Skip to content

Mukautetun näppäimistön asentaminen iPadille

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Valita asetukset > Kenraali > Näppäimistö > Näppäimistöt > Lisää uusi näppäimistö. Valitse mukautettu näppäimistö, jota haluat käyttää.
 • Mukautetun näppäimistön käyttäminen kirjoitettaessa: Napauta ja pidä painettuna Maapallo -näppäintä ja valitse sitten mukautettu näppäimistö, jota haluat käyttää.
 • Jotkut näppäimistöt pyytävät täydellistä pääsyä laitteeseesi. Sen myöntäminen tarkoittaa, että kehittäjä voi kerätä kirjoittamasi tiedot ja analysoida ne.

IPadin oletusnäppäimistö voi vastata useimpiin tarpeisiin. App Store on kuitenkin täynnä vaihtoehtoja, mukaan lukien näppäimistöt, joiden avulla voit piirtää sanoja seuraamalla sormesi kirjaimesta toiseen. Näin asennat kolmannen osapuolen näppäimistön mihin tahansa iPadiin, jossa on iOS 8 tai uudempi.

Lataa näppäimistö App Storesta

Ennen kuin voit käyttää kolmannen osapuolen näppäimistöä, sinun on ladattava se App Storesta. Kun olet ladannut ja asentanut uuden ohjelmiston, ota näppäimistö käyttöön Asetuksissa. Sitten voit siirtyä siihen aina kirjoittaessasi.

Mukautetun näppäimistön asettaminen iPadiin

Näin asennat uuden näppäimistön lataamisen jälkeen. Noudatat samaa prosessia asentaaksesi eri kielet, jotka iPadilla on jo käytettävissä.

 1. Avaa iPadin Asetukset-sovellus.

 2. Napauta Kenraali.

 3. Napauta Näppäimistö.

 4. Napauta Näppäimistöt.

 5. Napauta Lisää uusi näppäimistö.

 6. Kolmannen osapuolen näppäimistöt näkyvät omassa otsikossaan seuraavassa valikossa. Sen alapuolella voit selata alaspäin selataksesi muita tavallisia vaihtoehtoja iPadissa. Napauta lisättävien nimiä.

 7. Jotkut näppäimistöt pyytävät täydellistä pääsyä laitteeseesi. Sen myöntäminen tarkoittaa sitä, että kehittäjä voi kerätä kirjoittamasi tiedot ja analysoida niitä, mikä yleensä parantaa sanan ehdotuksia kirjoittaessasi. Jos kuitenkin tiedät tietoturvasta, voit päättää olla antamatta yritykselle täyttä käyttöoikeutta.

  Myönnä lupa napauttamalla näppäimistön nimeä ja kääntämällä sitten kytkintä vieressä Täysi pääsy kohtaan / vihreä ja napauta Sallia kun se kysyy.

  Täysi käyttö on oletusarvoisesti poissa käytöstä, kun asennat uuden näppäimistön.

 8. Jotkut näppäimistöt eivät toimi, ellet ota täyskäyttöä käyttöön.

Kuinka valita mukautettu näppäimistö kirjoittaessasi

Kun olet asentanut näppäimistön, voit siirtyä siihen aina kirjoittaessasi. Näin.

 1. Napauta ja pidä pohjassa Maapallo avain.

 2. Napauta näkyviin tulevassa valikossa käytettävän näppäimistön nimeä.

 3. Voit myös selata kaikkia asentamiasi näppäimistöjä napauttamalla Globe-näppäintä.