Skip to content

Paljonko Xbox-verkkotilaus maksaa?

29 de kesäkuu de 2021

Ilmaisella Xbox Network -tilillä voit pelata esittelyjä, katsella trailereita ja ladata sovelluksia Xbox Marketplacelta. Xbox Live Gold -tilauksella voit pelata verkossa ja saada ilmaisia ​​pelejä joka kuukausi.

Paljonko Xbox-verkkotilaus on?

Xbox-verkon perustilaus on ilmainen. Kuka tahansa voi rekisteröityä Xbox-verkkotilille. Jos haluat enemmän etuja ja ominaisuuksia, sinun on ostettava Gold-tilaus. Xbox-verkon käyttäminen alkuperäisellä Xbox-konsolilla ei ole enää käytettävissä. Jotta voisit käyttää Xbox-verkkoa, sinulla on oltava Xbox 360 tai Xbox One sekä laajakaistaisen Internet-palvelun tarjoaja.

Mitä tulee ilmaiseen Xbox-verkkotiliin?

Kun rekisteröit Xbox-verkkotilisi, valitset lempinimen (nimeltään Gamertag), jonka avulla sinut tuntevat muut pelaamasi pelit. Sinulla voi olla ystäväluetteloita, jotta voit pitää yhteyttä tosielämän ystäviin tai uusiin ihmisiin, joita tapaat verkossa ja joiden kanssa haluat pelata. Ilmainen Xbox-verkkopalvelu antaa sinulle pääsyn puhekeskusteluihin ja Xbox Marketplaceen. Et voi pelata useimpia Xbox-pelejä verkossa ilman Gold-tilausta, mutta online-moninpeli on käytettävissä ilmaiseksi pelattaville peleille. Voit käyttää myös kaikkia erilaisia ​​videosovelluksia, kuten Netflix, YouTube, Hulu ja Amazon Prime. Tästä huolimatta et tarvitse Xbox-pelikonsolia, jotta voit hyödyntää Xbox-verkkoa. Koska Microsoft valmistaa myös Windowsia, Xbox-verkkotilisi integroituu automaattisesti useisiin PC-peleihin. Tällä tavalla voit jakaa saavutuksiasi ja käyttää muita sosiaalisia ominaisuuksia vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa.

Mikä on Xbox Live Gold -jäsenyys?

Xbox Live Gold on tilauspohjainen palvelu, jonka voi ostaa kuukauden, kolmen kuukauden ja yhden vuoden jaksoissa. Xbox Live Gold -tilaukset ovat 59,99 dollaria 12 kuukaudeksi, 24,99 dollaria kolmeksi kuukaudeksi ja 9,99 dollaria kuukaudeksi. Maksettu Xbox Live Gold -palvelu tarjoaa sinulle kaikki ilmaisen tason ominaisuudet, mahdollisuuden pelata pelejä ystävien kanssa verkossa sekä nopean pääsyn esittelyihin. Kultajäsenet hyötyvät myös alennuksista ja ilmaisista peleistä joka kuukausi, joten hinta on sen arvoinen usein pelaajille. Xbox Live Gold -tilausta ei enää tarvita Party Chat-, Looking 4 Groups- ja vapaasti pelattavien moninpeliominaisuuksien käyttämiseen.

Xbox Live Gold -tilauksen ostaminen

Et tarvitse välttämättä luottokorttia, jotta voit rekisteröityä Xbox Live Gold -tilaukseen. Voit käyttää yhtä, mutta voit myös ostaa Xbox-lahjakortteja tai Gold-tilauskortteja jälleenmyyjiltä. Osta Gold-tilauskortti jälleenmyyjältä ja kirjoita koodi Xboxiin. Voit myös ostaa Xbox Live Gold -tilauksen viralliselta Xbox-verkkosivustolta ja Xbox 360- tai Xbox One -konsolin kautta. Turvallisuussyistä on parempi ostaa Xbox-lahjakortit ja Gold-tilauskortit jälleenmyyjiltä luottokortin käyttämisen sijaan verkossa.

Xbox Live Gold -tilaukset Xbox 360: llä vs. Xbox One

Xbox-verkkotilisi toimii Xbox 360: llä ja Xbox Onella. Kirjaudut sisään samalla Gamertagilla molemmissa järjestelmissä. Xbox One -laitteella on ainutlaatuinen ominaisuus, koska yksi Xbox Live Gold -tilaus koskee kaikkia järjestelmän profiileja, kun taas Xbox 360 vaatii, että jokaisella profiililla on erillinen Gold-tilaus pelaamiseen verkossa.