Skip to content

Näiden sovellusten avulla voit laittaa hauskoja äänitehosteita videovideoihisi

20 de maaliskuu de 2021

Vine-palvelu on lopetettu, mutta olemme jättäneet alla olevat tiedot arkistointia varten.

Vine-palvelussa käyttäjillä on vain kuusi sekuntia aikaa kiinnittää katsojan huomio. Kun aika on rajallinen, tarttuvien kappaleiden ja hauskojen äänileikkeiden sisällyttäminen hyödyntämällä käytettävissä olevia äänilevysovelluksia voi usein vaikuttaa katsojien kiinnostukseen ja sitoutumiseen.

Jokaisen, joka on melko aktiivinen Vine-palvelussa, tulisi tietää, että videotuotannon trendit kulkevat koko ajan viruksina koko alustalla. Noin muutaman viikon välein jonkun onnekkaan käyttäjän uudesta videosta tulee nopeasti meme tai trendi melkein yhdessä yössä, inspiroimalla kaikenlaisia ​​Vine-käyttäjiä luomaan ja julkaisemaan omia versioitaan.

Nimeni on Jeff-äänileike elokuvasta 22 Jump Street on vain yksi esimerkki trendistä, joka meni villisti virukseksi Vine: ssä. Käyttäjät keksivät kaikenlaisia ​​erilaisia ​​ja luovia tapoja lisätä leike videoihinsa tavalla, joka voisi saada katsojat nauramaan.

Jos haluat lähettää Vine-videoita ja haluat rakentaa joukon uskollisia käyttäjiä, jotka ovat aina valmiita tarkistamaan viestejäsi, haluat todennäköisesti tietää tämäntyyppisistä trendeistä sekä kolmansien osapuolten soundboard-sovelluksista jotka tekevät sinusta mukavan päästä niihin.

Best of Vine Soundboard

Best of Vine Soundboard on yksi parhaimmista Vine-äänisovelluksista App Storessa. Saat 115 parasta ja suosituinta trendiääntä sekä vedä ja pudota -ominaisuus näytön alareunassa tallentaaksesi suosikkisi. Voit päivittää pro-versioon, jotta jakaminen on mahdollista ja mainokset voidaan poistaa. Se tukee jopa Apple Watchia! (iOS)

Dubsmash

Vaikka Dubsmashin ainoa tarkoitus ei ole vain jakaa Vine, se on varmasti hyödyllinen sille! Valitse vain ääni, tallenna se itsellesi ja sitten voit tallentaa sen laitteellesi. Sieltä voit ladata sen Vineen.

Viinilauta

Toinen suosittu Vine soundboard -sovellus iOS: lle on VineBoard, jossa on erilainen käyttöliittymä muihin verrattuna ja yli 400 ääntä … ilmaiseksi! Voit myös etsiä ääniä, tallentaa ja tallentaa suosikkejasi ja järjestää ne uudelleen haluamallasi tavalla.

VSoundit

VSoundsin avulla voit selata kaikenlaisia ​​pari Vine-äänileikettä ”perunasta” ”pidän kilpikonnista”. Jotta voisit käyttää kaikkia ääniä, sinun on ostettava sovelluksen sisäinen hinta 1,99 dollaria.

SoundPal

SoundPal on suhteellisen uusi sovellus, jossa on muutama äänileike, joita voit kuunnella ja käyttää ilmaiseksi. Kuten VSounds, jos haluat hyödyntää sovelluksen tarjoamia ääniä täysimääräisesti, sinun on ostettava sovelluksen sisäinen 0,99 dollaria ostamaan lisää ääniä.

Vclips

Jos olet Android-käyttäjä, joka ei ole kovin vaikuttunut sovelluksen sisäisestä tilauksesta, jonka sinun on tehtävä pääsyksesi kaikkiin ääniin, voit kokeilla Vclipsia. Sovellus tarjoaa yli 70 ilmaista ääntä, jotka voit helposti pyyhkäistä läpi ja toistaa.

Soundboard for Vine Free

Tämä sovellus antaa iOS-käyttäjille hieman enemmän ilmaisvalikoimaa verrattuna VSoundsiin ja SoundPaliin, jotka tarjoavat vain pari ääntä ilmaiseksi. Soundboard for Vine Free tarjoaa noin 20 ääntä ilmaiseksi, ja 2,29 dollarin päivitysvaihtoehto kaikille.

Musical.ly

Okei, joten Musical.ly ei ole aivan ”soundboard” -tyyppinen sovellus, koska se keskittyy musiikkiin eikä ääniin, mutta se on varmasti yksi parhaista sovelluksista, jos haluat käyttää suosittujen kappaleiden ilmaisia ​​leikkeitä taustamusiikkina Vine-videoissasi. Musical.ly on itse asiassa sosiaalinen verkosto, mutta voit käyttää sitä tallentamaan tekemäsi videot ja lataamaan sen muihin sosiaalisiin verkostoihin, mukaan lukien Vine.

Joitakin yllä mainituista sovelluksista ei ole päivitetty vuoden tai pidempään, joten älä ole liian pettynyt, jos ne eivät toimi niin hyvin. Jotkut suosituimmista, kuten Dubsmash ja Musical.ly, on kuitenkin päivitetty viime aikoina.

Hyödynnä Vinen sovelluksen sisäistä musiikkia ja äänitehosteita

Tiesitkö, että Vine sisältää ominaisuuksia, joiden avulla voit lisätä musiikkia ja ääniä videoihisi? No, nyt tiedät!

Kun muokkaat uutta viiniköynnöstä, voit napauttaa nuotin kuvaketta näytön alareunassa lisätäksesi taustamusiikkia käyttämällä Vine-ohjelman ehdottamia leikkeitä tai yhdistämällä musiikkikirjastoosi. Vaihtoehtoisesti voit myös napauttaa ääniaaltokuvaketta nähdäksesi valikoiman suosittuja äänitehosteita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin yllä olevien kolmannen osapuolen sovellusten tarjoamat äänitehosteet, jotka voit lisätä suoraan videoihisi.