Skip to content

Opi uusi kieli verkossa ilmaiseksi Busuun avulla

5 de huhtikuu de 2021

Busuu on ilmainen kielenoppimissivusto, joka yhdistää sinut miljooniin puhujiin ja antaa sinulle pääsyn interaktiivisiin resursseihin uuden kielen oppimiseksi.

Verkkosivusto ja kielen oppimisen mobiilisovellus ovat sekä erittäin käyttäjäystävällisiä että helppokäyttöisiä. Saatavilla on jopa lasten versio.

Kielet, joita voit oppia Busuussa

Arabia, kiina, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, portugali, venäjä, espanja, turkki

Kuinka Busuu toimii

Kun olet valinnut kielen, jonka haluat oppia, voit luoda uuden Busuu-tilin sähköpostiosoitteellasi tai kirjautua sisään Facebook- tai Google-tilillä.

Voit opettaa uutta kieltä monilla oppitunneilla, joita voit käyttää näytön vasemmalla puolella (maapallolla) olevalla oppitunnilla.

Ilmaiset oppitunnit vaihtelevat aloittelijasta ja alkeiskurssista keskitasoon. Pystyt siirtymään yhden oppitunnin tehtävistä muihin oppitunteihin suorittamatta niitä, mikä tarkoittaa, että voit hypätä eteenpäin, jos tiedät olevasi valmis vaikeimpiin tehtäviin.

Jotkut oppitunnit ovat lukittuja ja käytettävissä vain, jos maksat tilauksen, mutta ilmaisilla käyttäjillä on silti paljon oppitunteja. On myös joitain liike- ja matkakursseja, joihin voit osallistua ilmaiseksi.

Busuun oppitunnit sisältävät kuvia, ääntä ja tekstiä sekoitettuna, jotta käsitteet voidaan muistaa. Voit aina kuunnella lauseita uudestaan ​​ja uudestaan ​​niin monta kertaa kuin tarvitset, sekä siirtyä takaisin oppitunnille.

Kyselyjä tehdään aina heti sen jälkeen, kun olet oppinut muutaman asian, mikä on hienoa. Busuu ei odota, kunnes olet oppinut kymmeniä käsitteitä, ennen kuin se testaa sinua, mikä on yksi asia, josta pidämme tässä palvelussa verrattuna perinteisiin kielen oppimisen oppikirjoihin.

Jos olet jumissa sanan suhteen tai haluat varmistaa, että muistat sen, voit aina lisätä sen sanastoluetteloon. Tämä on oikeastaan ​​kuin kirjanmerkki kyseiselle sanalle tai lauseelle, johon pääset tarkastelusivultasi. Lisäominaisuudet, kuten sanastoluettelon PDF-tiedoston lataaminen, ovat käytettävissä vain premium-jäsenille.

Busuun sosiaalinen sivu on kielenvaihtopalvelu. Voit keskustella oppimasi kielen puhujien kanssa sekä korjata kyseisellä kielellä kirjoitettua tekstiä sinä ymmärtää.

Ajatuksia Busuusta

Suosittelemme Busuua kielen oppimiseen, jos olet uusi kyseisessä kielessä, mutta myös jos tiedät sen hyvin ja yrität parantaa. Kaikki ilmaiset oppitunnit ovat erittäin hyödyllisiä, ja se, että voit keskustella kaiuttimien kanssa, on vain yksi hyvä syy käyttää sitä.

Kuten kaikilla maksullista versiota tarjoavilla verkkosivustoilla tai palveluissa, sinulla on useita pyyntöjä päivittää Busuu premium-jäsenyyteen. Sinua ei tietenkään vaadita, koska kokeilua ei ole asetettu eikä oppimiselle ole päivittäistä rajoitusta. Sen sijaan ylimääräisiä oppitunteja ja joitain ominaisuuksia täällä ja siellä ei tueta ilmaisella tilillä.

Jos päätät päivittää, saat kehittyneet kielioppiyksiköt, täydelliset kielikurssit, offline-tilan ja paljon muuta. Katso täydellinen luettelo ilmaisen ja maksullisen eroista nähdäksesi, mitä saisit, jos päivität.