Skip to content

Musiikin lisääminen Movie Maker -videoon

17 de kesäkuu de 2021

Musiikki tekee kuvayhdistelmän tai minkä tahansa videon ilman ääntä paljon mielenkiintoisemmaksi. Movie Maker -sovelluksella voit helposti lisätä kappaleita henkilökohtaisesta kirjastostasi mihin tahansa videoon.

Tuo musiikkia kirjastostasi

Kun valitset käytettävän kappaleen, ota huomioon mieliala, jonka haluat asettaa videollesi, ja myös se, kuka näkee lopputuotteen. Jos video on tarkoitettu vain kotiin ja henkilökohtaiseen katseluun, voit käyttää mitä tahansa haluamaasi musiikkia. Jos haluat jakaa elokuvasi julkisesti tai ansaita rahaa millään tavalla, käytä vain musiikkia, jolle omistat tekijänoikeudet. Voit tuoda kappaleen Movie Makeriin valitsemalla Tuo ääni tai musiikki alkaen Sieppaa video valikossa. Täältä voit selata musiikkitiedostojasi etsimäsi sävelen. Klikkaus Tuonti tuoda valittu kappale Movie Maker -projektiisi.

Lisää musiikkia aikajanalle

Näyttökuva musiikin lisäämisestä aikajanalle.

Kun muokkaat videota, Movie Maker antaa sinun valita kuvakäsikirjoitus- ja aikajananäkymien välillä. Storyboard-näkymässä näet vain pysyvän kehyksen jokaisesta valokuvasta tai videoleikkeestä. Aikajananäkymä jakaa leikkeet kolmeen raitaan, yksi videolle, toinen äänelle ja toinen nimikkeille. Kun lisäät musiikkia tai muuta ääntä videoosi, vaihda Storyboard-näkymästä Aikajana-näkymään napsauttamalla Näytä aikajanat kuvake muokatun elokuvan yläpuolella. Tämä muuttaa muokkausasetuksia siten, että voit lisätä ääniraidan videoosi. Vedä kappaleen kuvake ääniraidalle ja pudota se haluamaasi paikkaan. Kun kappale on aikajanalla, on helppo liikkua ja muuttaa lähtöpistettä.

Muokkaa ääniraitaa

Näyttökuva musiikkikappaleen muokkaamisesta.

Jos valitsemasi kappale on pidempi kuin videosi, leikkaa alku tai loppu, kunnes pituus on oikea. Aseta hiiri kappaleen molempiin päihin ja vedä merkki siihen kohtaan, jossa haluat kappaleen aloittamisen tai lopettamisen.

Lisää äänen häivytys ja häivytys

Näyttökuva siitä, kuinka lisätä haalistua.

Kun rajaat kappaleen videon mukaiseksi, aloitat usein äkillisen aloituksen ja lopetuksen, joka voi olla karkea korvissa. Voit tasoittaa äänen himmentämällä musiikkia varovasti sisään ja ulos. Avaa Leike valikko näytön yläosassa ja valitse Audio. Valitse sieltä Häivy sisään ja Kadota näkyvistä lisätä nämä tehosteet videoosi.

Viimeistelyt

Näyttökuva elokuvan päättämisestä.

Nyt kun kuvayhdistelmäsi on valmis ja asetettu musiikkiin, voit viedä sen jakamaan perheen ja ystävien kanssa. Viimeistele elokuva -valikossa voit tallentaa elokuvasi DVD-levylle, kameraan, tietokoneelle tai verkkoon.