Skip to content

Opas kuvayhdistelmän luomiseen Windows Movie Makerissa

17 de kesäkuu de 2021

Aloittaminen MovieMakerissa

Nyt lopetettu Windows Movie Maker oli ilmainen videoeditointiohjelmisto. Olemme jättäneet alla olevat tiedot arkistointia varten. Kokeile jotakin näistä ilmaisista vaihtoehdoista. Jos olet uusi Windows Movie Makerin käyttäjä, valokuvayhdistelmän luominen on helppo tapa aloittaa. Tässä projektissa opit tiesi Movie Makeriin ja päädyt videoon, jota on hauska katsella ja jakaa. Aloita keräämällä digitaaliset kopiot käyttämistäsi kuvista. Jos kuvat tulevat digitaalikamerasta tai jos olet jo skannannut ja tallentanut ne tietokoneellesi, olet valmis. Tulosta valokuvia joko digitoimalla ne kotona skannerilla tai viemällä ne paikalliseen valokuvamyymälään tekemään ne ammattimaisesti. Tämän ei pitäisi maksaa liikaa, ja se on sen arvoista, jos käsittelet paljon kuvia. Kun olet tallentanut kuvat tietokoneellesi, avaa uusi projekti Movie Makerissa. Alkaen Sieppaa video valikosta Tuo kuvia.

Valitse tuotavat digitaalikuvat

Uusi ikkuna avautuu, jolloin voit selata ja valita haluamasi valokuvat. Klikkaus Tuonti tuoda kuvat Movie Makeriin.

Sijoita kuvia aikajanalle

Kun kuvasi on tuotu Movie Makeriin, vedä ne aikajanalle siinä järjestyksessä kuin haluat niiden toistettavan.

Kuinka kauan kuvia pitäisi toistaa?

Oletusarvon mukaan Windows Movie Maker asettaa valokuvat näyttämään viisi sekuntia. Voit muuttaa ajan pituutta. .

Käytä videotehosteita

Käytä tehosteita valokuviin vetämällä tehosekuvaketta ja pudottamalla se kunkin valokuvan kulmassa olevaan tähtiin. Tähti muuttuu vaaleasta tummansiniseksi osoittamaan, että vaikutus on lisätty.

Helppo ja helppo valokuvia

Hienon liikkeen lisääminen kuviin elävöittää valokuvia ja parantaa niiden vaikutusta. Teet tämän MovieMaker’ssa Helppo sisään ja Helppo tehosteet, jotka zoomaavat kuvia hitaasti. Löydät nämä vaikutukset siirtymällä Muokkaa elokuvaa valikosta ja valitsemalla Katso videoefektejä.

Häivytys ja häipyminen

Useimmat ammattimaiset videot alkavat ja päättyvät mustalla näytöllä. Se antaa elokuvalle puhtaan alun ja lopullisen loppun. Voit tehdä tämän videollesi lisäämällä Häivy, mustasta -kuvaketta videosi ensimmäiseen kuvaan ja Häivy, mustaksi -kuvakkeen viimeiseen. Nämä vaikutukset sijaitsevat Katso videoefektejä valikossa. Lisää ne vetämällä ja pudottamalla, kuten teitkin Helppo sisään ja Helppo vaikutuksia. Kuvissa näkyy kaksinkertainen tähti, mikä osoittaa, että kaksi tehosetta on lisätty.

Lisää siirtymiä kuvien välillä

Siirtymätehosteiden lisääminen kuvien välillä yhdistää ne yhteen, joten videosi sujuu tasaisemmin. vuonna Katso videoefektejä valikon alla Muokkaa elokuvaa, löydät paljon erilaisia ​​tehosteita, jotkut parempia kuin toiset. Voit kokeilla erilaisia ​​siirtymiä löytääksesi sellaisen, joka antaa kuvayhdistelmällesi haluamasi ilmeen. minä pidän Haalistuvat vaikutus sen hienovaraisuuteen. Se antaa sujuvan siirtymisen kuvien välillä, mutta ei kiinnitä paljon huomiota itseensä. Lisää siirtymätehosteet videoosi vetämällä ja pudottamalla ne kuvien väliin.

Viimeistelyt

Kuvayhdistelmäsi on nyt valmis! Tässä vaiheessa voit viedä sen DVD-levylle, tietokoneellesi tai verkkoon Viimeistele elokuva valikossa. Tai jos haluat elävöittää kuvia, lisää musiikkia videoon. Se on nopea ja helppo tehdä.