Skip to content

Näin löydät jonkun Twitteristä

19 de maaliskuu de 2021

Haluatpa löytää ystäväsi Twitteristä tai etsit vain ehdotuksia uusista ja mielenkiintoisista tileistä, joita voit seurata, on monia tapoja löytää ihmiset, joita olet kiinnostunut seuraamaan riippumatta siitä, mitä laitetta käytät Twitterissä.

Seuraavia ohjeita voidaan käyttää riippumatta siitä, käytätkö Twitteriä työpöydän verkkosivuston vai Twitter-mobiilisovelluksen kautta Android- tai iOS-laitteille.

Kuinka löytää joku Twitteristä heidän nimensä avulla

 1. Kirjaudu Twitteriin joko Twitter.comin tai Twitter-mobiilisovelluksesi kautta.

 2. Twitter-verkkosivustolla: Kirjoita etsimäsi henkilön tai tilin nimi tai käyttäjätunnus Twitterin hakukenttään ja valitse hänen nimensä, jotta näet hänen Twitter-sivunsa.

  Twitter-sovelluksessa: Napauta suurennuslasi, kirjoita etsittävän henkilön nimi tai käyttäjänimi hakukenttään ja napauta sitten hänen hakutulostaan.

  Paina Twitter-painiketta, jos et näe etsimääsi käyttäjää Tulla sisään nähdäksesi täydellisemmän hakutulossivun. Tuo sovelluksen näppäimistö napauttamalla sovelluksessa uudelleen hakukenttää ja napauta sitten Tulla sisään -kuvaketta tuodaksesi täydellisemmän hakutulossivun näkyviin.

 3. Valitse koko hakutulossivulta Ihmiset välilehti rajata tulokset vain Twitter-tileille, joilla on hakutermisi.

 4. Kun löydät henkilön, valitse Seuraa vieressä heidän nimensä vieressä tai valitse tulos nähdäksesi heidän Twitter-tilinsivunsa.

Kuinka löytää joku Twitteristä sähköpostilla tai puhelinnumerolla

Vaikka lataat kavereidesi puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet sovellukseen, et silti välttämättä löydä niitä, jos heidän Twitter-tilinsä yksityisyysasetukset eivät salli heidän tiliensä löytämistä heidän yhteystietojensa perusteella.

 1. Napauta missä tahansa välilehdessä Valikko -painiketta vasemmassa yläkulmassa.

 2. Napauta Asetukset ja yksityisyys > Yksityisyys ja turvallisuus.

 3. Selaa alaspäin ja napauta Löydettävyys ja yhteystiedot.

 4. Napauta Synkronoi osoitekirjan yhteystiedot sen ottamiseksi käyttöön.

 5. Twitter-sovellus näyttää sitten yhteystietoihisi liittyvät Twitter-tilit.

Twitterin seurattavien käyttäminen

Jos etsit Twitter.com-verkkosivustolta ehdotuksia seurattaviksi Twitter-tileiksi, käytät Twitterin työpöydän verkkosivuston Kuka seurata -ominaisuutta:

 1. Siirry Twitter-verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi, jos et ole vielä tehnyt niin.

 2. Etsi Twitter-tilisi etusivulta Ketä seurata näytön oikeassa reunassa.

 3. Voit joko valita tilin tämän osan rajoitetusta ehdotusluettelosta, valitse Näytä lisää näyttääksesi eri tilit, tai valitse Näytä kaikki nähdäksesi koko sivun ehdotuksia.

 4. Kun löydät haluamasi tilin, valitse Seuraa heidän nimensä vieressä seuraamaan heidän twiittejään.