Skip to content

Opas Motorolan sovelluksiin ja ohjelmistoihin

20 de heinäkuu de 2021

Motorola tarjoaa joukon sovelluksia ja ohjelmistoja mobiililaitteilleen, mukaan lukien Moto Z -älypuhelinsarja. Moto-näyttö antaa sinulle nopean pääsyn ilmoituksiin, kun taas Moto Voice antaa sinun hallita puhelintasi koskematta siihen. Moto Actions tarjoaa eleiden hallinnan päästäksesi suosikkisovelluksiisi ja tärkeimpiin asetuksiisi, ja Moto-kamera auttaa sinua ottamaan parhaan kuvan. Nämä ovat muutamia hyödyllisiä sovelluksia, jotka ovat käytettävissä Moto-laitteellasi.

Moto-näyttö

Moto Display -sovellus tarjoaa esikatselun ilmoituksistasi avaamatta tai edes koskematta älypuhelinta. Se on hieno tapa nähdä tekstiviestit, Twitter-ilmoitukset ja kalenterimuistutukset häiritsemättä, kun olet kiireinen jollakin muulla. Ilmoitusten esikatselut eivät näy puhelun aikana tai jos puhelin on kuvapuoli alaspäin tai taskussa tai kukkarossa. Voit avata ilmoituksen tai vastata siihen koskettamalla sitä pitkään. Avaa sitten sovellus liu’uttamalla sormeasi ylöspäin. Liu’uta sormesi alas lukituskuvakkeeseen puhelimen lukituksen avaamiseksi. Hylkää ilmoitus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Voit valita, mitkä sovellukset lähettävät ilmoituksia Moto Display -sovellukseen ja kuinka paljon tietoja näytöllä näkyy: Kaikki, Piilota arkaluontoinen sisältö tai Ei mitään. Ota Moto Display -sovellus käyttöön ja poista se käytöstä napauttamalla Valikko kuvake> Moto > Näyttö > Moto-näyttö. Ota käyttöön siirtämällä valitsinta oikealle ja poistaaksesi käytöstä vasemmalle.

Moto-ääni Alexalle

Moto Voice -sovellus, joka näyttää Alexan asetukset

Moto Voice on Motorolan äänikomento-ohjelmisto, samanlainen kuin Sirin tai Google Assistantin. Voit luoda käynnistyslauseen, kuten ”Hei Moto Z” tai mitä tahansa haluat soittaa puhelimeesi. Lisää sitten äänelläsi tapaamisia kalenteriin, vastaa tekstiviesteihin, tarkista sää ja paljon muuta. Voit myös sanoa ”mitä kuuluu” saadaksesi uusimmat ilmoituksesi. Poista Moto Voice for Alexa -sovellus käytöstä siirtymällä kohtaan asetukset ja poista valinta ruudusta Käynnistä lause.

Moto-toiminnot

Moto Actions -sovellus, joka näyttää eleet

Moto-toimintojen avulla voit käynnistää sovelluksia tai suorittaa toimintoja eleiden tai toimintojen avulla, mukaan lukien:

  • Pilko kaksi kertaa taskulampulle
  • Käännä Älä häiritse
  • Lopeta soittoääni poimimalla
  • Kutista näyttö pyyhkäisemällä
  • Twist for Quick Capture (käynnistää kameran)

Jotkut, kuten ”pilkkaa kahdesti” -komento, vaativat jonkin verran harjoittelua. Toiminnot-osiossa on animaatioita liikkeistä, jotka sinun on tehtävä lisäapua varten. Loput toiminnot ovat:

  • Moto-näytön lähestymistapa laukaisee Moto-näytön, kun tavoitat puhelintasi.
  • Huomaavainen näyttö pitää näytön päällä, kun katsot sitä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että puhelin menee valmiustilaan, kun luet esimerkiksi pitkää artikkelia.

Ota Moto Actions käyttöön tai poista se käytöstä siirtymällä kohtaan Valikko > Moto > Toiminnot, ja tarkista sitten toiminnot, joita haluat käyttää, ja poista ne, joita et halua.

Moto-kamera 3

Moto Camera -sovellus, joka näyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja

Moto Camera -sovellus on oletussovellus valokuvien kaappaamiseen Moto-älypuhelimilla, eikä se ole kovin erilainen kuin muut älypuhelinkamerat. Se ottaa valokuvia, panoraamakuvia, videoita ja hidastettuja videoita. Moto Camera 3 on yhteensopiva valittujen laitteiden kanssa, jotka lanseerattiin vuonna 2020 ja myöhemmin. Muille puhelimille löytyy Moto Camera 2 tai alkuperäinen Moto-sovellus. Ominaisuudet eroavat hieman. Kaikki kolme sovellusta ovat saatavilla Google Play -kaupassa. Moto Camera 3: ssa on Pikakaappaus-tila, Muotokuva-tila ja Pro-tila, ja voit määrittää pistevärin näkymään mustavalkoisissa kuvissa. Moto-kamera integroituu Google Kuviin, joten voit tallentaa ja jakaa kuvia.

Moto File Manager

Moto File Manager -sovellus

Käytä Moto File Manager -sovellusta tiedostojesi tehokkaaseen käsittelyyn riippumatta siitä, onko ne tallennettu laitteellesi vai microSD-kortille. Sovelluksen aloitusnäytöllä on helppo selata tiedostoja luokittain. Voit siirtää, nimetä uudelleen, kopioida, poistaa, luoda, jakaa ja luoda salattuja ZIP-tiedostoja suoraan sovelluksessa. Erityisen hyödyllinen on yhden näppäimen siirtotoiminto kaikkien musiikki-, video- ja kuvatiedostojen siirtämiseen puhelimen tallennustilasta ulkoiselle SD-kortille. Aivan yhtä kätevä on etähallintaominaisuus puhelimen tiedostojen selaamiseen tietokoneeltasi.

Moto-widget

Moto Widget -sovellus

Moto Widget -sovellus tekee yhden asian, mutta tekee sen todella hyvin. Se näyttää päivämäärän, kellonajan, sään, kaksoisajan ja Google Fitiin tallennetut vaiheet yhdellä silmäyksellä. Kolme mallia saatavana oleva Moto Widget tuo sinulle tarvitsemasi tiedot milloin tahansa. Jos et löytänyt etsimääsi tästä Moto-sovellussarjasta, tutustu vuoden 2021 Moto-sovelluksiin, joissa on vielä enemmän tapoja mukauttaa puhelintasi.