kuin teet siitä pysyvän.

Snapseedin tekniset vaatimukset

Vapaa Android-sovellus on saatavana Google Play -kaupasta: Android OS 4.4 tai uudempi Ilmainen iOS sovellus on saatavana Apple App Storesta: OS 9.0 tai uudempi Yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa