Skip to content

Opas WordPress.comin Premium Upgrade -sovellukseen

3 de heinäkuu de 2021

WordPress premium -päivitys on ominaisuus, jonka maksat lisätäksesi sivustoosi. Tällöin saat käyttöösi lisäominaisuuksia ja etuja, joita sinulla muuten ei olisi, ilmaisen WordPress-suunnitelman kautta, kuten mainosten poistaminen tai CSS: n lisääminen.

Ensiluokkaiset päivitykset vs. ohjelmistopäivitykset

Yleensä, kun puhumme ”päivityksistä” ja CMS: stä, tarkoitamme nykyinen ohjelmisto, jossa on a uudempi versio. Lähes kaikki ohjelmistot on päivitettävä uudestaan ​​ja uudestaan, ikuisesti. WordPress.comin ”Premium Upgrade” on kuitenkin aivan erilainen. Tämä on lisäominaisuus jonka maksat lisätä sivustollesi. Se on kuin saisit ”päivityksen” autollesi. Se on uusi, ylimääräinen asia.

Päivitykset vs. laajennukset

Sinun ei myöskään pidä sekoittaa ”päivityksiä” laajennuksiin. WordPress-maailmassa a premium-päivitys on erityinen WordPress.com-sivustossa isännöityyn sivustoon. Et koskaan käytä päivitystä WordPress-sivustoon, jota isännöit itsellesi muualla. Useimmat päivitykset avaavat ominaisuuksia, jotka olisivat ilmaisia ​​omalla WordPress-kopiossasi. Maksat mainosten poistamisesta tai CSS: n lisäämisestä.

Laajennuksettoisaalta ovat ei erityisesti WordPress.com-sivustolle. Laajennukset ovat koodinpaloja, jotka antavat verkkosivustollesi lisävaltaa, kuten foorumit, joissa on bbPress, tai sosiaaliset verkostot, joissa BuddyPress. Asennat laajennuksia WordPressin itse ylläpitämiin kopioihin. Sinä ei voi asentaa laajennuksia WordPress.com-sivustoille; he haluavat hallita itse kaikkia koodeja. Sinä voisit melkein sanovat, että päivityksiä käytetään WordPress.com-sivustoissa, kun taas laajennuksia käytetään itse isännöimissä WordPress-sivustoissa muualla. Mutta tämä olisi väärin, koska WordPress.com-kehittäjät sisällyttävät runsaasti laajennuksia WordPress.com-sivustoihin. Itse asiassa WordPress.com-ihmiset ovat kehittäneet useita lisäosia nimenomaan varten WordPress.com ja julkaisi ne sitten yhteisölle JetPack-laajennuksella. Joten ei ole, että WordPress.com käyttää päivityksiä laajennusten sijaan. WordPress.com käyttää myös laajennuksia; et vain voi lisätä omaa.

Maksa ominaisuuden avulla

WordPress.com käyttää ainutlaatuista lähestymistapaa verkkosivustojen ylläpitoon. Useimmilla web-isännöillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, ja ne veloittavat kiinteän kuukausimaksun, alennuksella, jos maksat vuoteen mennessä. Vastineeksi voit yleensä asentaa melkein kaiken mitä haluat. Sinulla on tapana maksaa ylimääräistä enemmän resursseja, kuten asematila ja palvelimen muisti, ja joskus tietokantojen määrä. Saat paljon vapautta. Toisaalta sinun on myös ylläpitää mitä ohjelmistoja asennatkin. (Kuten kuolema ja verot, päivitykset ovat ikuisesti.) WordPress.com keskittyy yhteen sovellukseen – WordPress – ja tarjoaa ylläpitää rajoitettua versiota sovelluksesta verkkosivustollesi ilmaiseksi. Voit maksaa lisäominaisuuksista, mutta ne ovat erittäin tarkkoja. Esimerkiksi ilmaisilla sivustoilla WordPress.com lisää mainoksia joillekin sivustosi sivuille. Voit poistaa nämä mainokset ostamalla Ei mainoksia päivittää. Haluatko lisätä mukautetun CSS: n verkkosivustoosi? Tarvitset Mukautettu suunnittelu päivittää. Ominaisuuden lataaminen voi tuntua pahaenteiseltä. Joissakin käyttötapauksissa voit varmasti saada nikkeliä ja ajastaa kalliiksi tilanteeksi. Mutta monille sivustoille tarvitset vain muutaman pakollisen päivityksen, jotta voit päivittää sivustosi ”näyttää vapaalta” ammattimaiseksi. Voit molemmat maksaa vähemmän kuin maksat muualla hosting-palvelusta ja Vältä ohjelmiston ylläpitoa itse.

Palkkaa joka vuosi

Huomaa, että maksat useimmista päivityksistä joka vuosi. Jos ajattelet tämän olevan web-hosting, ei ohjelmisto, se on järkevää. Web-hosting on aina toistuva maksu.

Maksa jokaisesta sivustosta

Maksat myös jokaisella sivustolla. Joten jos sinulla on viisi sivustoa ja haluat poistaa mainokset kaikista niistä, sinun on ostettava ”Ei mainoksia” viisi kertaa. Yhtä kätevä ja sujuva kuin WordPress.com, päivitykset voivat lisätä. Saatat alkaa miettiä vihanpitoisesti perinteisempää isännöintisuunnitelmaa, jossa maksat kiinteän maksun asentaaksesi niin monta WordPress-sivustoa kuin voit. Useat sivustot ovat ehdottomasti hyvä syy harkita itse isännöimää WordPressiä. Toisaalta, älä unohda, että sinun täytyy ylläpitää kukin näistä erillisistä sivustoista. Riippuen siitä, mitä veloitat ajastasi, WordPress.com voi silti olla parempi tarjous.

  • Lisätietoja WordPress.com -sivuston pakollisista päivityksistä ammattimaiselle sivustolle.
  • Katso täydellinen luettelo WordPress.com-premium-päivityksistä.

Alusta mla apa chicago Sinun viitteesi

Powell, Bill. ”Opas WordPress.comin Premium-päivitykseen.” ThoughtCo, 8. kesäkuuta 2021, thinkco.com/what-is-wordpress-premium-upgrade-756529.
Powell, Bill. (2021, 8. kesäkuuta). Opas WordPress.comin Premium Upgrade -sovellukseen. Haettu osoitteesta https://www.thoughtco.com/what-is-wordpress-premium-upgrade-756529
Powell, Bill. ”Opas WordPress.comin Premium-päivitykseen.” ThoughtCo. https://www.thoughtco.com/what-is-wordpress-premium-upgrade-756529 (käytetty 3. heinäkuuta 2021).