Skip to content

Oletko kyllästynyt näkemään joitain ystäviesi Facebook-viestejä? Piilota heidät

19 de maaliskuu de 2021

Joku piilottaminen Facebookissa on taito, joka kannattaa oppia, koska se vähentää uutissyötteesi mielenkiintoisia tilapäivityksiä. Kun piilotat ystäväsi, se tarkoittaa, että piilotat heidän kirjoittamansa tekstin, jotta se ei näy uutissyötteessäsi. Pysyt Facebook-ystävinä ja voit viestiä toisillesi milloin tahansa.

Kuinka piilotat Facebook-ystävän?

On kolme tapaa piilottaa ystävät ja sivut uutissyötteestäsi:

  • Piilota viesti: Piilota tietty viesti uutissyötteestäsi. Et näe sitä enää.
  • Torkku 30 päivän ajan: Älä näe ystävän viestejä 30 päivän ajan.
  • Lopeta seuraaminen: Näet ystävän tilapäivitykset vain, jos siirryt heidän aikajanalleen, et uutissyötteessäsi.

Piilota tietty viesti

Mitä voit tehdä välttääksesi toistuvasti viestin, joka saa lihasi indeksoimaan, tai sellaisen, jota et halua nähdä syötteessäsi jostain syystä? Piilota se.

Valitse uutissyötteessäsi kolme vaakapistettä viestin oikeassa yläkulmassa, jonka haluat piilottaa. Valitse sitten Piilota viesti. Se ei näy enää syötteessäsi.

Piilota ystävä torkuttamalla heidät 30 päivän ajaksi

Jotkut Facebook-ystävät lähettävät liikaa, ja kyllästyt näkemään heidän tilapäivityksiä. Voit estää heidän viestejä näkymästä uutissyötteessäsi 30 päivän ajan. Saatat huomata, että kaipaat niiden päivityksiä, kun 30 päivää on kulunut. Jos ei, voit torkuttaa niitä vielä 30 päivää.

Valitse uutissyötteessäsi kolme vaakasuuntaista pistettä viestin yläosasta kaverilta, jonka haluat torkuttaa. Valitse sitten Torkuta nimeä 30 päivän ajan, missä Nimi on ystäväsi nimi, jonka haluat torkuttaa tai lopettaa seuraamisen 30 päivän ajan.

Älä seuraa ystäviä uutissyötteestäsi

Voit peruuttaa jonkun seuraamisen kokonaan, mikä tarkoittaa, että et näe heidän tilapäivityksiäsi uutissyötteessäsi, ellet päättää seurata häntä.

Valitse uutissyötteessäsi kolme vaakasuuntaista pistettä viestin yläosassa kaverilta, jonka seurannan haluat lopettaa. Valitse Älä seuraa nimeä, missä Nimi on sen ystävän nimi, jonka haluat seurata.

Joku seurannan lopettaminen ei tarkoita sitä, että olet epäystävällinen. Se tarkoittaa, että et näe heidän tilapäivityksiä uutissyötteessäsi.

Älä seuraa ystäviä heidän profiilisivulta

Voit myös peruuttaa ystävän tai sivun seuraamisen menemällä hänen profiilisivulle. Valitse heidän profiilisivullaan henkilö -kuvaketta ja valitse Lopeta seuraaminen avattavasta valikosta.

Varo napauttamasta Epäystävällinen vahingossa, koska se on aivan alapuolella Lopeta seuraaminen.

Onko epäystävällinen helpompaa?

Saatat ajatella, että on helpompaa tehdä kaveriksi kuin piilottaa aikajanaltasi, mutta se ei ole. Piilotus on kaksivaiheinen prosessi, jonka voit tehdä uutissyötteestäsi, kun taas epäystävällinen on kolmivaiheinen prosessi, joka vaatii sinua siirtymään henkilön profiilisivulle tai aikajanalle.

Vaikka Facebook-riippuvuudesta ja Facebook-ystävyyden arvosta käydään paljon keskustelua, näiden sähköisten yhteyksien ylläpidolla on monia etuja.

Kun piilotat tiettyjä ystäviä, sivuja ja viestejä, voit olla mukava pysyä yhteydessä moniin tuttaviin ja ystäviin Facebookissa.