Skip to content

Paras 5 ilmaista treffisivustoa vuodelta 2021

20 de maaliskuu de 2021

Verkkosivuston käyttö romanttisten suhteiden luomiseen ja uusien ystävien löytämiseen verkossa on erittäin suosittu toiminta. Vuoden 2021 parhaan treffisivuston löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa, koska siellä on paljon vaihtoehtoja.

Tämä on luettelo sinulle, jos haluat heittää laajimman verkon tavata mahdollisimman monta ihmistä eri paikoista ja taustoista. Ne tarjoavat tasaisesti tasapainoisen kokemuksen kaikille, jotka etsivät yhteyksiä samanmielisten kanssa.

Mainokset tukevat näitä verkkosivustoja, koska jäsenmaksuja ei ole, mutta muista, että kaikkia mainoksia ei pidetä perheystävällisinä. Ole varovainen, kun vierailet.

OkCupid

Mitä pidämme
 • Löydä otteluita, jotka sopivat persoonallisuuteesi ja toiveisiisi.

 • Näyttää osumaprosentin pyyhkäisemisen helpottamiseksi.

 • Lähetä viestejä kenelle tahansa, josta pidät.

Mitä emme pidä
 • Pitkä ilmoittautumisprosessi.

 • Chat hyväksyy vain tekstin.

 • Maksu vaaditaan, jotta näet, kuka tykkää sinusta ja lähettää rajoittamattomasti tykkäyksiä.

Yksi vaihtoehto, jolla sinulla on ilmainen treffisivusto, on OkCupid. Mikä erottaa tämän treffipalvelun useimmista muista, on se, että olet sovitettu ihmisten kanssa pakollisen persoonallisuustestin avulla.

Testin aikana sinulle kysytään erilaisia ​​kysymyksiä, kuten oletko huoleton tai kiihkeä, jos politiikka on sinulle tärkeää, miltä sinusta tuntuu seurustellessasi velkaa jne. Sinua pyydetään valitsemaan ihanteellesi vastaus henkilö. Näiden kysymysten aikana voit merkitä ne tärkeiksi tai merkityksettömiksi, jotta vastaava algoritmi suosii ihmisiä, jotka vastasivat haluamallasi tavalla.

Kuten useimmat treffisivustot, sinut ohjataan ohjatun asennustoiminnon kautta rekisteröitymisen jälkeen, johon ei liity vain persoonallisuustestiä, vaan myös kuvien lisäämistä, esittelyä itseäsi, päättämistä kenestä ja mitä etsit ja paljon muuta. Kun tilisi on luotu, on lisää profiilikysymyksiä, joihin voit vastata katsojille saadaksesi perusteellisen kuvan siitä, mitä puolustat.

Kun napsautat otteluita läpi, näet yksinkertaisen prosenttiosuuden, joka kertoo kuinka hyvin voisit työskennellä yhdessä persoonallisuustestin perusteella. Voit jopa nähdä, mitkä vastaukset olet hyväksynyt ja mistä et ole samaa mieltä ennen vastaavuutta.

Joitakin muita asioita, joita arvostamme, on edistynyt hakutyökalu, jonka avulla voit lajitella ottelut osumaprosentin tai online-tilan mukaan, sen avulla voit tarkastella ihmisiä, joista olet tykännyt, vaikka he eivät olisi pitäneet sinusta takaisin, Instagram-syötteesi voidaan liittää profiilisi, ja voit käyttää muutaman dollarin korotuksiin, jotka lisäävät profiilisi näkyvyyttä.

Bumble

Mitä pidämme
 • Puhdas, mainokseton muotoilu.

 • Ohjaa roskapostia automaattisesti päättyvien viestien kautta.

 • Nopea rekisteröityminen.

 • Sisältää maksuvaihtoehdon erottua.

Mitä emme pidä
 • Ei tunnu yhtä interaktiiviselta kuin jotkut treffisivustot.

 • Ei persoonallisuuden hakuvaihtoehtoja; lähinnä sijaintiin perustuva.

Bumble on mielenkiintoinen ilmainen treffisivusto, koska toisin kuin jotkut näistä, joissa voit lähettää viestin jollekin milloin tahansa, tämä vaatii naista aloittamaan keskustelun ennen kuin mies voi sanoa jotain (jos sovitat vastakkaisen sukupuolen kanssa), muuten ottelu vanhenee.

Profiiliasetuksissasi on muutama parametri, jotka voit asettaa, kuten kiinnostava sukupuoli, ikäalue, etäisyys etsiä vastaavuuksia sijainnistasi ja suodattimet. Voit valita kaksi suodatinta niin, että mahdollisten päivämäärien on vastattava valitsemaasi, esimerkiksi että he harjoittavat usein, eivät koskaan tupakoi, eivät ole uskonnollisia, tietyllä korkeudella jne.

Kun olet sopinut jonkun kanssa, voit vaihtaa tekstiä, kuvia ja GIF-tiedostoja. Voit myös torkuttaa tilisi piilottaaksesi Bumbleilta menettämättä otteluita tai sulkematta tiliäsi, lisätä profiiliasi Spotlightilla, jotta useammat ihmiset näkevät sen, ja löytää ystäviä ja liiketoimintamahdollisuuksia sivuston kahden muun alueen kautta: Bumble BFF ja Bumble Bizz.

Voit aloittaa Bumble-palvelun käytön nopeasti kirjautumalla sisään Facebook- tai Apple-tililläsi tai puhelinnumerosi kautta.

Tinder

Mitä pidämme
 • Yksinkertainen ja suoraviivainen.

 • Kokemus tuntuu välittömämmältä.

 • Ensiluokkaiset vaihtoehdot, jos haluat enemmän ominaisuuksia.

Mitä emme pidä
 • On maine kytkentä sivusto pikemminkin kuin treffisivusto.

 • Perustuu lähinnä ulkonäköön, mikä on herättänyt kiistoja.

 • Ei ennalta tehtyjä kysymyksiä, jotta saat täydellisemmän profiilin.

 • On maksettava nähdäksesi kuka on pitänyt sinusta, jos et ole pitänyt heistä.

Tinder on sijaintiin perustuva treffisivusto, ja se onkin erittäin suosittu. Se popularisoi ”pyyhkäise oikealle” -idean, jossa sovitat tai sivuutat ihmisiä pyyhkäisemällä. Jos käytät Tinderiä tietokoneelta, oikea nuoli on sama kuin pyyhkäisemällä oikealle.

Toisin kuin jotkut treffisivustot, jotka näyttävät löytävän muutaman ottelun ja pakottavat sinut odottamaan päiviä uusia käyttäjiä varten, löydät todennäköisesti muita ihmisiä tältä sivustolta riippumatta siitä, missä asut. Lajitteluvaihtoehdon avulla voit paikantaa ihmisiä 1-100 mailin etäisyydelle sijainnistasi, ja jos tulokset loppuvat, voit ottaa käyttöön maailmanlaajuisen vaihtoehdon löytää ihmisiä ympäri maailmaa.

Tässä on joitain muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia: aseta ikäraja mihin tahansa 18 – 55+, poista lukukuittaukset käytöstä, jotta osumat eivät tiedä, kun olet lukenut heidän viestejään, sammuta äskettäin aktiivinen tila, käytä Smart Photos -ohjelmaa saadaksesi Tinder valitse automaattisesti paras kuva, joka näytetään ensin ihmisille, piilota itsesi, jos olet tekemisissä jonkun kanssa etkä halua tulla pariksi kenenkään muun kanssa, viesti tekstiviestinä, mutta myös lähettää helposti GIF-tiedostoja ja yhteystietoja sekä maksaa asioista, kuten Super Likes Jotta oletettavasti paremmat mahdollisuudet yhteensovittamiseen, Skip The Line nostaa sinut alueesi huippuprofiiliksi 30 minuutiksi, jotta saat enemmän otteluita, ja Kelaa taaksepäin pyyhkäisemien kumoamiseksi.

Paljon kalaa

Mitä pidämme
 • Aina tuore uusien käyttäjien kanssa.

 • Kaivaa syvälle ymmärtämään millaista autat löytämään arvokkaita otteluita.

 • Voit lähettää viestejä kenellekään.

 • Erittäin yksityiskohtaiset hakuvaihtoehdot.

Mitä emme pidä
 • Ei ihanteellinen nopeaan rekisteröitymiseen; alkukysymyksiä on paljon.

 • Jotkut todella hyödylliset ominaisuudet ovat käytettävissä vasta maksamisen jälkeen.

 • Vanha verkkosivujen suunnittelu.

 • Kirjautuu ulos ja kieltäytyy rekisteröinnistä näennäisesti satunnaisesti.

Noin 3 miljoonaa jäsentä kirjautuneena joka päivä, Runsaasti kalaa on ehdottomasti yksi maailman suurimmista treffisivustoista. Se käyttää Ultra Matchia, ”kehittynyttä hakualgoritmia”, etsimään yhteensopivia käyttäjiä alueeltasi ja etsimällä parhaat juuri sinulle.

Heti rekisteröinnin jälkeen olet kysynyt paljon todella erityisiä kysymyksiä itsestäsi, mikä sopii mainiosti otteluiden löytämiseen, mutta ei niin hienoa, jos haluat vain ilmoittautua ja alkaa tavata ihmisiä heti.

Joitakin asioita, joista pidämme: voit saada luettelon kaikista tällä hetkellä online-tilassa olevista henkilöistä, valita ”ehkä” ”ei” -vaihtoehdon sijasta jollekin, josta et ole varma, liittyä livestriimeihin, tarkastella jäseniä, jotka ovat vain kaupungissa.

Tavata

Mitä pidämme
 • Helppo liittymisprosessi.

 • Edistää yhteisten etujen mukaisia ​​otteluita.

 • Sadat tuhannet ryhmät ovat saatavilla maailmanlaajuisesti.

Mitä emme pidä
 • Ryhmäjärjestäjien on maksettava nimellinen kuukausimaksu.

 • Ei ole suunnattu nimenomaan online-treffeihin.

Jos et ole fani ajatuksesta, että sinun täytyy mennä treffailuun heti parisuhteen alkaessa, harkitse ensin Meetupin käyttöä ystävien löytämiseen.

Tämä ei ole tyypillinen treffipalvelusi, koska se ei pyöri sellaisten ihmisten löytämisen kanssa, joiden kanssa voi käydä, kuten Tinder ja nämä muut sivustot tekevät. Se on kuitenkin loistava tapa löytää ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä, vuorikiipeilystä kuukausikirjaklubeihin, kielten oppimiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Alueellasi on kokoontumassa ryhmiä käytännöllisesti katsoen mitä tahansa mielenkiintoa ajatellen, ja näistä ystävällisistä kokouksista syntyy monia ystävyyssuhteita. Voit jopa etsiä sinkkuja ja toivon, että on olemassa ryhmä juuri sitä varten.

Hakutyökalun avulla voit valita minkä tahansa kaupungin löytääksesi Meetup-ryhmiä 2 mailin etäisyydeltä mistä tahansa etäisyydestä. Voit suodattaa myös online- tai henkilökohtaisten tapahtumien sekä päivämäärän mukaan.

On myös online-treffisovelluksia, jos haluat parittaa ihmisiä puhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Kaikki tämän luettelon sivustot ovat saatavilla myös sovelluksen kautta.