Skip to content

Movie Maker AutoMovie tekee videoiden muokkaamisesta helppoa

17 de kesäkuu de 2021

PÄIVITTÄÄ: Nyt lopetettu Windows Movie Maker oli ilmainen videoeditointiohjelmisto. Olemme jättäneet alla olevat tiedot arkistointia varten. Kokeile jotakin näistä kolmesta upeasta, ilmaisesta vaihtoehdosta.

Windows Movie Maker -sovelluksen AutoMovie-toiminto saa tietokoneen toimimaan video- ja äänileikkeiden muokkaamiseksi, jolloin valmis elokuva on hyvin vähän työtä. Aloita avaamalla Movie Maker -projekti ja tuomalla videoleikkeet. Valitse Muokkaa elokuvaa -paneelista Luo automaattinen elokuva.

Valitse Automaattisen elokuvan ominaisuuksien muokkaaminen

Avautuvasta ikkunasta voit valita muokkaustyylin, jota haluat käyttää kuvamateriaalissasi. Valitsemasi tyylin määrää käyttämäsi videomateriaali ja sen, miltä haluat lopullisen elokuvasi näyttävän. Kun olet valinnut tyylisi, napsauta ”Kirjoita elokuvan nimi”.

Anna AutoMovielle otsikko

Nyt voit valita elokuvalle otsikon. Tämä näkyy näytöllä ennen kuin videon toisto alkaa. Jos haluat musiikkia videon taustalle, napsauta Valitse ääni- tai taustamusiikki. Jos et halua lisätä musiikkia, siirry vaiheeseen 6.

Valitse taustamusiikki AutoMovie-sovellukselle

Voit nyt selata musiikkia, jota haluat käyttää videossa. Todennäköisesti tiedostot tulisi tallentaa Oma musiikki -kansioon.

Säädä äänenvoimakkuutta AutoMovielle

Kun olet valinnut musiikkisi, sinun on päätettävä, kuinka voimakkaasti haluat sen soittavan. Käytä äänitasojen liukusäädintä säätääksesi videosi äänen ja taustamusiikin äänen tasapainoa. Jos haluat kuulla vain taustamusiikin, liu’uta palkki kokonaan oikealle. Jos haluat musiikin soivan pehmeästi tallennetun äänimateriaalin alla, liu’uta palkki suurimmaksi osaksi vasemmalle. Kun olet säätänyt äänitasoja, napsauta ”Valmis, muokkaa elokuvaa”.

Anna Movie Makerin luoda automaattinen elokuva

Nyt Movie Maker analysoi videokuvasi ja kokoaa elokuvasi. Tämä voi kestää jonkin aikaa riippuen siitä, kuinka paljon materiaalia käytät. Kun analysointi ja muokkaus on valmis, valmis elokuva näkyy Movie Maker -ohjelman kuvakäsikirjoituksessa.

Lisää viimeistelyt AutoMovieesi

Toisin kuin iMovie’s Magic Movie, joka luo elokuvan käyttämällä kaikkia videokuviasi, Movie Maker AutoMovie valitsee ja käyttää vain tiettyjä leikkeitä. Joten, kun katsot valmiita elokuvia, saatat huomata, että joitain suosikkikohtauksiasi ei ole mukana. Jos haluat muuttaa jotain valmiissa AutoMovie-elokuvassa, on helppo mennä sisään ja lisätä pois jätetyt kohtaukset tai säätää leikkeitä ja siirtymiä.

Jaa AutoMovie

Kun elokuvasi on valmis, haluat jakaa sen perheen ja ystävien kanssa. ”Finish Movie” -paneeli auttaa sinua viemään lopullisen elokuvan helposti DVD-levylle, kamerallesi, tietokoneellesi tai verkkoon.