Skip to content

Nintendo DS Liten ostajan opas

20 de heinäkuu de 2021

Nintendo DS Lite on Nintendon kahden näytön kannettava pelikonsoli. Se on Nintendo DS: n toinen iterointi, ja suurin osa sen parannuksista alkuperäiseen tyyliin verrattuna Nintendo DS (kutsutaan joskus nimellä “Nintendo DS Phat”) ovat esteettisiä. Nintendo DS Lite on pienempi, ohuempi ja kevyempi kuin alkuperäinen DS, ja sen näytöt ovat suurempia ja kirkkaampia. Nintendo DS Liten akku kestää pidempään kuin alkuperäinen Nintendo DS, ja siinä on paksumpi kynä, jota on helpompi pitää. Saatavilla on suuri määrä värejä ja jopa joitain mukautettuja malleja.
Nintendo DS Liten toiminnot ovat identtiset alkuperäisen Nintendo DS: n kanssa. Nintendo kehitti DS Liten kevyeksi, pienikokoiseksi ja siksi houkuttelevaksi pelaajille sekä ihmisille, joilla oli aikaisemmin vain ohimennen uteliaisuus harrastuksesta. Lähes 85 miljoonan maailmanlaajuisesti myydyn Nintendo DS Lites -sivuston avulla on turvallista sanoa, että Nintendo kiinnitti ihmisten huomion järjestelmään.

Milloin Nintendo DS Lite julkaistiin?

Nintendo DS Lite osui Japaniin 2. maaliskuuta 2006 ja Pohjois-Amerikkaan 11. kesäkuuta 2006.

Mitä Nintendo DS Lite voi tehdä?

Nintendo DS Lite pystyy melkein tekemään kaiken alkuperäisen tyylin, jonka Nintendo DS pystyy. Nintendo DS Lite -pelit (ns. ”Pelikortit”) liitetään järjestelmän yläosaan, mikä on houkutteleva ihmisille, jotka eivät tiedä mitään pelaamisesta ”plug and play” -toiminnon lisäksi. Nintendo DS Liten pohjassa oleva kosketusnäyttö mahdollistaa kynän vuorovaikutuksen, mikä muodostaa henkilökohtaisen yhteyden, joka on yksinomaan Nintendo DS -kämmenlaitteen kaikkien iterointien peleihin.
Nintendo DS Lite on taaksepäin yhteensopiva Game Boy Advance (GBA) -pelien kanssa, mikä on hyödyllistä kaikille, joilla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta pelata Nintendon edellisen kannettavan järjestelmän pelikirjaston läpi.
Kuten ensimmäinen Nintendo DS, Nintendo DS Lite voi käyttää Wi-Fi-hotspotteja ja tukea pelejä, joilla on online-moninpelivaihtoehto. DS-pelidemoja voi ladata myymälöistä, joissa on DS Download Station. Useat DS-omistajat voivat myös kilpailla keskenään paikallisesti Nintendo DS: n langattoman yhteyden kautta.
Nintendo DS Lite sisältää sisäänrakennetun PictoChat-vaihtoehdon, jonka avulla paikallisesti yhteydessä olevat osapuolet voivat luonnostella ajatuksiaan toisilleen. Unenpäillä on kello- ja hälytystoiminnot.

Millaisia ​​pelejä Nintendo DS Liteellä on?

Kuten alkuperäinen Nintendo DS, Nintendo DS Lite voi pelata Game Boy Advance -kirjastoa, ja sillä on valtava sato ainutlaatuisia pelejä. Nintendo DS Lite kehitettiin tarkoituksena tuoda pelaamista laajemmalle yleisölle, ja ”aivojen rakentamisen” otsikoiden, kuten Aivojen ikä auttoi sitä menestymään. Nintendogs, koiran simulaattori, on myös säilyttänyt suuren suosion vuosien varrella. Vakiintuneet pelaajat löytävät, että Nintendo DS Lite tarjoaa erinomaisia ​​pulmapelejä ja roolipelejä.
Nintendon ”Touch Generations” -sarja valitsee pelit, jotka houkuttelevat laajaa yleisöä. Joihinkin Touch Generations -peleihin sisältyy Elite Beat -agentit ja Tetris DS.

Paljonko Nintendo DS Lite maksaa?

Uusi Nintendo DS Lite myy yleensä 99,99 dollaria useimmissa suurimmissa jälleenmyyjissä. Käytetyt järjestelmät löytyvät halvemmasta, vaikka hinnat vaihtelevat. Jos olet keräilijä ja haluat lopetetun rajoitetun erän Nintendo DS Lite -mallin, osu eBay- tai Craigslist-luetteloon ja valmistaudu tarjoamaan enemmän kuin mitä maksat uudesta järjestelmästä.

Paljonko Nintendo DS Lite -pelit maksavat?

Koska Nintendo DS Lite pelaa samoja pelejä kuin alkuperäinen tyyli Nintendo DS, myös pelien hinnat pysyvät ennallaan. Uudet pelit maksavat välillä 29,00-35,00 USD. GameStopin kaltaisista ketjuista ostetut käytetyt pelihinnat ovat erikseen hinnoiteltuja, ja yleensä ne maksavat vähemmän.

Onko Nintendo DS: llä kilpailua?

Nintendo DS Liten kilpailijat ovat tuttuja: Sony PSP ja Applen iPhone / iPod Touch. Kaikilla kolmella järjestelmällä on vahvuutensa ja heikkoutensa, vaikka onkin selviä syitä, miksi sinun pitäisi valita Nintendo DS Lite muiden sijaan!