Skip to content

Näin lisätään Excel-kaavio PowerPoint-esitykseen

20 de maaliskuu de 2021

Kaaviot lisäävät hieman ylimääräisen reiän PowerPoint-esitykseesi sen sijaan, että luetellaan luettelomerkit> Excel voidaan kopioida ja liittää PowerPoint-esityksiisi. Lisäbonuksena päivitä kaavioita PowerPoint-esityksessäsi, kun alkuperäiseen Excel-luokkaan tehdään muutoksia = ”comp notas mntl-sc-block tech-sc-block-callout mntl-sc-block-callout mntl-block”>

Tämän artikkelin ohjeet koskevat PowerPoint for Microsoft 365, PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010 ja Excel.

Kopioi kaavio Excelistä

Kaikki Excelissä luomasi kaaviot voidaan kopioida ja liittää mihin tahansa Microsoft Office -sovellukseen.

 1. Avaa kopioitava kaavio sisältävä Excel-tiedosto ja valitse kaavio.

 2. Valitse Koti > Kopio.

  Kaavion kopioiminen on myös muita tapoja. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kaaviota ja valitse Kopio. Tai käytä Ctrl+C pikakuvake.

 3. Sulje Excel.

Valitse Kuinka liittää kaavio

Excelissä kopioimasi kaavio tallennetaan leikepöydälle. Nyt on aika liittää se PowerPoint-diaan.

 1. Avaa PowerPoint ja siirry dialle, johon haluat liittää Excel-kaavion.

 2. Valitse Koti ja valitse Liitä alanuoli. Tai napsauta diaa hiiren kakkospainikkeella. Kaavionäytön liittämisen eri vaihtoehdot.

 3. Valita Käytä kohdeteemaa ja upota työkirja liittää kaavion PowerPointiin kyky muokata sitä PowerPointissa ja sovittaa esityksen värimaailma.

 4. Valita Säilytä lähdemuotoilu ja upota työkirja pystyä muokkaamaan sitä PowerPointissa ja säilyttämään alkuperäisen värimallin Excelistä.

 5. Valita Käytä kohdeteemaa ja linkkiä class = ”comp mntl-sc-block-group – LI mntl-sc-block mntl-sc-block-startgroup”>

  Valita Säilytä lähdemuotoilu ja linkki class = ”comp mntl-sc-block-group – LI mntl-sc-block mntl-sc-block-startgroup”>

  Valita Kuva liittää kuvan kaaviosta PowerPointiin. Kuvaa ei voi muokata eikä sitä ole sidottu mihinkään id = ”update-excel-charts-in-powerpoint”>

  Päivitä Excel-kaaviot PowerPointissa

  Jos valitsit linkin class = ”comp mntl-sc-block mntl-sc-block-html”> Kaavion päivittäminen manuaalisesti class = ”comp mntl-sc-block-group – OL mntl-sc-block mntl-sc- block-startgroup ”>

 6. Valitse kaavio PowerPointissa.

 7. Valitse Kaaviotyökalut Design.

 8. Valitse Päivitä id = ”microsoft-office-update-prompt”>

  Microsoft Office -päivityskehote

  Aina kun avaat PowerPoint-esityksen, joka on linkitetty toiseen Microsoft Office -sovellukseen, kuten Exceliin tai Wordiin, sinua kehotetaan päivittämään esitystiedoston linkit. Jos luotat esityksen lähteeseen, valitse Päivitä linkit. Kaikki linkit muihin asiakirjoihin päivitetään uusilla muutoksilla.