Skip to content

Paljonko mukautetun blogin suunnittelu maksaa?

19 de maaliskuu de 2021

Ennen kuin maksat kenellekään blogisi tai verkkosivustosi suunnittelusta, sinun on ymmärrettävä, mitä palveluiden suunnittelijat tarjoavat ja mitä niistä tarvitset. Esitä itsellesi seuraavat kysymykset:

  • Tarvitsetko ilmaisen tai premium-teeman muokattavaksi? Jos näin on, se merkitsisi väripalettien muuttamista, mukautettujen kuvien lisäämistä, fonttien, widgetien siirtämistä ja teeman CSS-tyylitaulukon muuttamista. Tämä antaisi mukautetumman ilmeen ja tunteen vähemmän rahaa kuin mitä sivuston suunnittelu alusta alkaen maksaa.
  • Tarvitsetko täysin mukautetun blogisuunnittelun, joten blogisi näyttää täysin ainutlaatuiselta? Tämä on yleistä vakiintuneille blogeille tai yrityksille, mutta vaatii yksityiskohtaisen suunnittelun alusta asti.
  • Tarvitsetko uusia ominaisuuksia ja toimintoja, joita ei ole ominaista blogisovelluksellesi? Tämä lisätoiminto vaatii yleensä kehittäjän apua, joka voi työskennellä koodin kanssa, joka saa blogisi toimimaan.

Vastauksesi yllä oleviin kysymyksiin voivat vaikuttaa siihen, minkä blogisuunnittelijan kanssa työskentelet ja kuinka paljon suunnittelijan palvelut maksavat. Tässä on hintaluokkia, jotta saat käsityksen siitä, mitä sinun pitäisi odottaa investoinnillesi.

Muista, että jotkut blogisuunnittelijat ovat kokeneempia kuin toiset, mikä tarkoittaa korkeampia hintoja. Saat mitä maksat, joten muista valita suunnittelija, jolla on tarvitsemasi taidot. Jotkut suunnittelijat ovat myös freelancereita, jotka veloittavat halvempia hintoja kuin suunnittelijat, jotka työskentelevät suurempien suunnittelutoimistojen tai kehitysyritysten kanssa.

Alle 500 dollaria

On monia freelance-suunnittelijoita, jotka muokkaavat ilmaisia ​​tai premium-luokan blogiteemoja ja malleja alle 500 dollaria. Päätät ammattimaisen ulkonäön, joka ei näytä aivan kuten muut blogit. Siellä voi kuitenkin olla muita sivustoja, jotka näyttävät samanlaisilta kuin sinun, yksinkertaisesti siksi, että teeman rakennetta ei yleensä muuteta alle 500 dollaria. Suunnittelija voi ladata joitain laajennuksia (WordPress-käyttäjille), asettaa widgetejä, luoda suosikkikuvakkeen, lisätä sosiaalisen median jakopainikkeita ja paljon muuta.

500 dollaria – 2500 dollaria

Blogisuunnittelijat voivat tehdä valtavan määrän muutoksia muokkauksiin teemoihin ja malleihin yksinkertaisten muutosten lisäksi. Siksi tämä hintaluokka blogisuunnittelulle on niin laaja. Tähän hintaluokkaan vaikuttaa suuresti myös se, ketä palkkaat suunnittelutyöhön. Freelancer voi veloittaa 1000 dollaria samoista palveluista, joita suurempi suunnitteluyritys tarjoaa 2500 dollaria.

Tämä keskihintaluokka vaatii eniten huolellisuutta. Luo erityinen luettelo siitä, mitä haluat muokata valitsemaasi teemaan tai malliin, ja pyydä suunnittelijoita toimittamaan tarkat hintatarjoukset vastaamaan tarpeitasi. Tällä tavalla voit verrata omenoita omenoihin, kun saat tarjouksia useilta suunnittelijoilta. On myös hyvä kysyä tuntihintaa, joten kun lisävaatimuksia ilmenee, tiedät etukäteen, mitä sinulta veloitetaan niiden suorittamisesta.

2500 dollaria – 5000 dollaria

Tällä hintaluokalla voit odottaa saavansi räätälöidyn premium-teeman tai sivuston, joka on rakennettu alusta asti. Suunnittelu alkaa tyypillisesti Adobe Photoshop -asettelulla, jonka suunnittelija koodaa vastaamaan määrityksiäsi. Lisätoiminnot ovat rajoitettuja tällä hintaluokalla, mutta voit olla varma, että sivustosi näyttää ainutlaatuiselta.

Yli 5000 dollaria

Kun sivustosi suunnittelukustannukset ylittävät 5000 dollaria, olet joko pyytänyt uskomattoman räätälöityä sivustoa, jolla on paljon lisätoimintoja, tai työskentelet kalliiden suunnitteluyritysten kanssa. Jos et etsi sivustoa, jolla on paljon ominaisuuksia, jotka on rakennettava sivustollesi, sinun pitäisi pystyä löytämään tarpeitasi vastaavat blogisuunnittelupalvelut alle 5000 dollaria.

Muista tehdä ostoksia, saada suosituksia, tarkastella suunnittelijoiden salkkuja ja käydä salkun live-sivustoissa testataksesi niitä. Ota myös aika puhua jokaisen suunnittelijan kanssa, ennen kuin suostut työskentelemään heidän kanssaan, ja hanki aina useita tarjouksia hintojen vertailemiseksi.