Skip to content

Nintendo DS-, DS Lite- ja DSi-huijauskoodimerkinnät

17 de heinäkuu de 2021

Nintendon kaksoisnäyttöiset kannettavat videopelijärjestelmät tukevat valtavaa nimikirjastoa, joista monissa on huijauskoodeja. Jos haluat käyttää huijauksia Nintendo DS -peleissä, kuten Lego Batman ja New Super Mario Brothers, tutustu järjestelmän painikkeisiin ja niiden lyhenteisiin. Tämän artikkelin ohjeet koskevat Nintendo DS-, Nintendo DS Lite- ja Nintendo DSi -kannettavia pelijärjestelmiä. Kaikki mallit tukevat samaa pelikirjastoa.

Kuinka syöttää huijauskoodit Nintendo DS -peliohjaimella

Nintendo DS -järjestelmät on merkitty hyvin. Järjestelmän vasemmassa ja oikeassa yläkulmassa olevissa olkapainikkeissa on kuitenkin joskus sekaannusta huijauskoodien suhteen. Jos esimerkiksi huijausopas ohjaa sinut ”paina L, ”saatat olettaa, että se tarkoittaa lehdistöä Vasen suuntasäätimessä; kuitenkin, L viittaa yleensä vasempaan olkapainikkeeseen.

Yllä oleva kuva edustaa Nintendo DSi -mallia, mutta alkuperäisen DS: n, DS Liten ja DSi: n ohjaimet ovat identtiset. Käytä seuraavaa näppäintä määrittääksesi, mitä painikkeita painetaan, kun syötät huijausta:

  • L ja R: Nämä ovat laukaisimet tai puskurit, jotka sijaitsevat Nintendo DS: n vasemmassa yläkulmassa ja oikeassa yläkulmassa. Niitä ei näy yllä olevassa kuvassa, koska järjestelmä on auki. Useimmissa tapauksissa huijauskoodit, jotka edellyttävät näiden laukaisimien käyttöä, luetellaan L ja R, ja ne ovat usein painallustyyppisiä koodeja. Esimerkiksi uudessa Super Mario Brothersissa voit pelata Luigina yhden pelaajan tilassa pitämällä painettuna L+R ja paina A samalla kun valitset tallennetun pelitiedoston.
  • D-Pad: D-Padia (lyhenne suuntapainikkeesta) käytetään aina, kun koodi vaatii toimintoja ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Käytä D-Pad-näppäintä syöttääksesi koodin käyttämät ohjeet.
  • A, B, X, ja Y: Nämä ovat yleisimpiä painikkeita, joita käytetään koodin syöttämiseen DS: ssä. Suurin osa koodeista vaatii nopeat mutta tarkat painallukset toimiakseen kunnolla.
  • alkaa ja Valitse: Monet pelaajat eivät käytä Käynnistä tai Valitse huijauskoodin syöttämistä DS: ssä, mutta saatat joskus tarvita niitä.
  • Ääni kovemmalle ja Äänenvoimakkuutta pienemmälle: Mikään DS-peli ei käytä äänenvoimakkuuden liukusäädintä huijauskoodin syöttämiseen.
  • Kosketusnäyttö: Vaikka alaosassa ei ole merkitty yllä, siinä on kosketusominaisuudet, ja jotkut huijaukset edellyttävät näytön napauttamista.

Kuinka käyttää huijauskoodeja Nintendo DS -peleihin Nintendo 3DS: ssä ja 2DS: ssä

Nintendo 3DS on alkuperäisen DS-järjestelmäjärjestelmän seuraaja. 2DS on 3DS: n muunnos, jolla on sama pelikirjasto, mutta siitä puuttuu 3D-tuki. Vaikka Nintendo DS -pelejä voi pelata 3DS: llä ja 2DS: llä, päinvastoin ei ole totta. Siitä huolimatta, koska ohjausasettelu on sama kaikille laitteille, kaikkien DS-pelien huijauskoodien tulisi toimia, kun niitä pelataan 3DS: llä tai 2DS: llä.