Skip to content

Mitkä ovat Zoho Mail Exchange ActiveSync -asetukset?

25 de kesäkuu de 2021

Zoho Mail -palvelu tarjoaa Exchange ActiveSync -palvelimelle pääsyn push-viesteihin sekä synkronoimaan kalenteri-, tehtävä- ja yhteystiedot Zohon palvelimien ja haluamasi sähköpostiohjelman välillä. Tämä menettely toimii minkä tahansa sähköpostiohjelman kanssa, joka tukee Microsoftin ActiveSync-protokollaa – joskus kutsutaan yleisesti Vaihto.

Zoho Mail Exchange ActiveSync -asetukset

Käytä näitä asetuksia päästäksesi saapuviin viesteihin ja verkkokansioihin Exchange-yhteensopivassa sähköpostiohjelmassa tai mobiililaitteessa:

  • Palvelimen osoite: msync.zoho.com
  • ActiveSync-toimialue: Jätä tyhjäksi
  • Käyttäjätunnus: ytäydellinen Zoho Mail -sähköpostiosoitteemme
  • Salasana: Zoho Mail -salasanasi – tai sovelluskohtainen salasana, jos olet aktivoinut kaksivaiheisen todennuksen tililläsi
  • TLS / SSL edellytetään: Joo

Olemme kehittäneet vaiheittaiset oppaat, joiden avulla voit määrittää Zoho Mailin Android-laitteille ja määrittää Zoho Mailin iOS-laitteille. Voit käyttää Exchange- tai ActiveSync-protokollia vain Zoho Mail -tililläsi, jos olet maksava tilaaja. Ilmaiset tilit eivät tue näitä ominaisuuksia.

Microsoft Outlook 2016 ja Zoho Mail

Alkaen Outlook 2016: sta ja sisältäen Outlook 2019: n ja Outlook Microsoft 365: n, ohjattu lisätilit-toiminto edellyttää, että se on määritetty oikein automaattinen löytö merkintäopas kaikkien Exchange Server -tilien tilin määritysprosessille. Lyhyesti sanottuna Outlook etsii sähköpostiosoitteen toimialueen DNS-tietueita etsimään tiedostoa (usein CNAME- tai SRV-tietue) DNS: stä, joka osoittaa Outlookin tiettyyn XML-tiedostoon tai johonkin muuhun Exchange Serverin määritystietueeseen, joka sisältää tilin kaikki asetustiedot. Zohon Exchange-järjestelmänvalvojan on varmistettava, että oikeat määritystiedot ovat palvelimella. Jos käytät mukautettua verkkotunnusta, sinä saattaa saada yhteys toimimaan asettamalla CNAME-tietue DNS: ään, joka osoittaa autodiscover.domain.com: n msync.zoho.com: lle TTL: llä 3600 – mutta ihmisillä on ollut erilaista onnea tässä lähestymistavassa. Outlook 2013: ssa ja aiemmissa versioissa voit kirjoittaa Exchange-tiedot manuaalisesti. Outlook 2016: n kanssa Microsoft poisti tarkoituksellisen manuaalisen Exchange-määrityksen tilinhallinnassa automaattisen löydön tai ei mitään -logiikan hyväksi. Mielenkiintoista on, että Microsoftin mobiili Outlook-asiakasohjelma – arvostettu posti- ja kalenterisovellus iOS: lle ja Androidille – tekee tukea Exchange-tilien manuaalista määritystä riippumatta siitä, onko asiaankuuluvia automaattisen löydön merkintöjä olemassa tai ei. Useat verkkosivustot tarjoavat ohjeita tiettyjen rekisteriasetusten määrittämisestä yksinkertaistetun ohjatun tilin luomisen poistamiseksi käytöstä Outlookin työpöytäohjelman uusimmissa versioissa. Voit todellakin käyttää rekisteriasetusta ohittamaan tämän toiminnan, mutta ole varovainen, koska rekisterin muutos voi vaikuttaa haitallisesti tietokoneeseesi tavoilla, joiden korjaaminen voi osoittautua vaikeaksi.

Laajennukset Microsoft Outlookilla

Zoho tarjoaa oman laajennuksen kalenterin ja yhteystietojen synkronointiin Outlookin kanssa, mutta laajennus ei tue virallisesti Outlook 2016: ta tai uudempia versioita. Löydät sen Zoho Mail -ohjauspaneelistasi menemällä kohtaan asetukset > Kalenteri > Synkronoida > Microsoft Outlook.

Vaihtoehdot ActiveSyncin vaihtamiseen Zoho Mailin kanssa

ActiveSyncin etu on tekniikan pikakeskeinen luonne yhdistettynä sähköpostin, kalenterikohteiden, yhteystietojen ja tehtävien käyttöön. Kaikki sähköpostiohjelmat eivät kuitenkaan käsittele ActiveSync-ohjelmaa, ja jos ActiveSync-rekisteröinti epäonnistuu (esim. Puuttuvien tai väärin määritettyjen automaattisen löydön asetusten takia), voit silti arvioida ActiveSyncin mukavuutta ompelemalla kankaan yhteen sen sijaan, että ostat täydellisen, loistavan kuvakudoksen. Saat suurimman osan matkasta sinne käyttämällä erilaisia ​​palveluita:

  • Postille: Käytä POP3- tai IMAP-protokollaa vastaanottoprotokollana ja lähetä SMTP: n avulla. Käytä SSL-salattua postia, jos voit.
  • Kalentereille: Useimmat postisovellukset tukevat CalDAV-protokollaa – teollisuuden kalenteri- ja tapahtumadatan standardia. Zoho tukee CalDAV-ohjelmaa calendar.zoho.com-osoitteen kautta käyttämällä täydellistä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi tai sovelluksen salasanaa.
  • Yhteystiedoille: Monet postisovellukset tukevat CardDAV-protokollaa, mukaan lukien Zoho Mail. URL-osoite on contacts.zoho.com.

Outlook 2016 ja uudemmat versiot tukevat erilaisia ​​ilmaisia ​​ja maksettuja laajennuksia, jotka tukevat CalDAV- ja CardDAV-tukea, koska Microsoft ei luonnollisesti tue näitä teollisuusstandardeja lippulaiva-työpöytäsovelluksessa.