Skip to content

NETGEAR WNR1000 -oletussalasana

16 de heinäkuu de 2021

NETGEAR WNR1000 -reitittimen kaikissa neljässä versiossa on oletusarvoinen käyttäjätunnus, salasana ja IP-osoite. Pääset reitittimeen avaamalla verkkoselaimen, siirtymällä osoiteriville ja kirjoittamalla 192.168.1.1, joka on useimmille reitittimille yhteinen IP-osoite. Syötä sitten admin oletuskäyttäjänimeksi ja Salasana oletussalasanana (salasanassa kirjainkoko on merkitsevä).

Jos oletussalasana ei toimi

Jos oletussalasana ei toimi WNR1000-reitittimessä, joku vaihtoi sen jossain vaiheessa. Voit palauttaa reitittimen oletusasetuksiin palauttamalla reitittimen tehdasasetukset. Tämä poistaa vaihdetun salasanan ja käyttäjänimen ja palauttaa sitten oletusarvoiset tunnistetiedot. Nollaaminen ja uudelleenkäynnistys ovat kaksi erillistä käsitettä. Reitittimen uudelleenkäynnistys ei nollaa ohjelmistoa; se aloittaa uuden istunnon samoilla kirjautumistiedoilla. Näin palautat NETGEAR WNR1000 -reitittimen:

 1. Kytke virtajohto ja käynnistä reititin.

 2. Käännä WNR1000 ympäri, jotta pääset käsiksi takapaneeliin.

 3. Paina paperiliittimellä tai muulla terävällä esineellä Nollaa -painiketta. Pidä nollauspainiketta painettuna 5-10 sekuntia tai kunnes virran merkkivalo vilkkuu.

 4. Kun virran merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja muuttuu yksiväriseksi, nollaus on valmis. Tämä voi kestää vähintään 30 sekuntia.

 5. Irrota virtajohto muutamaksi sekunniksi. Kytke sitten se takaisin käynnistämään reititin uudelleen.

 6. Odota vähintään 30 sekuntia, kunnes WNR1000 käynnistyy.

 7. Kun reititin nollataan, siirry osoitteeseen http://192.168.1.1 ja kirjoita admin käyttäjänimelle ja Salasana salasanaa varten.

 8. Turvallisuuden varmistamiseksi vaihda oletussalasana.

Salasanojen tulee olla monimutkaisia ​​ja vaikeasti arvattavia. Käytä ilmaista salasanojen hallintaa tallentaaksesi salasanasi ja löytääksesi ne nopeasti.

Palauta haluamasi asetukset

Anna muut mukautetut asetukset uudelleen, jos haluat, että reitittimesi palautetaan samaan tilaan kuin se oli ennen sen nollaamista. Jos sinulla on esimerkiksi määritetty langaton verkko, kirjoita SSID ja salasana, jota haluat käyttää. Sama pätee muihin mukautettuihin asetuksiin, kuten DNS-palvelimiin. Voit välttää näiden tietojen syöttämisen uudelleen, jos palautat reitittimen myöhemmin, varmuuskopioi reitittimen asetukset tiedostoon. Lisätietoja reitittimen kokoonpanon varmuuskopioinnista ja palauttamisesta on WNR1000-käyttöoppaan luvussa 6, ”Kokoonpanotiedoston hallinta” -osassa.

Mitä tehdä, kun reititintä ei voi käyttää

Oletusarvoisesti voit käyttää NETGEAR WNR1000 -reititintä osoitteessa http://192.168.1.1, ellei IP-osoitetta muutettu sen ensimmäisen asennuksen jälkeen. Sinun ei tarvitse nollata reititintä vain oppiaksesi sen IP-osoitteen. Käytä sen sijaan reitittimeen kytkettyä tietokonetta oletusyhdyskäytävän löytämiseksi.

Laiteohjelmisto ja manuaaliset linkit

Kaikki tämän reitittimen lataukset, käyttöoppaat ja tukiartikkelit ovat saatavilla NETGEAR WNR1000v1 -tukisivulla. Lisätietoja omasta versiostasi löydät sopivan version Valitse toinen versio pudotusvalikosta. Valitse oikea laiteohjelmisto WNR1000-reitittimellesi. Klikkaus Lataukset nähdä ja ladata kaikki reitittimesi ohjelmistot ja laiteohjelmistot. Jokaisella WNR1000-reitittimen neljästä versiosta on erillinen käyttöopas:

 • Versio 1
 • Versio 2
 • Versio 3
 • Versio 4

Nämä käyttöoppaat ovat PDF-muodossa. Jos PDF-käyttöopas ei avaudu, asenna ilmainen PDF-lukija.