Skip to content

Paranna Android-laitettasi näillä 14 Chrome-laajennuksella

19 de maaliskuu de 2021

Ennen kuin sukellamme Androidin Chrome-laajennuksiin, on tärkeää tietää, että tämä prosessi ei tapahdu yhtä sujuvasti kuin tietokoneellasi oleville Chrome-laajennuksille. Jos olet mukava tehdä muutama ylimääräinen vaihe kiertotavan toteuttamiseksi, lue sitten.

Chrome-laajennukset voivat auttaa sinua tekemään esimerkiksi tehtäväluettelon, estämään mainoksia tai säästämään rahaa ostaessasi verkossa. Koska Chrome Androidille ei todellakaan tue Chrome-laajennuksia, voit kokeilla jompaakumpaa seuraavista tavoista saadaksesi haluamasi toiminnot:

 1. Asenna laajennukset Android-laitteellesi toisella selaimella.
 2. Asenna vastaava sovellus laajennuksille, joilla on sellainen, Google Play Kaupasta.

Kun olet valmis hankkimaan laajennukset, tässä on muutama hyvä kokeilla.

Sisältöleikkaaja: Evernote-verkkosivustoleikkuri

Mitä pidämme
 • Voit synkronoida tilisi käyttääksesi sitä kaikilla laitteillasi.

Mitä emme pidä
 • Kuten kirjanmerkkien kohdalla, voit silti kerätä paljon kohteita, joita et koskaan käytä.

Tämän kätevän työkalun avulla voit tallentaa kokonaisia ​​verkkosivuja tai niiden osia. Se on parempi kuin kirjanmerkit, koska voit korostaa tärkeimmät tiedot tekstillä tai visuaalisilla huomioteksteillä. Käytä erillisiä muistikirjoja kerätäksesi tutkimusta eri projekteille; Lähetä sitten jakaminen muiden kanssa sähköpostitse tai luo URL-osoite. Se on hyödyllinen sekä työssä että kotona.

URL-säästäjä: Tallenna taskuun

Mitä pidämme
 • Kaikkea Pocketissa tallentamaasi voidaan tarkastella, kun olet työmatkalla tai odotat jonoa.

Mitä emme pidä
 • Ajattelemalla mitä olemme koskaan tehneet ennen Pocketia.

Toinen hyvä tapa kaapata verkkosivut, joihin haluat viitata myöhemmin, on käyttää Tallenna taskuun. Tarkastele sitten artikkeleitasi, videoitasi ja muuta mediaasi milloin tahansa kaikilla laitteillasi. Voit lisätä tunnisteita nopeasti ja nähdä suosituksia samankaltaiselle sisällölle. Käytä ilmaiseksi tai päivitä Premium-versioon.

Maailmankello: FoxClocks

Mitä pidämme
 • Aina tietäen, milloin kollegat kaukaisissa paikoissa ovat todennäköisesti käytettävissä.

Mitä emme pidä
 • Tilarivi voi aiheuttaa ongelmia joidenkin verkkosivujen näyttämisessä.

FoxClocks sopii erinomaisesti kaikille, jotka työskentelevät ihmisten kanssa aikavyöhykkeillä ympäri maailmaa, selaimesi alaosassa ympäri maailmaa. Voit käyttää yhtä mukana olevista muodoista tai luoda sinulle parhaiten sopivan. Täytyy olla ajaton muutaman minuutin ajan? Poista se käytöstä väliaikaisesti.

Personal Emoji Generator: Bitmoji

Mitä pidämme
 • Se tekee kommunikoinnista ystävien kanssa vielä hauskempaa.

Mitä emme pidä
 • Jotkut viestit ovat hieman typeriä.

Oletko koskaan miettinyt, millaista olisi nähdä itsesi sarjakuvana? Ei ihme enää. Asenna vain Bitmoji, luo oma henkilökohtainen emoji ja käytä sitä sitten sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa tai missä tahansa verkossa. Laajennus luo viestejä emojisi mukana, kuten ”Cheers”, ”I love you” ja ”You go, Girl”.

Mainosten esto: Adblock Plus

Mitä pidämme
 • Voit ’asettaa sen ja unohtaa’.

Mitä emme pidä
 • Saatat estää joidenkin riippumattomien organisaatioiden ainoan keinon tuottaa tuloja verkossa.

Kun tottuu Adblock Plus -ohjelmaan, joka tekee maagisesti online-mainosten katoamisen, unohdat sen olevan siellä. Toisin sanoen, kunnes näet toisen tietokoneen ilman sitä, tonnia mainoksia. Se estää video- ja sosiaalisen median mainonnan, virukset ja lopettaa seurannan. Napsauttamalla kuvaketta milloin tahansa näet, kuinka monta mainosta olet estänyt, tai muuta asetuksiasi.

Verkkokeskustelut: Google Hangouts

Mitä pidämme
 • Improvisoidut keskustelut ystävien ja perheen kanssa kaukana.

Mitä emme pidä
 • Jotkut käyttäjät pitävät käyttöliittymää haastavana navigoida aluksi.

Tämän all-in-one-viestintävälineen avulla voit käyttää viestejä, äänipuheluja, videopuheluita ja muuta. Ryhmäkeskusteluissa voi olla jopa 150 henkilöä, ja videopuheluissa voi olla jopa 10 kaveria ilmaiseksi. Lähetä ystäville viesti myös offline-tilassa ja näe vastauksensa myöhemmin. Katso historia jokaisen ystävän kanssa.

Kuponkikoodihaku: Hunaja

Mitä pidämme
 • Saada parempia tarjouksia tekemättä paljon tutkimusta.

Mitä emme pidä
 • Säästöt eivät aina ole merkittäviä.

Rakastatko verkkokaupoissa? Rakastatko säästää rahaa? Sitten rakastat Hunajaa. Se näyttää kuponkeja tuotteille, joita etsit millä tahansa verkkosivustolla. Amazonissa saat vieläkin enemmän etuja: Honey löytää halvimman myyjän tietylle tuotteelle ja seuraa hintojen laskua, jotta tiedät parhaan ajan ostamiseen.

Kieliopin tarkistaja: Kielioppi

Mitä pidämme
 • Se tarjoaa myös ehdotuksia kirjoittamisen selkeyttämiseksi.

Mitä emme pidä
 • Ilmainen versio mainostaa jatkuvasti maksettua versiota.

Jos kielioppi ei ollut paras aihe koulussa, kokeile kielioppia. Se on kuin englanninopettaja, joka seisoo olkapääsi yli ja korjaa kielioppi-, kirjoitus- ja välimerkkivirheitä kirjoittaessasi. Se toimii riippumatta siitä, kirjoitatko esseen luokalle, kirjoitatko sähköpostia työhön tai luotko vain Facebook-viestin.

Salasanojen hallinta: LastPass

Mitä pidämme
 • Mukavuutta ei tarvitse muistaa tai etsiä salasanoja.

Mitä emme pidä
 • Kirjautumisprosessi ei toimi joillakin verkkosivustoilla.

Niin monien verkkosivustorikkomusten vuoksi kaikkien tulisi etsiä tapoja luoda mahdollisimman turvalliset salasanat. LastPass auttaa sinua luomaan vahvoja salasanoja ja tallentamaan ne käyttäjänimesi kanssa ja synkronoimaan ne sitten kaikkien laitteidesi kanssa. Se säästää myös aikaa kirjautumalla automaattisesti suosikkisovelluksiisi. Sinun tarvitsee vain muistaa yksi vahva salasana päästäksesi LastPass-holviin.

Kalenteri: Google-kalenteri

Mitä pidämme
 • Käytä sitä yhdessä työpöydän version kanssa, jotta pysyt ajan tasalla aikataulustasi riippumatta siitä, missä olet.

Mitä emme pidä
 • Räätälöintivaihtoehtojen puute.

Tämä laajennus auttaa sinua pysymään järjestyksessä antamalla sinun lisätä uusia tapahtumia vierailemiltasi verkkosivustoilta. Voit myös nähdä tapaamisia ja tapahtumia poistumatta sivulta. Kalenterimerkintöjä on helppo muuttaa, poistaa tai toistaa, ja voit synkronoida ne muiden kalenterisovellusten kanssa.

Tehtäväluettelo: Todoisti

Mitä pidämme
 • Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla on helppo tarkistaa valmiit kohteet ja nähdä, mitä on vielä tehtävä.

Mitä emme pidä
 • Jotkut käyttäjät saattavat haluta erilaisia ​​näkymätyyppejä (ainoa käytettävissä oleva on luettelo).

Tämän suoraviivaisen tehtäväluettelon avulla voit pysyä tiellä kaikkien tavoitteidesi kanssa. Käytä tunnisteita osoittamaan prioriteetit ja erottamaan työ kodista. Etkö saanut kaikkea tehtyä? Ei hätää, voit siirtää keskeneräiset tehtävät helposti toiseen päivään. Hanki tunnetta suorituksesta katsomalla tuottavuutesi tilastot. Käytä ilmaista versiota tai päivitä lisäominaisuuksia varten.

Lainauksen luoja: Pablo

Mitä pidämme
 • Suunnittelukokemusta ei tarvita.

Mitä emme pidä
 • Joidenkin käyttäjien muotoilu ja mukauttaminen saattavat olla rajoitettuja.

Onko sinulla koskaan tarjous, josta haluat löytää yhden näistä kauniisti suunnitelluista lainaus / taustakuvista, täydellinen sosiaalisen median julkaisemiseen? Nyt sinun ei tarvitse etsiä; voit luoda sen itse Pablon kanssa. Liitä vain tarjous ja valitse täydellinen taustakuva ja muut suunnitteluelementit.

Sanakirja: Instant Dictionary

Mitä pidämme
 • Sanamääritelmien saaminen lukiessasi verkossa ilman paljon hässäkkää.

Mitä emme pidä
 • Jotkut käyttäjät ilmoittavat aikakatkaisuongelmista.

Kun törmäät sanaan, jota et tiedä verkossa, voit vetää vanhan paperisen sanakirjan, etsiä verkossa olevan sanakirjan ja odottaa, kun se etsii sanaa, tai käyttää Instant Dictionary -sovellusta. Tämän välttämättömän laajennuksen avulla voit löytää sanamääritelmät kaksoisnapsauttamalla sanaa.

Artikkelin yhteenvedot: TL; DR

Mitä pidämme
 • Artikkeleiden avainkohtien saamiseen meillä ei muuten olisi aikaa lukea.

Mitä emme pidä
 • Jotkut käyttäjät ilmoittavat teknisistä ongelmista.

Jos haluat katsella artikkeleita verkossa, mutta sinulla ei ole aina aikaa pitkiin lukemiin, käytä TL; DR: tä yhteenvetona koko artikkeli tai vain valitsemasi teksti. Voit jopa määrittää yhteenvedon pituuden. TL; DR antaa sinulle mahdollisuuden saada artikkelin ydin käyttämättä aikaa lukea koko asiaa.