Skip to content

Näistä Mac-tietokoneesi ilmaisista kuvankäsittelyohjelmista puuttuu laatuominaisuuksia

19 de maaliskuu de 2021

Vaikka sinulla ei ole varaa ostaa kuvankäsittelyohjelmistoja, voit silti löytää ilmaisen ohjelmiston kuvien luomiseen ja muokkaamiseen. Jotkut ovat yksityishenkilöiden kehittämiä, ja jotkut ovat rajoitettuja tai vanhemman version edistyneemmästä ohjelmasta. Joissakin harvoissa tapauksissa ei ole liitetty merkkijonoja, mutta useimmiten sinun on annettava tietoja yritykselle rekisteröimällä tai sietämällä mainoksia tai nag näytöt.

Vaikka nämä ovat kaikki erillisiä sovelluksia, kannattaa ehkä myös tutustua Adoben ilmaisiin mobiilisovelluksiin. Ne sisältävät:

 • Adobe Photoshop Fix
 • Adobe Photoshop Mix
 • Aviary Photo Editor

Älä myöskään unohda, että SketchGurusta, Skitchistä ja monista muista Android- ja iOS-kuvankäsittelyohjelmista, kuten Instagram, löytyy myös mobiilisovelluksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden pelata kuvilla soveltamalla kuviin erilaisia ​​esiasetettuja tehosteita ja suodattimia.

Löydä sinulle paras valokuvankäsittelyohjelma

Keskeinen päätös minkä tahansa kuvankäsittelysovelluksen käytöstä on siinä, mitkä vaatimukset vaadittavalle tehtävälle ovat. Sinun on tutkittava tuotetta tarkasti ja selvitettävä sekä tuotteen vahvuudet että sen heikkoudet. Ota myös aikaa tutkia muiden tuotteiden kanssa luomia töitä. Esimerkiksi, jos haluat luoda yksinkertaista grafiikkaa tai koskettaa perhekuvia, niin sovellus, jolla ei ole vakavaa määrää suodattimia ja tehosteita, voi vain sopia laskuun. Toisaalta, jos haluat tehdä sommittelua ja lisätä tehosteita, rajoitettu ominaisuusjoukko ei välttämättä sovi tarpeisiisi.

Lisäksi on tärkeää tarkistaa, onko sovellus päivitetty äskettäin. Päivitysten puute on ensimmäinen vihje siitä, että tämä ohjelmisto saattaa olla vain viimeisillä jaloillaan. Myös yksinkertaisen Google- tai Bing-haun tekeminen sovelluksen ympärillä kertoo sinulle määriä. Esimerkiksi Picassa, yksi tässä kappaleessa mainituista sovelluksista, on peruutettu. Se on huono uutinen. Hyvä uutinen on, että sen ominaisuusjoukko on taitettu ilmaiseksi Google-valokuviin.

GIMP Mac OS X: lle

Mitä pidämme
 • Käyttöliittymä tuttu Photoshop-käyttäjille.

 • Täysin varusteltu huolimatta siitä, että se on ilmainen.

Mitä emme pidä
 • Ei välttämättä päivitetä usein.

 • Puuttuu säätökerrokset.

GIMP on suosittu avoimen lähdekoodin kuvankäsittelyohjelma, joka on alun perin kehitetty Unixille / Linuxille. Usein ylistetään ”ilmaisena Photoshopina”, sillä on käyttöliittymä ja ominaisuudet, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Photoshop.

Koska kyseessä on vapaaehtoisten kehittämä beta-ohjelmisto, vakaus ja päivitystiheys voivat olla ongelma; monet onnelliset käyttäjät ilmoittavat kuitenkin käyttäneensä GIMP: ää OS X: lle ilman merkittäviä ongelmia. GIMP ei ole yhteensopiva Mac OS 9: n ja sitä vanhempien versioiden kanssa.

Pinta

Pinta on ilmainen pikselipohjainen kuvankäsittelyohjelma Mac OS X: lle. Yksi Pintan mielenkiintoisimmista näkökohdista on, että se perustuu Windowsin kuvankäsittelyohjelmaan Paint.NET.

Pinta tarjoaa peruspiirtotyökalut, joita voit odottaa kuvankäsittelyohjelmalta, sekä joitain kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten kerrokset ja valikoima kuvan säätötyökaluja. Nämä ominaisuudet tarkoittavat, että Pinta on myös kannattava työkalu käyttäjille, jotka etsivät sovellusta, jonka avulla he voivat muokata ja parantaa digitaalisia valokuviaan.

Kuvan temppuja

Image Tricks on hauska ja helppokäyttöinen ilmainen kuvankäsittelyohjelma Mac OS X: lle. Se on sovellus, joka kannustaa kokeiluihin ja tarjoaa mahdollisuuden yhdistää ja soveltaa monenlaisia ​​tehosteita kuviin.

Image Tricks on ihanteellinen sovellus vähemmän kokeneille käyttäjille luovien tulosten saavuttamiseksi käytettävissä olevien suodattimien ja peitteiden ansiosta. On myös maksettu Pro-versio, joka tarjoaa enemmän suodattimia, vaikka voit nähdä niiden tuottamat vaikutukset ilmaisessa versiossa tallentamatta niitä.

GraphicConverter X

Mitä pidämme
 • Toimii valtavasti eri muodoissa.

 • Cocooner-toiminto mahdollistaa rikkomattoman muokkauksen säilyttäen alkuperäisen kuvan.

Mitä emme pidä
 • Aluksi voi olla vaikeaa.

 • Siisti käyttöliittymä.

GraphicConverter on monikäyttöinen grafiikkatyökalu, jolla voit muuntaa, katsella, selata ja muokata satoja kuvatyyppejä Macintosh-ympäristössä. Jos olemassa on tiedostomuoto tai kuvankäsittelytehtävä, jota nykyinen ohjelmisto ei pysty käsittelemään, on todennäköistä, että GraphicConverter voi tehdä sen, jos olet valmis käsittelemään oppimiskäyrää.

GraphicConverter on hyödyllinen työkalu, joka on käytettävissäsi, mutta vaatii vakavaa työtä käytettävyysosastolla. Sovellus ei ole ilmainen, mutta voit käyttää shareware-ohjelmaa ilman aikarajoituksia, jos et tarvitse eräkäsittelyominaisuuksia.