Skip to content

Opas WiFi-yhteyden määrittämiseen Nintendo 3DS XL: ssä

20 de kesäkuu de 2021

Nintendo 3DS XL ei pelaa vain kasettipelejä. Kun se on yhteydessä Internetiin, se voi käyttää Nintendo eShopia ladata pelejä ja sovelluksia, osallistua online-moninpeleihin ja jopa selata verkkoa. Mutta ensin sinun on löydettävä ja muodostettava yhteys WiFi-verkkoon. Näin.

Kuinka yhdistää Nintendo 3DS XL WiFi-verkkoon

Jos haluat pelata verkossa tai ladata nimikkeitä eShopista, sinun on ensin liitettävä 3DS XL WiFi-verkkoon.

  1. Alkaen KOTI napauta Järjestelmäasetukset. (Se on jakoavaimen muotoinen.)

  2. Valita Internet-asetukset > Yhteysasetukset > Uusi yhteys. Voit perustaa enintään kolme Internet-yhteyttä Nintendo 3DS XL -laitteeseen.

  3. Valita Manuaalinen asennus. Vaihtoehtoisesti voit valita Opetusohjelma jos haluat katsella esittelyä WiFi-yhteyden määrittämisestä.

  4. Napauta Hae tukiasemaa paikantaa WiFi-verkko.

  5. Etsi luettelosta langattoman verkon nimi ja napauta sitä.

  6. Anna pyydettäessä langattoman verkon salasana.

  7. Napauta OK tallentaa yhteysasetukset.

  8. Valita OK vielä kerran yhteyden testaamiseksi. Jos kaikki on kunnossa, saat nopeasti ilmoituksen siitä, että Nintendo 3DS XL on yhteydessä WiFi-verkkoon.

Tästä eteenpäin, kunhan 3DS: n WiFi on kytketty päälle ja olet hyväksytyn tukiaseman toiminta-alueella, 3DS muodostaa yhteyden verkkoon automaattisesti.

Vinkkejä

Jos et näe WiFi-verkkoasi yrittäessäsi muodostaa yhteyttä, varmista, että reititin on riittävän lähellä antamaan voimakkaan signaalin. Jos siirtyminen lähemmäksi ei auta, irrota reititin tai modeemi seinästä, odota 30 sekuntia, kiinnitä sitten kaapeli uudelleen ja odota, että laite käynnistyy kokonaan uudelleen. (Älä yritä tätä, jos se ei ole reititin.) Etkö tiedä reitittimen salasanaa? Saatat joutua vaihtamaan salasanan, jos olet unohtanut sen tai palauttanut reitittimen takaisin tehdasasetuksiin, jotta voit käyttää sitä oletussalasanalla.