Skip to content

Oletko kyllästynyt näkemään jonkun Snapchatin tarinoita? Mykistä heidät

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Siirry tarinaan, jonka haluat mykistää, ja avaa vastaava profiilisivu.
  • Napauta kolme pystysuoraa pistettä ja valitse Ohita tarina vaihtaaksesi sen siniseksi.
  • Napauta Mykistää vahvista ja napauta sitten Tehty.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit mykistää tarinan Snapchatissa tilaamallesi ystävälle, ryhmälle tai suositulle tarinalle. Se sisältää tietoja tarinan mykistyksen poistamisesta sekä mykistyksen ja Älä häiritse -kohtien eroista.

Kuinka mykistää ystävä, ryhmä tai suosittu tarina Snapchatissa

Haluatko pitää tauon ystävän tarinoissa, joissa on liian monta tarpeetonta videota hänen uudesta kissastaan ​​tai ryhmän tarinoista käynnissä olevasta aiheesta, josta et ole kiinnostunut, voit mykistää Snapchatin tarinan väliaikaisesti muutamalla napautuksella.

Voit mykistää vain tilaamiesi ystävien, ryhmien ja suosittujen tarinoiden tarinat. Jos olet lisännyt julkisuuden tai brändin katsomaan heidän julkisia tarinoitaan, et voi mykistää heidän tarinoitaan (koska et todennäköisesti ole ystäviä – olet juuri lisännyt heidät).

  1. Etsi kaveri, ryhmä tai suosittu tarina, jonka haluat mykistää. Löydät sen Keskustelut-välilehdeltä tai etsimällä niitä.

  2. Napauta ystävä, ryhmätai suosittu tarinan nimi avataksesi vastaavan profiilisivun.

  3. Napauta kolme pystysuoraa pistettä oikeassa yläkulmassa.

  4. Valitse Ohita tarina Vaihda näkyvien vaihtoehtojen luettelosta niin, että se muuttuu siniseksi.

  5. Jos mykistät tämän ystävän, ryhmän tai suositun tarinan ensimmäistä kertaa, Snapchat haluaa sinun vahvistuksesi. Napauta Mykistää vahvistaa.

  6. Napauta Tehty näytön alareunassa. Ohita tarina -painike kytketään päälle, etkä enää näe heidän tarinoitaan näkyvän syötteen yläosassa tai kun katsot tarinoita.

Mitä mykistys tekee Snapchatista

Kun mykistät jonkun tarinat, hänen profiilinsa ei näy tarinasyötteen yläosassa, kun hän lisää uusia tarinoita. Mykistetyn ystävän tarinat eivät myöskään näy ”seuraavana” -jutuina, kun katsot ystävien uusimpia tarinoita.

Edut ovat, että sinun ei tarvitse koskaan poistaa ystävää, jotta et enää näe heidän tarinoitaan, ja voit molemmat jatkaa pikaviestien lähettämistä ja vastaanottamista tavalliseen tapaan. Mykistetyille ystäville ei koskaan ilmoiteta siitä, ja sinulla on edelleen mahdollisuus tarkastella heidän tarinoitaan vierittämällä tarinasyötteen loppuun.

Kun haluat alkaa nähdä tarinoita uudelleen mykistetyltä henkilöltä, voit kumota ne milloin tahansa.

Kuinka mykistää jonkun tarina Snapchatissa

Ystävän tai ryhmän mykistyksen purkaminen, jotta näet heidän tarinansa uudelleen, on yhtä helppoa kuin mykistää ne.

Seuraa yllä olevia vaiheita kaventamallesi kaverille tai ryhmälle ja valitse Poista tarinan mykistys.

Mykistyksen ja häiritsemisen välinen ero

Saatat jo olla tietoinen siitä, että Snapchatilla on älä häiritse -ominaisuus, joka on pohjimmiltaan tietyn ystäväsi tai ryhmän ilmoitusten vaimennusominaisuus.

Mykistys on tarkoitettu vain tarinoille, kun taas Älä häiritse -ominaisuus koskee kaikkea muuta, mukaan lukien valokuvan napsautukset, videon napsautukset ja chat-viestit. Molempien avulla voit tarkistaa tarinoita tai viestejä oman harkintasi mukaan poistamatta ystäviä, jättää ryhmiä tai estää ystäviä, mikä katkaisee täysin yhteyden heihin.

Jos poistat ystäväsi, sinun on lisättävä hänet uudelleen, jotta he voivat nähdä heidän tarinansa uudelleen ja lähettää hänelle viestin. Jos poistut ryhmästä, ryhmän luojan on kutsuttava sinut takaisin ryhmään; estä ystäväsi, ja sinun on kumottava esto ja lisättävä hänet sitten uudelleen ystäväksi.