Skip to content

Nämä ovat viisi parasta Arduino-kilpiä

20 de maaliskuu de 2021

Arduino-alustan menestystä ja monipuolisuutta ovat ohjaaneet sen tukijayhteisö ja yhteisön kehittämä laajennuskilpi. Arduino-kilvet tuovat melkein loputtoman mahdollisuuden laajentumiseen ja projekteihin, joita rajoittavat vain käytettävissä olevat kilvet tai oma kykysi tehdä uusi kilpi. Onneksi kilpien runsauden myötä melkein kaikki ominaisuudet löytyvät jo Arduino-kilpistä.

Kilven arviointikriteerit

Muutamia tekijöitä meni näiden Arduino-kilpien valintaan. Arviointikriteeri ykköseksi oli kyky, jota seurasi tuki, dokumentaatio, ominaisuusjoukko ja kustannukset. Rajoitetut Arduino-yhteensopivuus- ja juotosvaatimukset huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Varmista ennen kilven ostamista, että suoja on yhteensopiva Arduino-versiosi kanssa.

Arduino-kosketusnäyttö

Harvat kilvet lisäävät sellaista ominaisuutta kuin värillinen kosketusnäyttö. Vaikka Liquidware Touch Shield ei ole kapasitiivinen kosketusnäyttö, siinä on 320×240 OLED -näyttö ja resistiivinen kosketusnäyttö. Yksi parhaimmista asioista tässä kilpessä on, että se käyttää vain kahta digitaalista nastaa (D2 ja D3) vallan ja maan ulkopuolella. Antaakseen Arduinolle mahdollisuuden näyttää kuvia, Touch Shield käyttää ylimääräistä prosessoria suojan alapuolella; muuten Arduinon kapasiteetti maksimoidaan yrittämällä ajaa näyttöä yksin. Liquidware Touch Shield maksaa 175 dollaria ja on yhteensopiva Arduinon, Duemilanoven ja Megan kanssa. Kilpi käyttää SubProcessing-grafiikkasovellusliittymää ja grafiikkakirjasto on käytettävissä. Jos lisälaajennusvapautta ei tarvita, Adafruitilla on myös samanlainen suoja, joka sisältää myös microSD-korttipaikan, hintaan 34,95 dollaria, vaikka kilpi vie 12 nastaa, 13 jos microSD-korttia käytetään.

Värinäyttö, MicroSD ja ohjaussauva

Hyvää näyttöä tarvitaan usein projekteissa, ja 1,8 tuuman TFT-värinäyttö on loistava. Siinä on 128×160 pikselin TFT-näyttö 18-bittisillä väreillä. Suojaus sisältää myös microSD-korttipaikan ja viisisuuntaisen ohjaussauvan navigointiin. Yksi tämän kilven parhaista osista, lukuun ottamatta kaikkia upeita ominaisuuksia, on sen hinta 35 dollaria. Valitettavasti otsikko on juotettava, joten sinulla on oltava juotin! Adafruitilla on kuitenkin avoimen lähdekoodin grafiikkakirjasto sekä esimerkkikoodi Arduino-tuelle. Yhteensopiva 3.3v- ja 5v Arduinojen kanssa.

Xbee Shield

Erilliset mikrokontrollerijärjestelmät ovat hienoja, mutta Xbee-radiostandardin lisääminen tuo langattoman tiedonsiirtokyvyn Arduinosin välille. Sparkfunin Xbee Shield on yhteensopiva useimpien Arduinojen kanssa (katso vain USB-porttia) ja tukee Xbee-radiomoduuleja. Suojus tukee Xbee-radion Series 1-, Series 2-, Standard- ja Pro-malleja. Valitettavasti langattoman Xbee-tiedonsiirron käyttämiseen tarvitaan kaksi sarjaa radiomoduuleja ja -suojuksia. Xbee Shieldin hinta on 15,95 dollaria ja moduulit alkavat 17,95 dollaria. Varokaa, otsikoiden kiinnittämiseen voidaan tarvita juottamista!

Cellular Shield

Toinen langaton vaihtoehto on antaa Arduino-matkapuhelimen ominaisuudet. Sparkfun Cellular Shield tekee juuri tämän ja tuo SMS-, GSM / GPRS- ja TCP / IP-ominaisuudet Arduinoon. Tarvitset aktivoidun SIM-kortin, jotta voit käyttää näitä ominaisuuksia (etukäteen maksettu tai puhelimelta) ja antennin. Cellular Shield käyttää 100 dollaria ja tarvitset myös GSM / GPRS-antennimoduulin, joka toimii 60 dollaria. Varo, Cellular Shield vaatii jonkin verran juotosta.

WiShield

Viimeinen langaton tiedonsiirtosuoja luetteloon on WiShield, joka lisää WiFi-ominaisuuden Arduinoon. WiShield tukee 802.11b-sertifiointia 1-2 Mbps: n läpäisykyvyllä SPI-liitännän kautta, ja se tukee infrastruktuuri- ja tilapäisiä verkkoja sekä WEP-, WPA- ja WPA2-salauksia. WiShield on saatavana hintaan 55 dollaria. WiShield on yhteensopiva Arduino Diecimilan ja Duemilanoven kanssa. Vaihtoehtoisesti Sparkfunin 85 dollarin Wi-Fi Shieldillä on samanlaiset ominaisuudet lisäämällä microSD-korttipaikka ja se on yhteensopiva useimpien Arduino-levyjen kanssa, ja joitain muutoksia tarvitaan vanhempiin Arduinos-versioihin.