Skip to content
iOS

Onko iPhone 12 mukana AirPod-laitteissa?

19 de maaliskuu de 2021

IPhone 12: n mukana ei tule AirPodeja. Itse asiassa iPhone 12: n mukana ei tule kuulokkeita tai virtalähdettä. Sen mukana tulee vain lataus- / synkronointikaapeli. Apple sanoo poistaneensa kuulokkeet ja virtalähteen pakkausten ja jätteiden vähentämiseksi.

Onko AirPods mukana iPhone 12: ssa?

IPhone 12: n julkaisun myötä monet ihmiset suunnittelevat päivitystä. Ja kun päivität puhelinta, on myös hyvä aika päivittää muita tärkeitä lisävarusteita, kuten kuulokkeet. Se saa monet ihmiset kyselemään: ”Onko AirPodien mukana iPhone 12?”

Se on melko luonnollinen kysymys. Loppujen lopuksi iPhone ja AirPodit muodostavat upean yhdistelmän, ja jos käytät satoja (tai joissakin tapauksissa tuhansia) dollareita uuteen puhelimeen, on järkevää, että saatat saada upeat langattomat kuulokkeet.

Olemme pahoillamme kertoa teille: AirPodit eivät sisälly iPhone 12: een. Riippumatta siitä, minkä mallin iPhonesta ostat – minkä tahansa iPhone 12 -sarjan tai minkä tahansa aikaisemman mallin – sinun on ostettava AirPodit erikseen.

Suosittelemme AirPodeja – etenkin melua vaimentavia AirPods Proja – erinomaisen äänenlaadun ja hienojen ominaisuuksien ansiosta, mutta sinun on budjetoitava muutama sata dollaria niiden ostamiseen.

IPhone 12: n puuttuvat kuulokkeet

Tilanteen pahentamiseksi Apple on tehnyt suuren muutoksen siihen, mitä lisävarusteita se sisältää uusien iPhone-laitteiden kanssa. Aiemmin uudessa iPhonessa oli latauskaapeli, virtalähde pistorasiaan liittämistä varten ja langalliset kuulokkeet (viimeksi Applen EarPodit). Ei enää.

Alkaen iPhone 12: sta, saat vain latauskaapelin. IPhone ei enää sisällä virtasovitinta tai mikä tärkeintä, EarPods-kuulokkeita.

Aivan: iPhone 12: sta alkaen et saa mitään kuulokkeita iPhonen kanssa.

Apple sanoo, että tämä siirto on suunniteltu vähentämään pakkauksia ja siten jätettä ja kuljetuspainoa. Yhtiö mainostaa tätä osana sitoutumistaan ​​ympäristöön.

Joillakin tavoin tämä on järkevää. On totta, että tämä vähentää iPhone 12: n ympäristöjalanjälkeä. Useimmilla ihmisillä on jo jonkinlaiset kuulokkeet, joten mukana olevat EarPodit olisivat päällekkäisiä ja mahdollisesti tuhlaavia.

Toisaalta tämä tuntuu Applen yrityksestä ajaa ihmisiä ostamaan kalliita AirPodeja. Kuten aiemmin todettiin, AirPodit ovat erinomaisia ​​ja hintansa arvoisia, mutta se ei tee niistä halvempaa.

Vaikka iPhone 12 ei ehkä sisällä AirPodeja, se tarjoaa paljon hienoja ominaisuuksia. Olemme eritelleet kaikki tärkeimmät tiedot iPhonesta 12.

Kuulokevaihtoehdot iPhone 12: lle

Koska AirPod-laitteiden mukana ei tule iPhone 12: ta eikä muita kuulokkeita, mitkä ovat vaihtoehtosi? Käytännössä mitä tahansa!

Voit silti ostaa EarPodeja Applelta noin 19 dollaria. Ja voit saada toisen sukupolven AirPods noin 160 dollaria tai AirPods Pro noin 250 dollaria.

Mutta voit hankkia myös käytännöllisesti katsoen minkä tahansa muun tyyppiset kuulokkeet. IPhone tukee lähes kaikkia Bluetooth-kuulokkeita, mukaan lukien Applen Beats-kuulokkeet.

Jos haluat mieluummin muut langalliset kuulokkeet kuin EarPods, varmista, että saat 9 dollarin sovittimen tavallisen kuulokeliitännän kytkemiseksi Applen Lightning-porttiin iPhonen pohjassa (iPhone 12 ei käytä USB-C: tä. Ehkä iPhone 13 ?).