Skip to content

Näin voit pelata suosikkipelikonsoleitasi myös vanhemmissa televisioissa

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Käytä HDMI-muunninta: Liitä HDMI-kaapeli PS4: ään ja toinen pää HDMI-muuntajaan.
 • Liitä sitten tarvittavat kaapelit (esimerkiksi komposiitti) muuntajaan ja televisioon. Kytke televisio oikeaan tuloon. Käynnistä PS4.
 • Tai käytä HDMI-DVI-muunninta: Liitä HDMI-kaapeli PS4: ään ja DVI-muuntajaan. Liitä DVI-kaapeli muuntajaan ja televisioon.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten PS4 liitetään televisioon ilman HDMI-porttia HDMI-muuntimen tai HDMI-DVI-muuntimen avulla.

Liitä PS4 muuhun kuin HDMI-televisioon, jossa on muunnin

Yksi tehokkaimmista ja helpoimmista tavoista käyttää PS4: ää ja televisiossa ilman HDMI: tä on käyttää HDMI-muunninta. Tämä kääntää signaalin sellaiseksi, mitä televisio voi ymmärtää ja näyttää. Siitä huolimatta HDMI-muuntimia on erityyppisiä, joten sinun on määritettävä tarvitsemasi tyyppi.

 1. Tarkista television takana / sivulla olevat portit.

  Nämä voivat olla mitä tahansa koaksiaalitulosta, DVI-tulosta, komposiittikaapeleista tai monista muista vaihtoehdoista. Koaksiaalitulo näyttää kierteiseltä ruuvilta. Komposiittituloissa on kolme porttia punaiselle, valkoiselle ja keltaiselle kaapelille. DVI-tulo näyttää siltä, ​​mitä vanhemmat tietokoneet käyttivät yhteyden muodostamiseen.

 2. Liitä HDMI-kaapeli PS4: ään ja toinen pää HDMI-muuntajaan.

 3. Liitä asiaankuuluvat kaapelit muuntimeen (tässä esimerkissä komposiittikaapelit) ja toinen pää televisioon.

 4. Kytke televisio oikeaan tuloon ja käynnistä PS4. Jos näet Sony-logon näytöllä, tiedät sen toimineen.

  Et välttämättä tarvitse muunninta. Jotkut kolmannen osapuolen yritykset tuottavat HDMI-komposiittikaapeleita, jotka eivät käytä muunninta. Laatua ei voida taata näillä kaapeleilla, ja sinulla voi olla ääniongelmia.

Käytä HDMI-DVI-muunninta

HDMI ja DVI ovat molemmat digitaalisia signaaleja, joten jos televisiossasi tai näytössäsi on DVI-tulo, näet parempia tuloksia kuin jollakin yllä luetelluista muuntimista. Sinun pitäisi myös pystyä välttämään äänen tai heikkolaatuisen äänen menetys, kuten kokisit HDMI-komposiittimuunnin.

DVI ei tyypillisesti kanna mitään äänisignaalia, joten tämä on vähän osuma tai epäonnistuminen -ratkaisu.

 1. Kytke HDMI-kaapeli PS4: ään ja toinen pää DVI-muuntajaan.

 2. Liitä DVI-kaapeli muuntimeen ja sitten DVI-kaapelin toinen pää näyttöön tai televisioon.

 3. Kytke näyttö oikeaan tuloon ja käynnistä PS4. Jos näet Sony-logon, se toimi. Lisää äänenvoimakkuutta ja testaa, tuleeko ääni läpi.

  Jos kumpikaan näistä menetelmistä ei toimi, harkitse uuden television ostamista. HDMI-yhteensopivien televisioiden hinta on laskenut, ja niitä voi ostaa vain 20 dollaria käytettyjen vähittäismyymälöiden, kuten Craigslistin kautta, tai Facebook-kauppapaikan kautta. Vaikka edellä luetellut menetelmät ovat tehokkaita, niiden ei voida taata toimivan joka kerta. Vaikka he tekisivätkin, sinulla ei ole yhtä laadukasta pelikokemusta muuntimella kuin tavallisella liitännällä.