Skip to content

Opi estämään ei-toivotut sähköpostit automaattisesti Yahoo Mailissa

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Yahoo! Mail, paina asetukset vaihde. Mene Lisää asetuksia > Yksityisyys ja turvallisuus. Lehdistö Lisätä mennessä Estetyt osoitteet. Kirjoita sähköpostiosoite ja Tallentaa.
 • Valitse Basicissa Vaihtoehdot avattavassa Tili-kohdassa, ja paina Mennä. Mene Estetyt osoitteet, kirjoita sähköposti Lisää osoiteja paina +.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ei-toivotut sähköpostit estetään Yahoo Mailissa; voit merkitä enintään 500 osoitetta ja kertoa Yahoolle, että se poistaa automaattisesti kaikki niistä saamasi viestit. Tämän artikkelin ohjeet koskevat Yahoo Mailin verkkoversioita. Kaikkien vaiheiden tulisi olla samat riippumatta selaimestasi.

Estä ei-toivottujen lähettäjien sähköposti Yahoo Mailissa

 1. Siirry verkkoselaimella Yahoo Mailiin, kirjaudu sisään tiliisi ja valitse asetukset rataskuvake ikkunan oikeassa yläkulmassa.

 2. Valitse Lisää asetukset Asetukset-ruudun alaosassa.

 3. Valitse Turvallisuus ja yksityisyys luokka vasemmasta ruudusta ja valitse sitten Lisätä Estettyjen osoitteiden vieressä.

  Kaikki estämäsi sähköpostiosoitteet näkyvät Estetyt osoitteet -osiossa.

  Yahoo Mail ei ilmoita lähettäjille, että olet estänyt heidät.

 4. vuonna Lisää estettävä sähköpostiosoite -osassa, siirry Osoite tekstikenttä ja kirjoita ei-toivottu sähköpostiosoite.

 5. Valitse Tallentaa.

Voit poistaa lähettäjän eston siirtymällä kohtaan asetukset > Lisää asetuksia > Turvallisuus ja yksityisyys ja valitse Roskakori -kuvake sen sähköpostiosoitteen vieressä, jonka eston haluat poistaa.

Estä ei-toivottujen lähettäjien sähköposti Yahoo Mail Basic -sovelluksessa

Sähköpostiosoitteen lisääminen estettyjen lähettäjien luetteloon Yahoo Mail Basicissa:

 1. Valitse avattava nuoli tilisi nimen vieressä.

 2. Valita Vaihtoehdot avattavasta luettelosta ja valitse sitten Mennä.

 3. Valitse Estetyt osoitteet vasemmassa ruudussa.

 4. vuonna Lisää osoite kirjoita tekstiruutu sähköpostiosoite, jonka haluat estää.

 5. Valitse plusmerkki (+) lisätäksesi osoitteen estettyyn luetteloon.

Ei-toivottujen lähettäjien estäminen ei estä roskapostia

Sähköpostiosoitteiden estäminen ei ole tehokas strategia roskapostin estämiseksi, koska roskapostittajat käyttävät usein uutta osoitetta (tai verkkotunnusta) jokaiselle lähettämälle roskapostille. Yahoo Mailissa on sisäänrakennettu roskapostin esto, jota voit muokata.

Pystytkö estämään lähettäjät Yahoo Mail -sovelluksesta?

Voit estää ei-toivotut sähköpostiosoitteet vain Yahoo Mailin verkkoversioissa. Yritä avata työpöydän versio puhelimesi selaimessa tai käytä sen sijaan tietokonetta.

Jos haluat seurata tietyistä sähköpostiosoitteista tulevia viestejä estämisen sijaan, määritä Yahoo Mail -tiliisi suodatin lähettämään viestejä tietyltä lähettäjältä automaattisesti toiseen kansioon.