Skip to content

Näin pariliität Bose Soundlinkin

20 de maaliskuu de 2021

Riippumatta siitä, onko uusi kaiutin pakkauksesta tai joudut nollaamaan sen, voit liittää Bose Soundlink Bluetooth-kaiuttimen nopeasti iPhoneen tai Android-laitteeseen. Lähes kaikki Bose Soundlink -kaiuttimet käyttävät samanlaista pariliitostapaa kannettavien kaiuttimien erillisen Bluetooth-painikkeen kautta.

Kuinka yhdistää Bose Soundlink -kaiutin

Aloita upouudella Soundlink-kaiuttimella, joka on heti saatavana, liittämällä se seinään laturilla.

Nämä ohjeet toimivat myös pariliitettäessä Soundlink Revolve-, Color-, Color II-, Mini-, Mini II- tai muita Bose Bluetooth-kaiuttimia. Bose käyttää samoja painikkeita kaikissa Bluetooth-kaiuttimissaan. Painikkeiden muoto tai asettelu voi vaihdella laitteittain, mutta kaikilla pitäisi olla samat.

 1. paina teho -painiketta. Jos virran merkkivalo on punainen, se on ladattava; jos se on oranssi, akku on puoliksi täynnä; vihreä tarkoittaa, että akku on täynnä.

 2. Bluetooth-kaiuttimen tulisi siirtyä kytkentätilaan, kun se kytketään päälle ensimmäisen kerran.

 3. Jos haluat vaihtaa kieltä, käytä Plus (+) ja Miinus () -painikkeita selataksesi vaihtoehtoja.

 4. Avaa puhelimesi Bluetooth-asetukset:

  • IOS: Siirry kohtaan asetukset > Bluetooth ja napauta Bluetooth-kytkintä sen ottamiseksi käyttöön.
  • Android: Siirry kohtaan asetukset > Yhdistetyt laitteet > Yhteys mieltymykset > Bluetooth, ota sitten Bluetooth käyttöön. Napauta Yhdistä uusi laite.
 5. Napauta soitettua Bluetooth-laitetta Bose Soundlink.

 6. Kaiuttimen Bluetooth-valo vilkkuu sinisenä, kun se on valmis muodostamaan yhteyden. Se vilkkuu valkoisena, kun se on muodostamassa yhteyttä, ja näyttää tasaisena valkoisena, kun se on kytketty laitteeseen.

Kuinka pariliittää Bose Soundlink -kaiutin toiseen laitteeseen

Jos pariliität tehdasasetusten mukaisen kaiuttimen tai pariliität toisen laitteen Bluetooth-kaiuttimeen, voit toimia seuraavasti:

 1. Etsi ja pidä sitten pohjassa Bluetooth -painiketta kaiuttimen päällä, kunnes merkkivalo vilkkuu sinisenä. Kaiutin on nyt pariliitostilassa.

 2. Avaa puhelimen tai tablet-laitteen Bluetooth-asetukset:

  • IOS: Siirry kohtaan asetukset > Bluetooth ja napauta Bluetooth-kytkintä sen ottamiseksi käyttöön.
  • Android: Siirry kohtaan asetukset > Yhdistetyt laitteet > Yhteys mieltymykset > Bluetooth, ota sitten Bluetooth käyttöön. Napauta Yhdistä uusi laite.
 3. Napauta Bose Soundlink laite muodostaaksesi yhteyden siihen.

 4. Kaiuttimen Bluetooth-valo vilkkuu sinisenä, kun se on valmis muodostamaan yhteyden. Se vilkkuu valkoisena, kun se on muodostamassa yhteyttä, ja näyttää tasaisena valkoisena, kun se on kytketty laitteeseen.