Skip to content

Nämä ovat 5 parasta visuaalista vastaajaviestisovellusta vuonna 2021

20 de maaliskuu de 2021

Jos saat paljon vastaajaviestejä, kirjoita saapuvat vastaajaviestit visuaalisen vastaajaviestisovelluksen avulla. Litteraatin avulla viestin lukeminen on helppoa, joten voit päättää, mitä siihen tehdään. Vastaajaviestien transkriptio on kätevää, koska voit valita vastaajaviestien pikemminkin kuin kuulla viestejä peräkkäin. Se houkuttelee myös yksityisyyden näkökulmasta. Voit piilottaa huomaamattomasti puhepostisiirron eikä kuunnella viestiä.

Tässä on joitain parhaita visuaalisia puhepostisovelluksia iPhonelle ja Androidille.

Paras visuaalinen vastaajaviesti sovellukselle millä tahansa laitteella: YouMail

Mitä pidämme
 • Käytä YouMailia millä tahansa laitteella; täydellinen, jos suoritat useita tehtäviä useilla laitteilla.

 • Valtava valikoima ominaisuuksia visuaalisen vastaajaviestin lisäksi.

 • Soita suojaus roskapostittajien estämiseksi.

Mitä emme pidä
 • Mainokset ilmaisen tason paketissa.

 • Päivitetyillä tileillä on vain kuukausittaiset tilaushinnat.

YouMail on palkittu visuaalinen puhelinvastaaja iPhonelle ja Androidille, jonka avulla voit nähdä, kuka on jättänyt viestin. Voit tarkastella transkriptiota puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta selaamalla transkriptioita haluamassasi järjestyksessä. Voit myös saada YouMailin muuttamaan vastaajaviestit sähköposti- ja tekstiviestimuodoksi.

Aivan kuten Sveitsin armeijan veitsellä, YouMaililla on yllättävän valtava valikoima valinnaisia ​​ominaisuuksia, kuten robocall-esto, henkilökohtaiset vastaajaviestit ja neuvottelupuhelut. YouMail on ladattavissa ilmaiseksi, mutta jotkin ominaisuudet edellyttävät maksettua tilaussopimusta.

Paras ilmainen visuaalinen puhelinvastaajaohjelma: Google Voice

Mitä pidämme
 • Ilmainen ja helppo asentaa, varsinkin jos sinulla on Google-tili.

 • Tukee puhepostikirjoituksia espanjaksi.

Mitä emme pidä
 • Voi käyttää olemassa olevaa puhelinnumeroa vastaajaviestien vastaanottamiseen, mutta oletuksena on asettaa uusi.

 • Google Voice -numeron muuttamisesta veloitetaan 10 dollaria.

Google Voice on tarjonnut visuaalista vastaajaa kauemmin kuin suurin osa kilpailusta. Ennen kuin Google hankki Google Voicen, se tunnettiin nimellä Grand Central. Olitpa sitten iPhonella tai Androidilla, Google Voice on paras ilmainen visuaalinen puhelinvastaajaohjelma tänään.

Google Voice antaa sinulle erillisen ilmaisen puhelinnumeron, jonka voit asettaa soittamaan tai olemaan soittamatta millä tahansa valitsemallasi laitteella. Kun uusi vastaajaviesti saapuu, Google Voice lähettää tekstityksen heti sähköpostitse, tekstiviestillä tai molemmilla.

Paras visuaalinen puhelinvastaajaohjelma raskaille puhelinvastaajien transkriptiokäyttäjille: HulloMail

Mitä pidämme
 • Tallenna vastaajaviestien transkriptiot ja hae niiden kautta.

 • Estä ei-toivotut soittajat.

 • Määritä yksittäiset terveiset eri soittajille.

Mitä emme pidä
 • Oli ilmainen visuaalinen puhelinvastaajaohjelma, mutta nyt Lite-versio vaatii vaatimattoman kuukausimaksun.

 • Mukana vain 2 viikon kokeilu.

HulloMail on toinen loistava visuaalinen puhelinvastaajaohjelma, joka on saatavana iPhonen ja Androidin käyttäjille. Voit käyttää sitä skannataksesi helposti vastaajaviestit vastaajapostilaatikossa, sitten lukea transkriptiot ja päättää, miten haluat seurata. Halutessasi voit lähettää kopiot transkriptioista sähköpostitse.

Jos haluat rajattomasti pilvitallennustilaa transkriptiollesi tai kykyä etsiä transkriptioista tietyn viestin löytämiseksi, kannattaa ehkä tasata maksettu tilausohjelma.

Paras visuaalinen vastaajaviestisovellus yhden luukun ostoksia varten: InstaVoice

Mitä pidämme
 • Määritä visuaalinen vastaaja enintään kymmenelle puhelinnumerolle.

 • Käytä ja käsittele vastaajaa yhdessä paikassa.

 • Asiakastuen linja voi auttaa sinua ongelmien vianmäärityksessä nopeasti.

Mitä emme pidä
 • InstaVoice ei ole yhtä monipuolinen kuin jotkut sen kilpailijat.

InstaVoice tarjoaa visuaalisen vastaajaviestin transkription, mutta kierteellä. Sen tavoitteena on tarjota yksi käyttöliittymä rajoittamattoman määrän ääniviestejä jokaisesta haluamastasi puhelinnumerosta. Jos saat säännöllisesti paljon vastaajaviestejä siihen pisteeseen asti, että ihmiset sanovat saaneensa pelätyn ”postilaatikko on täynnä” -viestin soittaessaan sinulle, tämä on sovellus sinulle.

Sen lisäksi, että voit käyttää ääni- ja tekstikirjoituksia paikan päällä, voit myös vastata vastaajaviesteihin InstaVoicen chat-tyyppisen käyttöliittymän avulla, jolloin voit soittaa tai lähettää tekstiviestin sinulle soittaneelle henkilölle. Se on hieno tapa ylläpitää suurta määrää vastaajaviestejä useissa puhelinnumeroissa ja käsitellä niitä samalla nopeudella ja tehokkuudella kuin tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Paras äänetön vastaajaviestien transkriptio: operaattorisi visuaalinen vastaajaviesti

Mitä pidämme
 • Kun operaattorisi palvelun mukana tulee visuaalinen vastaaja, voit käyttää sen vankkaa teknistä tukea milloin tahansa.

Mitä emme pidä
 • Se sisältää usein kuukausittaisen palvelumaksun, joten kannattaa ehkä verrata sen kustannuksia yllä oleviin sovelluksiin.

Suurin osa operaattoreista tarjoaa visuaalisen vastaajaviestin, joten kannattaa ehdottomasti tarkistaa operaattoriltasi, miten pääset käyttämään puhelinvastaajaan tekstiviestipalveluja. Jos et halua sotkea kolmannen osapuolen sovellusten kanssa tai maksaa ylimääräisestä ohjelmistopaketista, tämä on hyvä vaihtoehto tutkia.