Skip to content

Mitkä ovat hienoja, kestäviä koteloita iPod Classicille?

21 de maaliskuu de 2021

IPod Classic oli alkuperäisen iPod-sarjan viimeinen laite, joka julkaistiin vuonna 2007 ja lopetettiin vuonna 2014. Tämä voimalaitos toisti musiikkia, podcasteja ja videoita sekä näytti valokuvia. Jopa 160 Gt: n tallennustilalla iPod Classic oli suosittu Applen fanien keskuudessa, ja sitä käytetään edelleen tänään. Löydä sellainen eBayssa tai Amazonissa sekä käytettyjen jälleenmyyjien kautta.

Tarvitset hyvän tapauksen, jos haluat suojata iPod Classiciasi. Tarkastimme kahdeksan iPod Classic -koteloa, jotka pitävät laitteen suojassa tyylikkäästi naarmuilta ja kolhuilta.

Tämä luettelo koskee vain iPod Classic -koteloita, ei iPod touchin tai muun tyyppisiä iPod-koteloita.

Unicorn Innovationin iPod Classic -nahkakotelo

Piilota ja suojaa iPod Classicisi tällä Unicorn Innovationsin nahkaisella läppäkotelolla.

Tämä kotelo sulkeutuu magneettisesti kiinnittääkseen sen suljettuna. Se sisältää myös irrotettavan vyöpidikkeen ja siinä on portit kuulokkeille ja laturille, joten sinun ei tarvitse irrottaa iPodia musiikin kuuntelemiseen tai akun lataamiseen.

Tämä tapaus myydään noin 15 dollaria.

DLO: n iPod Classic -kotelo johdonhallinnalla

Kuulokkeiden seuraaminen voi olla vaikeaa käsiteltäessä pientä iPodia, mutta tämä tapaus korjaa ongelman liittämällä nappikuulokkeet takaosaan.

Tämä kotelo tarjoaa kaapelien hallinnan ja on helppo tarttua, mikä estää iPodia liukumasta sormiesi läpi. Kotelo suojaa täysin iPodia, napsautuspyörä mukaan lukien.

Kuten kaikki suuret iPod-kotelot, myös tämän DLO-kotelon avulla voit ladata ja käyttää iPodiasi irrottamatta sitä kotelosta. Se myydään noin 10 dollaria.

Paddsun musta nahkakotelo iPod classicille

Tämä tyylikäs nahkakotelo sopii 80, 120 ja 160 Gt iPod-klassikoille. Siinä on siirrettävä vyöpidike, josta on hyötyä lenkillä tai treenattaessa. Se tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin hallintalaitteisiin, ja voit käyttää kuulokkeita, kun kotelo on suljettu. Tämä tapaus on loistava matkustamiseen iPodin kanssa, ja se on edullinen alle 10 dollaria.

V-TOP nahkakotelo iPod Classicille

Tämä vankka iPod Classic -kotelo sopii 30, 60, 80, 120 ja kuudennen sukupolven 160 Gt: n malleihin. Se saa korkeita pisteitä houkuttelevuudesta ja tukevuudesta. Siinä on irrotettava vyöpidike, kotelon lataus ja kuulokeliitäntä. Tässä tapauksessa vähittäismyyntihinta on alle 10 dollaria.

Tämä kotelo ei sovi vanhempaan, paksumpaan 160 Gt: n iPod Classiciin, joka julkaistiin vuonna 2007.

JNSupplier Clear Hard Cover -kotelo iPod classicille

Tämä kotelo on täydellinen, suojaava, kristallinkirkas iPod Classic -kotelo, johon mahtuu seitsemännen sukupolven 120 Gt: n ja 160 Gt: n iPod Classics, kuudennen sukupolven 80 Gt: n ja 120 Gt: n mallit ja viidennen sukupolven 30 Gt: n iPod Classics. Sen muovinen pikakotelo pitää iPod Classicin tyylikkäästi suojattuna. Snap-in-kotelo mahdollistaa myös helpon pääsyn kaikkiin painikkeisiin, hallintalaitteisiin ja portteihin.

Tämän iPod Classic -kotelon vähittäismyyntihinta on noin 12 dollaria.

Aiboco Arm Band iPod Classic -kotelo

Tämä 15 tuuman joustava käsivarsityyppinen iPod Classic -kotelo toimii seitsemännen sukupolven 160 Gt: n iPod Classicsin sekä kuudennen sukupolven 80 Gt: n ja 120 Gt: n mallien kanssa. Tällä kotelolla on helppo käyttää napsautuspyörää ja -painiketta, joten laitteen kuulokeliitännän ja virranhallinnan käyttö on helppoa. Se on täydellinen urheiluun, lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja kuntosalille menemiseen.

Tämä iPod Classic -kotelo myydään noin 7 dollarilla.

Maberry-nahkakotelo Apple iPod Classicille

Tämä lompakon kaltainen kotelo on tyylikäs ja tukeva, ja siinä on 80 Gt: n ja 120 Gt: n iPod Classics. Siinä on magneettisuljin, klassinen irrotettava vyöpidike ja täysi pääsy kaikkiin hallintalaitteisiin. Siinä on myös jalusta iPod Classicin tukemiseen ja musiikin kuunteluun.

Tämä on hyvin tehty, sopiva kotelo, joka myydään alle 10 dollarilla.

Violetti Apple iPod Classic -kovelle

Jos etsit värikkäitä iPod Classic -kotelovaihtoehtoja, Purple for Apple -kovakotelossa on alumiinipäällyste. Kotelon etupuolella on kirkas muovinen ikkuna iPod-näytön suojaamiseksi ja pyöreä aukko napsautuspyörälle. Telakassa, kuulokeliitännässä ja pitopainikkeessa on myös aukot.

Noin 8 dollaria, tämä on mukava vaihtoehto, jos etsit vähän pizazzia iPod Classic -kotelossa.