Skip to content

Neuvottelupuhelun soittaminen Google Voicen avulla

21 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Kehota osallistujia soittamaan Google Voice -numeroosi tiettynä ajankohtana.
  • Kun olet puhelussa, paina 5 lisätä jokaisen seuraavan soittajan.
  • Lehdistö 4 kytkeä neuvottelutallennus päälle ja pois päältä (sen jälkeen kun olet ottanut saapuvat puhelut käyttöön Windowsissa) asetukset > Puhelut).

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Google Voice -neuvottelupuhelu määritetään ja miten se tallennetaan.

Neuvottelupuhelun soittaminen Google Voicen avulla

Google Voice -neuvottelupuhelun määrittäminen ja hallinta on helppoa. Sinun ei tarvitse aloittaa neuvotteluna, koska voit muuttaa henkilökohtaiset puhelut tarvittaessa neuvottelupuheluiksi. Lisäksi Google Voice -numerosi voidaan yhdistää Google Hangouts -palveluun, jotta saat koko konferenssiefektin.

  1. Ilmoita konferenssin osallistujille, että soitat sinulle Google Voice -numerollesi sovittuna ajankohtana.

  2. Käy puhelinkeskustelussa jonkin osanottajan kanssa joko pyytämällä heitä soittamaan sinulle tai soittamalla heille Google Voicen kautta.

  3. Kun olet puhelussa, lisää muut osallistujat, kun he soittavat. Sinulle ilmoitetaan, kun sinulla on saapuva puhelu. Hyväksy muut puhelut painamalla 5 kuultuasi neuvottelupuhelun aloittamista koskevan viestin.

  4. Voit tallentaa neuvottelupuhelun Google Voicessa siirtymällä kohtaan asetukset > Puhelut ja käynnistä Saapuvan puhelun vaihtoehdot.

  5. Kaikkien osallistujien on oltava yhteydessä neuvottelupuheluun aloittaakseen äänityksen. Aloita nauhoitus tai lopeta tallennus painamalla 4. Viesti varoittaa kaikkia puhelun osallistujia, kun äänitys on aktivoitu ja deaktivoitu.

Mitä tarvitaan Google Voice -kokouspuhelun soittamiseen

Google Voice -neuvottelupuhelun soittamiseen tarvitaan vain Google-tili ja tietokone, älypuhelin tai tabletti, johon sovellus on asennettu. Voit hankkia Google Voice -sovelluksen iOS- ja Android-laitteille sekä verkon kautta tietokoneella. Sama pätee Hangouts-keskusteluihin – iOS-, Android- ja verkkokäyttäjät voivat käyttää sitä.

Jos sinulla on Gmail- tai YouTube-tili, voit aloittaa Google Voicen käytön hetkessä. Muussa tapauksessa luo uusi Google-tili aloittaaksesi.

Google Voicen rajoitukset

Google Voice ei ole ensisijaisesti neuvottelupalvelu. Silti se on hyödyllinen tapa käyttää puhelinnumeroa kaikilla laitteillasi. Sinun ei kuitenkaan pitäisi odottaa liikaa siitä. Käytä sitä yksinkertaisena ja helpona tapana soittaa ryhmäpuhelu palvelun rajoitusten vuoksi.

Ryhmäkokouspuhelu Google Voicella on rajoitettu 10 henkilölle kerralla (tai 25 maksullisella tilillä).

Toisin kuin täysimittaiset neuvottelutyökalut, Google Voicella ei ole työkaluja neuvottelupuhelun ja sen osallistujien hallintaan. Konferenssipuhelua ei ole mahdollista ajastaa ja kutsua osallistujat etukäteen esimerkiksi sähköpostitse.

Huolimatta muista palveluista mahdollisesti löytyvien lisäominaisuuksien puuttumisesta (Skypellä on paremmat mahdollisuudet neuvottelupuheluihin), Google Voicen yksinkertainen ja selkeä neuvottelukyky, johon kuka tahansa, jolla on välttämättömät laitteet, voi osallistua. Koska se integroituu älypuhelimeesi ja antaa sinun käyttää erilaisia ​​laitteita, se tekee tehtävänsä hyvin keskuspuhelupalveluna.