Skip to content

Onko sinulla Snapchat-ongelma? Näin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Valitse profiili pic> napauta vaihde > Tuki > Tarvitsen apua > Ota meihin yhteyttä. Valitse luokka, napauta Joo, täytä lomake ja lähetä se.
 • Ei ole taattua aikataulua kuulla takaisin Snapchatin tuesta.
 • Voit myös kokeilla Twitterissä @snapchatsupport apua.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa yhteyttä Snapchatin tukeen tavoittamalla sovelluksen Android- ja iOS-versiot sekä hankkimalla vaikeuksia virallisen Twitter-tukitilin kautta. Snapchat ei anna asiakaspalvelun sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa; nämä ovat parhaita tapoja ottaa yhteyttä heihin.

Kuinka ottaa yhteyttä Snapchatiin

 1. Avaa Snapchat-sovellus iOS- tai Android-laitteellasi ja kirjaudu tarvittaessa tiliisi.

 2. Napauta profiili / Bitmoji -kuvake vasemmassa yläkulmassa.

 3. Napauta vaihde -kuvake oikeassa yläkulmassa.

 4. Vieritä alas kohtaan Lisää tietoa ja napauta Tuki.

  Selaa Androidissa Tuki ja napauta Tarvitsen apua vaihtoehto.

 5. Napauta oranssia Ota meihin yhteyttä -painiketta.

 6. Valitse luokka, johon ongelmasi kuuluu napauttamalla ympyrä sen vasemmalla puolella annettujen asioiden luettelosta.

  Valitsemastasi syystä Snapchat voi tarjota sinulle toissijaisen luettelon ongelmista, jotta voit tarkentaa.

 7. Lue sinulle annetut ohjeet, kun olet tehnyt valintasi annettujen ongelmien luettelosta. Jos et ole kokeillut mitään tai kaikkia ehdotettuja vianmääritysvihjeitä, kokeile niitä nyt.

 8. Jos olet lukenut ja seurannut vianmääritysvihjeitä tietylle Snapchat-ongelmallesi ja sinulla ei silti ollut onnea ratkaista sitä, palaa takaisin kyseisen ongelman ohjeisiin (saatat joutua suorittamaan vaiheet 1-7 uudelleen) ja vierittämään alas pohjaan sivun.

  Etsi harmaa kysymyslohko, jossa lukee Tarvitsetko apua jossakin muussa? Napauta JOO -painiketta sen alla.

  Tätä kysymystä ei näytetä kaikissa numeroissa, joten saatat nähdä sen tai ei nähdä sitä ongelmasi mukaan. Jos et näe sitä, se tarkoittaa, että asiakaspalvelu ei ole asianmukainen asia auttaa sinua.

 9. Ilmoittautumislomake sisältää useita kenttiä, jotka voit täyttää. Mene eteenpäin ja täytä Snapchat-käyttäjänimesi, puhelinnumerosi, laitteesi tiedot, päivämäärä, jolloin aloitit ongelmasi, valinnainen kuvakaappausliite ja lisätietoja, jotka kuvaavat ongelmaa yksityiskohtaisesti. Saatat myös joutua antamaan sähköpostiosoitteesi kysymyksestäsi riippuen.

 10. Napauta keltaista LÄHETTÄÄ -painiketta, kun olet valmis.

Jos et halua noudattaa yllä olevia ohjeita sovelluksen kautta, voit tehdä sen sen sijaan verkkoselaimessa osoitteessa support.snapchat.com/i-need-help.

Milloin kuulen takaisin Snapchatin asiakaspalvelusta?

Snapchat ei määritä aikataulua, milloin voit odottaa kuulevasi asiakaspalvelusta lähetyslomakkeen lähettämisen jälkeen. Ei ole myöskään mitään takeita siitä, että olet ehdottomasti tahtoa kuule takaisin, joten valitettavasti kaikki mitä voit todella tehdä, on istua tiukasti ja odottaa sitä.

Jos olet jo Twitter-käyttäjä, saatat saada nopeamman tuen kuin lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sovelluksen tai verkkosivuston kautta. Snapchatilla on Twitter-tukitili, joka seuraa ja vastaa jatkuvasti Snapchat-käyttäjien asiaankuuluviin @ mainintoihin.

Yritä ottaa yhteyttä Snapchat-tukeen Twitterissä

Sinun tarvitsee vain lähettää twiitti tai yksityinen viesti osoitteeseen @snapchatsupport ja saat vastauksen jo muutamassa minuutissa. Tiliä ylläpitävä asiakaspalvelun edustaja saattaa pyytää sinulta lisätietoja, tarjota ehdotetun ratkaisun tai vahvistaa, että viestisi on välitetty Snapchat-tiimille.

Voit jättää palautetta myös Snapchatille

Jos se ei ole ongelma, jota sinulla on Snapchatin kanssa, vaan pikemminkin idea tai ehdotus, jonka haluat jakaa, voit antaa palautetta yritykselle. Valitse yllä kohdassa 6 esitetystä yleisestä valintaluettelosta Minulla on palautetta ja valitse sitten onko sinulla ehdotus vai kysymys. Sinut ohjataan lopulta yksinkertaiseen lomakkeeseen, jossa voit täyttää palautteen tiedot.