Skip to content

Onko sinulla ongelmia BlackBerryn sovellusmaailman kanssa? Näin korjaat sen

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Jos sinulla on SureType- tai QWERTY-näppäimistö, käynnistä App World ja kirjoita ensimmäinen pitäessä Alt. Sovelluksesi päivittyvät.
  • BlackBerry Storm (kosketusnäyttö) -laitteet: Käynnistä App World, pidä laitetta vaakasuunnassa ja aktivoi näyttönäppäimistö.
  • Paina sitten painiketta ?! 123 kunnes se lukittuu. Tyhjennä välimuisti kirjoittamalla seuraavat merkit peräkkäin: 34 (.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tyhjentää App World -sovelluksen välimuistin BlackBerry-laitteellasi, mikä usein ratkaisee päivityksen latausongelmat. Ohjeet koskevat laitteita, joissa on BlackBerry OS. Jos sinulla on uudempi, Android-pohjainen BlackBerry-laite, sinulla ei pitäisi olla näitä ongelmia.

Sovellusten maailman välimuistin tyhjentäminen BlackBerryssä näppäimistöllä

Jos laitteessasi on SureType- tai QWERTY-näppäimistö, käynnistä App World ja kirjoita ensimmäinen samalla kun pidät alt avain.

Kun olet suorittanut palautuksen, App World sulkeutuu. Kun seuraavan kerran käynnistät sen ja valitset Minun maailmani, sinua pyydetään antamaan uudelleen BlackBerry-tunnuksesi (joka on aiemmin tallennettu välimuistiin), ja sovellusluettelosi päivitetään.

Sovellusten maailman välimuistin tyhjentäminen BlackBerry Storm -laitteissa

Kosketusnäytöllä varustettujen BlackBerry-laitteiden prosessi on erilainen:

  1. Käynnistä App World.

  2. Pidä laitetta vaakatilassa ja aktivoi sitten näyttönäppäimistö.

  3. Pidä ?! 123 kunnes se lukittuu.

  4. Kirjoita seuraavat merkit peräkkäin: 34 (