Skip to content

Nintendo 2DS: n usein kysytyt kysymykset – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

19 de heinäkuu de 2021

Nintendo 2DS on erikoistunut Nintendo 3DS, jolla ei ole 3DS: n kykyä projisoida kuvia 3D: nä (täten tosin hämmentävä ”2DS” -monitori). 2DS- ja 3DS-mallien välillä on muita merkittäviä eroja, mukaan lukien 2DS: n saranoiden ja yhden kaiuttimen puuttuminen stereoäänen sijaan. Yksityiskohdat:

Miksi Nintendo kehitti 2DS: n?

Nintendo 2DS on suunniteltu lapsia ajatellen. Sen kyvyttömyys projisoida 3D-kuvia tekee siitä hyvän vaihtoehdon vanhemmille, jotka eivät ole varmoja 3D: n pitkäaikaisista vaikutuksista pienten lasten näkökykyyn. Samoin 2DS: n alhainen hintapiste tekee siitä erittäin houkuttelevan ostoksen vanhemmille, jotka eivät voi tai eivät kuluta enemmän tavalliseen Nintendo 3DS: ään tai Nintendo 3DS XL: ään.

Toistaako Nintendo 2DS Nintendo 3DS -pelejä?

Nintendo 2DS toistaa koko Nintendo 3DS -kirjastoa, mukaan lukien kaikki 3DS-pelit. Se tulee ei on oma kirjasto yksinoikeudella pelejä. Se voi myös siirtyä verkkoon Wi-Fi-yhteyden kautta ja käyttää digitaalisia pelejä, joita myydään Nintendo 3DS eShopin kautta.

Pelaako Nintendo 2DS Nintendo DS -pelejä?

Joo. Nintendo 2DS on taaksepäin yhteensopiva Nintendo DS -kirjaston kanssa.

Tekeekö Nintendo edelleen Nintendo 3DS: n ja 3DS XL: n?

Ehdottomasti. Nintendo 2DS on yksinkertaisesti Nintendo 3DS: n vaihtoehtoinen malli, joka on optimoitu nuoremmille pelaajille.

Kuinka 2DS on sama kuin 3DS?

2DS voi:

  • Pelaa Nintendo 3DS -pelikortteja.
  • Käytä SD-kortteja tietojen tallentamiseen.
  • Käytä Wi-Fi-yhteyttä online-pelaamiseen sovellettavissa peleissä.
  • Lataa pelejä ja sovelluksia Nintendo 3DS eShopista.
  • Pelaa Nintendo DS -pelikortteja (yhteensopivuus taaksepäin).

Kuinka Nintendo 2DS eroaa Nintendo 3DS: stä?

Nintendo 2DS:

  • Sisältää yhden kaiuttimen (monofoninen ääni) verrattuna 3DS: n kahteen kaiuttimeen (stereoääni). Voit kytkeä kuulokkeet stereoääntä varten.
  • Ei saranoita. Se on yksi, kiinteä, kiilan muotoinen kappale.
  • 3D-kuvia ei voi heijastaa, ja siitä puuttuu 3D-liukusäädin.
  • On halvempaa kuin Nintendo 3DS tai 3DS XL.

Kuinka suuret ovat 2DS: n näytöt?

Nintendo 2DS: ssä on itse asiassa yksi näyttö, joka on jaettu kahteen osaan (yksi pienempi, yksi suurempi) muovisilla esteillä. Kahden segmentin koot ovat verrattavissa alkuperäiseen Nintendo 3DS: ään: 3,53 tuumaa (yläruutu, vinosti) ja 3,02 tuumaa (alaruutu, vinosti). Vertailun vuoksi Nintendo 3DS XL: n näyttöjen koko on 4,88 tuumaa (ylänäyttö, vinosti) ja 4,18 tuumaa (alareuna, vinosti).

Kuinka laitan Nintendo 2DS: n lepotilaan?

Nintendo 2DS -laitteessa on ”uniliukusäädin”, jonka avulla voit laittaa sen lepotilaan. Perinteinen tapa saada järjestelmä nukkumaan – sen sulkeminen – ei tietenkään toimi, koska 2DS: stä puuttuu simpukkamalli.

Millainen 2DS: n akun kesto on?

Nintendo 2DS: n akun käyttöikä on tiettävästi samalla tasolla kuin 3DS XL: n akun kesto, joten sinun pitäisi pystyä saamaan 3,5-6,5 tuntia. Wi-Fi: n sammuttaminen ja / tai näytön kirkkauden pitäminen alhaisemmalla tasolla auttaa pitämään akkua pidempään.

Se näyttää tabletilta

Tosiaankin! Tämä on melkein varmasti tietoinen Nintendon suunnitteluvaihtoehto. Nintendo 2DS on tarkoitettu houkuttelemaan erityisesti lapsia, ja alle vuoden ikäiset lapset oppivat käyttämään tabletteja. Nintendo 2DS: n koon, muodon ja painon pitäisi tuntua tutulta ja mukavalta myös hyvin pienelle lapselle, joka on koskaan pelannut tabletilla.

Eikö näyttö naarmuudu ilman simpukankuorta?

Epäilemättä Nintendo 2DS on alttiimpi kulumiselle, koska se ei voi sulkeutua, mutta se ei ole niin huono kuin luulet. Ensinnäkin voit tilata komean, pehmeän kantolaukun, joka estää näyttöä törmäämästä, kun sitä kuljetetaan pussissa. Toinen asia on, että Nintendo-tuotteet ovat tunnettuja kestävyydestään. Kummallakaan Game Boy-, Game Boy Color- tai Game Boy Advancen alkuperäisellä mallilla ei ollut simpukankuorta, mutta kaikki kolme ovat yleensä vastustaneet hyvin ajan väärinkäyttöä.

Näemmekö mukautettuja Nintendo 2DS -malleja?

Se olisi mukavaa. Koska 2DS: stä puuttuu simpukkapäällyste, joka yleensä toimii 3DS: n (ja DS: n) kankaana, se ei ole kovin todennäköistä. Voimme kuitenkin nähdä joitain erikoispainosmalleja, jotka on kaiverrettu järjestelmän takaosaan – kuka tietää?

Mitä värejä Nintendo 2DS on saatavana?

Lokakuussa 2013 julkaistusta Pohjois-Amerikan Nintendo 2DS: stä on saatavana mustan ja punaisen / mustan ja sinisen värivaihtoehtoja. Euroopassa on myös puna-valkoinen 2DS-värimaailma, joka muistuttaa Nintendon ensimmäistä kotikonsolia Famicomia (AKA Nintendo Entertainment System). Ei ole vielä selvää, onko matkalla enemmän värejä.

Voivatko Nintendo 2DS Play Game Boy Advance (GBA) -pelit?

Nintendo 2DS: stä puuttuu Game Boy Advance -kasettipaikka. Se voi kuitenkin käytännössä pelata Game Boy Advance -pelejä, jotka on ladattu Nintendo 3DS eShopista (aina kun Nintendo pyrkii tekemään GBA-peleistä vapaasti saatavissa digitaalisilla markkinoilla).

Pitäisikö minun ostaa Nintendo 2DS?

Ah, iso kysymys. Jos pidät ajatuksesta ostaa alennettuun Nintendo 3DS -järjestelmään lapsellesi, varsinkin jos olet huolissasi siitä, että hän saattaa rikkoa järjestelmän saranat, Nintendo 2DS on loistava ostos. Nintendo 2DS on myös kannattava hankinta, jos et halua maksaa palkkion Nintendo 3DS: n 3D-projektiolaitteistosta. Joten jos olet vanhempi, joka ei halua lapsensa pilkkaavan 3D: tä, tai jos olet vain aikuinen, joka ei näe 3D-kuvia ilman fyysisiä ongelmia, 2DS antaa sinun nauttia 3DS: n mahtavasta kirjasto edulliseen hintaan. Halusitko ostaa Nintendo Switchin sen sijaan? Jos teet, lue kuinka ratkaista yleisiä Nintendo Switch -ongelmia.