Skip to content

Mitä Yahoo-ihmiset hakivat?

23 de kesäkuu de 2021

Yahoo People Search on lopetettu. Tämä artikkeli on tarkoitettu vain historialliseen tarkoitukseen. Katso Yahoo People Search -vaihtoehtoja varten tämä luettelo ilmaisista ihmisten hakusivustoista. Yahoo People Search oli hakuapu, jota voitiin käyttää puhelinnumeroiden, osoitteiden ja sähköpostitietojen löytämiseen. Hakukone oli käytettävissä osoitteessa people.yahoo.com.

Kuinka Yahoo People Search toimi

Joitakin Yahoo People Search -sivustolta löytyneitä tietoja on toimittanut Intelius, tiedonhakujärjestö, joka lisensoi nämä tiedot Yahoo: lle. Suurin osa työkalun avulla löydetyistä tiedoista oli täysin ilmaista, mutta jos päätät jatkaa Inteliusin tarjoamia tietoja, joudut maksamaan. Ihmiset-hakutyökalu kanavoi julkisesti saatavilla olevia tietoja puhelinluetteloista, valkoisista sivuista ja keltaisista sivuista Yahoon hakupalveluun. Kaikki nämä tiedot olisi voitu löytää verkosta ja olla yleisön saatavilla, mikä tarkoittaa, että mikään niistä ei ollut arkaluontoista, suojattua tai mahdollisesti haitallista. Henkilön sukunimi vaadittiin puhelinnumeron tai osoitteen löytämiseksi. Käänteisen puhelinnumeron haku voisi noutaa kyseiseen puhelinnumeroon liittyvät nimet ja osoitteet, ja sähköpostiosoitteen haku (vaaditaan sukunimi) voi palauttaa nimet, osoitteet, puhelinnumerot ja niihin liittyvät sähköpostitiedot.

Yahoo People Search Privacy

Yahoon henkilöhakutyökalun avulla löydetty tieto löytyi julkisesti saatavilla olevista tietokannoista, online-puhelinluetteloista ja julkisista tietueista. Toisin sanoen, mitään Yahoo People Searchista palautettua tietoa ei sijoitettu sinne ilman, että sitä olisi löytynyt jostain verkosta, jossa se jo asui. Voit pyytää tietojen poistamista Yahoo People Search -luetteloista poistolomakkeen avulla. Tämä ei kuitenkaan poista tietojasi mistään muualta verkosta.

Yahoo People Search Alternatives

On useita tapoja löytää ihmisiä verkossa. Ehkä sinulla on vain heidän numeronsa ja haluat nähdä kuka omistaja on. Tai jos sinulla on vain heidän sähköpostiosoitteensa, voit etsiä käänteisen sähköpostiosoitteen saadaksesi selville kenelle sähköposti kuuluu. Voit jopa löytää jonkun käyttäjänimellä. ITools.comissa on myös Yahoo People Search -työkalu, joka saattaa olla samanlainen kuin Yahoon alkuperäinen. Etsityltä henkilöltä kysytään kuitenkin Spokeota Inteliusin sijaan.