Skip to content

Näin voit tehdä oman Snapchat-sijaintitunnisteen

19 de maaliskuu de 2021

Uskokaa tai älkää, voit itse oppia tekemään oman Snapchat-geotunnuksen ja lähettämään sen hyväksyttäväksi. Näytämme sinulle miten.

Mikä on Snapchatin maantieteellinen tunniste?

Aina kun napsautat valokuvaa tai kuvaat lyhyen videon Snapchatin kautta, voit pyyhkäistä oikealle esikatselussa, jos haluat käyttää siihen tiettyjä suodatintehosteita – joista yksi on paikkamerkinnän suodatin, joka muuttuu sijaintisi mukaan.

Snapchatin geotunnisteet (tai geosuodattimet) ovat hauskoja kuvia ja tekstikerroksia, jotka näkyvät valokuviesi tai videoidesi osan päällä, tavallaan kuin tarra. Kaikissa paikoissa ei kuitenkaan ole niitä, joten jos törmäät paikkaan, joka voisi käyttää sitä, voit tehdä siitä itse.

Kuinka ottaa Snapchat-geotunnisteet käyttöön

Jos valokuvissasi tai videoissasi ei näy yhtään geotunnussuodatinta, kun pyyhkäiset niiden läpi, on mahdollista, että et ole ottanut käyttöön maantieteellistä sijaintitoimintoa, jonka Snapchatin on käytettävä sijaintisi käyttämiseen. Napauta Snapchat-sovelluksen kameranäkymässä aave-kuvake ja napauta sitten rataskuvake oikeassa yläkulmassa päästäksesi asetuksiisi. Napauta sitten Hallitse ja varmista, että Suodattimet-painike on päällä.

Kuinka luoda Snapchatin maantieteellinen tunniste

Kuvan luominen Snapchatin geotagille on luultavasti vaikein osa, pääasiassa siksi, että sinulla on oltava graafisen suunnittelun perustaidot ja suunnitteluohjelma, joka auttaa sinua tekemään sen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun on käytettävä ammattimaista suunnitteluohjelmaa, kuten Adobe Illustrator tai Photoshop, luomaan geotunnuksesi.

 1. Luo geosuodatin kuvankäsittelyohjelmalla tai Snapchatin työkaluilla. Katso alla Snapchatin lähetysohjeet.

  Tarvitsetko apua kuvan luomisessa? Katso Lifewiren Photoshop-oppaat.

 2. Siirry osoitteeseen https://www.snapchat.com/create ja valitse, minkä tyyppisen geosuodattimen haluat lähettää. Voit esimerkiksi luoda jotain julkiselle paikalle valitsemalla Yhteisön suodattimet > Geosuodatin.

  Yhteisösuodattimia voi lähettää ilmaiseksi, mutta muut maksavat sinulle rahaa.

 3. Lataa oma suodatin. Tässä esimerkissä käytetään yksinkertaista tekstiä, joka lukee ”Las Vegas Bound!”

 4. Valitse Jatkaa.

 5. Valitse suodattimellesi sijainti. Piirrä ruutu alueen ympärillä olevaan karttaan. Tiedät, että teit sen oikein, kun se on täytetty vihreällä. Valitse paikka, johon ihmiset todennäköisesti kokoontuvat ja ottavat napsautuksia. Varmista, että aidasi peittää vain kyseisen alueen.

 6. Valitse Jatkaa.

 7. Tarkista lähetys. Sinun on annettava sähköpostiosoite, nimesi ja kuvaus paikkamerkinnästä. Jos kuvassasi on ongelmia, näet oikeassa reunassa punaisen tekstin, joka selittää korjattavat asiat. Tee tarvittavat muutokset.

 8. Kun olet valmis, valitse Lähetä. Kun olet onnistuneesti lähettänyt paikkamerkintäkuvasi, sinulle lähetetään vahvistusviesti, jossa kerrotaan, että se tarkistetaan vastaanotetussa järjestyksessä. Jos Snapchat hyväksyy sen, saat ilmoituksen.

Mukautetut Snapchatin geotag-ohjeet

Jos haluat lähettää geosuodattimen Snapchattiin, sinun on noudatettava joitain sääntöjä. Sinun kuvasi:

 • Sen on oltava 100% alkuperäinen. (Et voi käyttää clipartia, vaikka se olisi ilmainen.)
 • Sen on oltava 1080px leveä ja 2340px pitkä.
 • Sen on oltava PNG-kuva, jonka läpinäkyvyys on käytössä.
 • Sen on oltava kooltaan alle 300 kt.
 • Ei voi olla logoja tai tavaramerkkejä.
 • Ei voi peittää liikaa näyttöä.
 • Ei voi olla hashtageja.

Nämä säännöt ovat riittävän yksinkertaisia ​​noudatettaviksi, jos sinulla on Illustrator tai Photoshop ja osaat käyttää niitä. Mutta muut ohjelmat saattavat ladata kuvan suuremmassa koossa ilman läpinäkyvyyttä. Sinun on korjattava virheet, ennen kuin Snapchat hyväksyy mukautetun tagisi.