Skip to content

Mobiililaite toimii hitaasti? Kokeile näitä Android-laitteiden puhdistusaineita

20 de maaliskuu de 2021

Jos Android-laitteesi toimii hitaasti, roskapostitiedostojen tyhjentäminen järjestelmän välimuistista voi usein korjata ongelman. Google Play -kaupasta löydät paljon välimuistinpuhdistusaineita Android-puhelimille ja -tableteille.

Mitä ovat puhdistusaineet Android-puhelimille?

Kun poistat sovelluksen, jäännöstiedot säilyvät laitteellasi. Mainokset, ilmoitukset ja selainhistoria jättävät kaikki järjestelmän välimuistiin jäljet, mikä voi hidastaa laitettasi ajan myötä.

Puhdistussovellukset poistavat nämä viivästyneet tiedostot vapauttaen tallennustilaa ja tehden laitteestasi nopeamman. Monet siivoojat suorittavat lisäoptimointeja, ja jotkut tarjoavat jopa virustentorjunnan.

Seuraavat puhdistusaineet ovat yhteensopivia useimpien Android-älypuhelinten ja -tablettien kanssa. Saatat joutua päivittämään Android-version, jotta ne toimivat oikein.

1Tap Cleaner: Yksinkertaisin puhdistaja Androidille

Mitä pidämme
 • Täydellinen puhelimen puhdistusaine teknofoobeille.

 • Kevyt ja helppo akun kesto.

Mitä emme pidä
 • Tulokset ovat vähäisiä parannuksia.

 • Satunnainen hidas suorituskyky.

Jos haluat jotain suoraviivaisempaa, et voi mennä pieleen 1Tap Cleanerin kanssa. Se puhdistaa järjestelmän välimuistin, selaushistorian ja puhelulokin yhdellä kosketuksella – tai kehota sovellusta suorittamaan puhdistus automaattisesti määrätyin väliajoin.

Ainoa haittapuoli on Android 6.0 ja uudemmat eivät salli sovellusten suorittaa automaattista välimuistin tyhjentämistä, joten sinun on ensin muutettava laitteen oletusasetukset.

All-in-One-työkalupakki: Kattavin ilmainen Android Cleanup -sovellus

Mitä pidämme
 • Tunnistaa tiedostot, jotka vievät paljon tilaa.

 • Valokuvakompressorityökalu tallentaa enemmän korkean resoluution kuvia laitteeseesi.

Mitä emme pidä
 • Ominaisuuksien määrä voi olla ylivoimainen, jos haluat vain yksinkertaisen puhdistusaineen.

 • Pro-versio vaatii vuosimaksun.

Yli 30 yksittäisen työkalun avulla laitteen suorituskyvyn parantamiseksi All-In-One Toolbox varmasti täyttää nimensä. Kuten Clean Master, All-In-One kertoo tarkalleen, kuinka paljon RAM-muistia ja ROM-levyä on tällä hetkellä käytössä, mutta kätevä laitteistotietojen tarkistaja antaa lisätietoja puhelimen tai tabletin sisäisestä toiminnasta.

All-In-One Toolbox sisältää myös samanlaisia ​​akun optimointi- ja yksityisyyden suojaominaisuuksia. Järjestelmäresurssien vapauttamisen lisäksi All-In-One Toolbox voi saada laitteen käynnistymään nopeammin poistamalla käytöstä tarpeettomasti käynnistyksen aikana käynnissä olevat sovellukset.

SD Maid: Paras Android Cleaner juurtuneille laitteille

Mitä pidämme
 • Perusteellisempi kuin muut Android-puhdistusaineet.

 • Vaikuttava tiedostonhallinta antaa sinulle pääsyn koko laitteellesi.

Mitä emme pidä
 • Lisäominaisuudet vaativat premium-tilin ja pääkäyttäjän laitteellesi.

 • Voit vahingossa poistaa tärkeät järjestelmätiedostot, joita laitteen on toimittava.

SD Maid on pohjimmiltaan 1Tap Cleanerin vastakohta. Se on paljon syvällisempi työkalu, joka keskittyy erityisesti laitteesi syvälle piilotettujen tiedostojen poistamiseen. Sovellus on ehdottomasti kohdistettu edistyneille käyttäjille. Se ylittää yksinkertaisen välimuistin puhdistuksen kohdentamalla kaksoiskappaleet ja imuroimalla tietokantoja tarpeettoman tiedon poistamiseksi.

Osuvasti nimetty CorpseFinder-toiminto auttaa löytämään jäljellä olevat tiedostot poistetuista sovelluksista manuaalisesti, tai voit asettaa automaattisen puhdistusohjelman.

CCleaner: Yksi käyttäjäystävällisimmistä puhdistusaineista Android-puhelimille

Mitä pidämme
 • Yksinkertainen asennus ja intuitiivinen käyttöliittymä.

 • Helppo poistaa puhelulokeja ja tekstiviestejä kerralla.

Mitä emme pidä
 • Ei välttämättä ole tarpeeksi kehittynyt tyydyttämään kaikkia käyttäjiä.

 • Ilmainen versio sisältää häiritseviä mainoksia.

Jos haluat jotain perusteellisempaa kuin 1Tap Cleaner, mutta kuitenkin helpompaa kuin All-in-One Toolbox, kokeile CCleaneria. Sen suosio kilpailee Clean Masterin kanssa, ja vaikka sillä ei ole edistyneitä toimintoja, CCleaner on helpompi käyttää kuin lähin kilpailija.

Sen lisäksi, että tyhjennät järjestelmän välimuistin, selainhistorian ja leikepöydän sisällön, CCleaner seuraa ja parantaa akun ja suorittimen suorituskykyä.

Systweak Android Cleaner: Paras mainospuhdistaja Android-laitteiden puhdistamiseen

Mitä pidämme
 • Phone Boost -ominaisuus helpottaa laitteen nopeaa optimointia yhdellä napautuksella.

 • Ilmainen ilman mainoksia.

Mitä emme pidä
 • Joskus kohdistetaan tiedostoihin, jotka eivät todellisuudessa ole roskaa.

 • Monet hyödylliset ominaisuudet on otettava käyttöön manuaalisesti.

Systweak sisältää useita moduuleja, jotka optimoivat laitteesi eri tavoin. Niiden joukossa on ilmoitusmoduuli, joka estää ilmoitukset tietyiltä sovelluksilta, ja WhatsApp-moduuli, jonka avulla voit nähdä, lähettää ja vastaanottaa WhatsApp-mediatiedostoja yhdessä paikassa.

Sen lisäksi, että sovellushallinta auttaa jäljittämään jäljentämistiedostot, se varmuuskopioi ja jakaa tiedostot, jotka haluat säilyttää. Ehkä vaikuttavinta, että virransäästölaajennus voi pidentää laitteen akunkestoa useita tunteja.