Skip to content

Ominaisuudet, joita etsit Android-autostereoista

13 de heinäkuu de 2021

Tärkein ero Android-autostereoiden ja päälaitteiden välillä, jotka on suunniteltu alusta alkaen iOS-laitteille, on se, että Androidille ei ole olemassa suoraa iPod-ohjausta. Se on kuitenkin todella hyvä asia. Koska Android on avoin alusta, voit löytää autostereoita juosta Androidista, ja löydät myös pääyksiköt, jotka pystyvät suoraan olemaan yhteydessä Android-puhelimeesi tai -tablet-laitteeseesi USB: n kautta. Tämä ei ole vain seuraava paras asia ohjata iPodin hallintaa – joissakin tapauksissa se on jopa parempi. Tietenkin, jos pidät langattomista yhteyksistä, paras Android-stereot ovat sinulle, joka tukee Bluetoothia.

Musiikin selaaminen ja toisto

Riippuen siitä, kuinka kuuntelet musiikkia autossasi, on kourallinen ominaisuuksia, jotka saattavat olla sinulle tärkeitä tai eivät. Jos puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi on tallennettu paljon musiikki- tai podcast-tiedostoja, paras Android-autostereo on sellainen, joka tukee musiikin selaamista ja toistoa pääyksikön kautta. Tämä on sellainen toiminnallisuus, jonka Apple-omistautuneet ystäväsi saavat irti suorista iPod-ohjausyksiköistään, ja se on aika mukavaa. Sen sijaan, että joudut jonottamaan puhelimen tai tabletin kanssa jonottamaan ja soittamaan kappaleita (mikä on välttämätöntä, kun käytät aputuloa), voit vain selata ja valita musiikkia itse päälaitteen kautta.

Android-sovelluksen hallinta

Kaikki eivät tietenkään ole vielä ketjutettu fyysisiin tallennusvälineisiin digitaalisen musiikkinsa puolesta. Jos haluat suoratoistopalvelusi (esim. Pandora, Spotify jne.), Etsitpä pääyksikköä, joka tukee sovellusten hallintaa. Nämä pääyksiköt kytkeytyvät puhelimeesi ja hallitsevat suoratoistettavia radiosovelluksia. Jälleen tämä säästää vaivaa, kun joudut kävelemään puhelimen kanssa, kun haluat ohittaa raidan tai vaihtaa asemaa.

USB vs. Bluetooth

Vaikka jotkut pääyksiköt alkavat tarjota USB-yhteyksiä Android-laitteille, yhteensopivuus ei aina ole 100 prosenttia. Esimerkiksi Pioneer’s ylläpitää luetteloa puhelimista, joiden kanssa sen AppRadio-linja on yhteensopiva. Luettelo on pitkä, mutta joissakin tapauksissa tarvitaan lisäadapteri. Kuuntelutavoistasi riippuen Bluetooth voi silti olla parempi vaihtoehto. Siinä tapauksessa paras Android-stereot ovat sinulle, joka tukee A2DP-Bluetooth-protokollaa.

Android-autostereot

Vaikka termiä ”android-stereot” voidaan käyttää viittaamaan Android-puhelimien ja -tablettien kanssa yhteensopiviin päälaitteisiin, on myös kourallinen autostereoita, jotka todella toimivat Android-laitteilla. Tämä on nopeasti muuttava ala, ja jopa uusimmat Android-autostereoiden mallit jäävät huomattavasti matkapuhelinten ja tablettien jälkeen. Esimerkiksi Clarionin Mirage oli ensimmäinen OEM-luokan Android-käyttöinen pääyksikkö. Se julkaistiin Q1 2012, ja se toimi Android 2.2 Froyolla. Tuolloin Froyo oli jo kaksi vuotta vanha. Joten jos etsit parasta Android-stereot ja haluat sen tosiasiallisesti käyttävän Android-käyttöjärjestelmää, muista tarkistaa, mihin versioon se toimii.