Skip to content

Nest Audio: Suuri päivitys, vähemmän yksityisyyttä

22 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Nest Audio on Googlen uusi älykäs kaiutin.
  • Se tulee myyntiin 5. lokakuuta hintaan 99,99 dollaria.
  • Parannuksia ovat kovempi ääni, enemmän bassoa, nopeampi reaktio äänikomentoihin ja pastellit.
Nest Audio on Googlen uusi älykäs kaiutin / kotimainen vakooja. Se on kovempaa, se on valmistettu enimmäkseen kierrätetystä muovista ja se näyttää paljon kuin pastelliversio Applen HomePodista. Mutta haluatko todella Google-mikrofonin kuuntelevan olohuoneesi koko päivän? Nest Audio ei ole nimestään huolimatta älykäs termostaatti. Sen sijaan Google on ottanut käyttöön vuonna 2014 ostamansa 3,2 miljardin dollarin termostaattiyhtiön nimen kotiautomaatiomerkkinään. ”Nest Audio on vain 100 dollaria, ja se näyttää todella hyvältä kuulostavalta kaiuttimelta.” Ensimmäinen asia, jonka huomaat uudesta kaiuttimesta, joka korvaa vanhan Google Home -kaiuttimen, on uusi muotoilu. Kuten viime vuoden Nest Mini, se on enemmän pehmeää, pastellikangaspikkukiveä kuin alkuperäinen Home-kaiutin, jolla oli enemmän maljakko / lukion geometrian kaaviotunnelma. Itse asiassa tietystä näkökulmasta katsottuna se näyttää aivan kuin Applen HomePod. Se on vain tapa, halvempi.

Mitä uutta Nest Audio tarjoaa?

Googlen blogikirjoituksen mukaan Nest Audion tärkein uusi ominaisuus on, että se kuulostaa hyvältä. Se on 75% kovempi ja sillä on ”50% vahvempi basso”, kirjoittaa Googlen Nestin tuotepäällikkö Mark Spates. ”Tavoitteenamme oli varmistaa, että Nest Audio pysyi uskollisena sille, mitä taiteilija tarkoitti, kun he olivat levytysstudiossa”, hän jatkaa. Kutsu minua vanhanaikaiseksi, mutta olen melko varma, että vain harvat taiteilijat aikovat musiikkinsa jakaa keittiötiskitilaa hipsterikakkusekoittimella. Ja olen melkein varma, että edes hienot kissat, kuten Billie ja Finneas Eilish, eivät sekoittaneet kappaleitaan soitettavaksi kaiuttimella, joka on suunniteltu antamaan sinun ”kuulla sääennuste meluisassa astianpesukoneessa”.

Vitsin syrjään, tämä viimeinen ominaisuus on melko siisti. Nest Audiossa on äänenkäsittely, joka voi virittää itsesi kuunneltavaksi. Se voi optimoida itsensä musiikkia ja puhekielistä ääntä, kuten äänikirjoja ja podcasteja varten. Taajuuksien lisääminen kotimelun vähentämiseksi on upea ominaisuus. Yleensä käytän AirPods Pro -laitettani kotitöitä tehdessäni, koska ne voivat poistaa pölynimurin / kahvimyllyn / kakkuvisoittimen melun. Jos kaiutin saavuttaa vastaavan vaikutuksen, olisi aika rad.

Älykoti

Kotiassistentin toinen suuri osa on avustajan osa. Google asetti Nest Minin koneoppimisen sirun uuden Nest Audio -laitteen sisälle, mikä tarkoittaa, että se voi seurata paljon ääniohjattuja komentoja paikallisesti, itse laitteessa sen sijaan, että lähettäisit komentosi Googlen palvelimille käsiteltäväksi.

Nest Audio pystytettiin jakkaralle nestemäisen lasin viereen

Käytännössä se tarkoittaa nopeampia vastauksia. Se on hyvä uutinen sinulle ja huono uutinen Applelle. Googlen ääniohjaustekniikka on nopeuden ja tarkkuuden suhteen huomattavasti edellä Applen omaa, ja tämä vain lisää tätä johtoasemaa. Toisaalta Applen Siri on tietosuojaan keskittyneempi kuin Google.

Yksityisyys

Jos käytät älykkäitä kaiuttimia, olet todennäköisesti kunnossa, kun sinulla on kuuntelulaite olohuoneessasi tai keittiössäsi. Ja et myöskään välitä, tallentaako kaiutin kaiken mitä sanot, ja lähettää sitten osan äänestä Applelle, Googleen tai Amazoniin käsiteltäväksi. Applen tapauksessa mitään ei lähetetä Applelle ennen kuin mikrofoni havaitsee jonkun, joka sanoo ”Hei Siri”. Amazonilla on portaali, jonka avulla lainvalvontaviranomaiset voivat pyytää tallennettua materiaalia Ring-älykkäiltä ovikelloilta. sen Alexa-kaiuttimet paitsi nauhoittavat sinua, mutta lähettivät surullisen ilmoituksen yksityisestä keskustelusta yhden käyttäjän yhteyshenkilölle. Amazonin virallinen linja on, että Echo ja Alexa eivät tallenna jatkuvasti.

Tärkeintä on, että jos kotona on Internetiin kytketty mikrofoni, osa tallennuksista ladataan Internetiin. Näiden yritysten tietosuojakäytännöt muuttuvat sen mukaan, mitä he ovat viime aikoina kiinni saaneet. Jopa Apple, asiakkaiden yksityisyyden suojan kultastandardi, murrettiin, kun se antoi urakoitsijoiden kuunnella yksityisiä äänitteitä, jotka sisälsivät ”luottamuksellisia lääketieteellisiä tietoja, huumekauppoja ja nauhoituksia seksiä harjoittavista pariskunnista” Guardianin mukaan.

Pitäisikö sinun ostaa Nest Audio?

Jos tarvitset vain hyvän langattoman kaiuttimen, voit ehkä välttää älykkäitä kaiuttimia kokonaan. Jälleen kerran, vain 100 dollaria, Nest Audio näyttää todella paljon hyvältä kuulostavalta kaiuttimelta. Mutta kaiuttimen valinta tulee todennäköisesti alas puhelimen myyjän valinnasta. Jos olet all-in Applen kanssa, Applen HomeKit-automaatiopaketin kanssa ja käytät Apple Musicia, sinun on parempi valita kalliimpi HomePod. Jos haluat mieluummin Amazonin palvelut, valitse Echo. Sama Google.

Valikoima eri värejä sisältäviä Google Nest Audio -kaiuttimia

Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi käyttää näitä kaiuttimia muiden toimittajien palveluiden kanssa, mutta se tarkoittaa ylimääräistä vaivaa. Ja älykkäiden kaiuttimien tarkoituksena on välttää kipua ja omaksua mukavuus jopa yksityisyyden kustannuksella, sinun pitäisi todennäköisesti valita kaiutin, joka sopii nykyiseen kokoonpanoon. Hyvä uutinen on, että tämä uusi Google-kaiutin näyttää upealta … ja kuin todella paljon.