Skip to content

Paras tapa katsella nykäystä Chromecastilla

19 de maaliskuu de 2021

Chromecastin käyttö on kätevä tapa lähettää Twitch-suoratoistoja langattomasti yhdestä laitteesta, kuten älypuhelimesta tai tabletista, televisiosi näytölle. Joissakin älytelevisioissa on sisäänrakennettu Chromecast-yhteensopivuus, kun taas toiset vaativat Chromecast-sovittimen ostamisen. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää Twitchin katselemisesta televisiossa Chromecastin avulla.

TV: n valikkojärjestelmän tai käyttöoppaan tulee kertoa, tukeeko se Chromecast-suoratoistoa vai ei.

Kuinka lähettää Twitch televisioon Chromecastilla

Chromecastin käyttäminen median suoratoistoon on melko suoraviivaista ja vaatii vain vähän asennusta, paitsi että laitteesi käynnistetään ja varmistetaan, että kaikki ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.

 1. Kytke Chromecast-yhteensopiva älytelevisio päälle. Jos käytät Chromecast-sovitinta, varmista, että se on kytketty verkkovirtaan.

 2. Avata Nykiä Android- tai iOS-älylaitteellasi.

 3. Napauta Heittää -kuvake sovelluksen yläosassa.

  Cast-kuvake näyttää televisioruudulta, josta lähetyssignaali tulee ulos.

 4. Napauta näytön nimeä. Heittää -kuvakkeen tulisi muuttua tasaisen valkoiseksi, kun se on kytketty, ja televisiosi pitäisi näyttää viesti, joka osoittaa, että se on valmis suoratoistoon.

  Älytelevision nimi on todennäköisesti vain sarja kirjaimia ja numeroita, kun taas Chromecast-sovittimen nimi on ”Chromecast”.

 5. Napauta Twitch-virtaa Twitch-sovelluksessa, jotta se toistetaan automaattisesti televisiossasi.

  Voit myös vaihtaa livestriimejä Twitch-sovelluksellasi ja osallistua Twitch-keskusteluihin tai sulkea sovelluksen kokonaan, jos haluat.

Kuinka lähettää Twitch televisioon Google Chromen kautta

Jos sinulla ei ole iOS- tai Android-älypuhelinta tai -tablettia, johon on asennettu Twitch-sovellus, voit myös Twitch TV: n suoratoistaa käyttämällä Google Chromea tietokoneellasi.

 1. Avata Google Chrome siirry tietokoneellasi Twitch-verkkosivustolle ja aloita striimin katselua tavalliseen tapaan.

  Varmista, että tietokone ja älytelevisio tai Chromecast-sovitin käyttävät samaa Wi-Fi-verkkoa.

 2. Vie hiiren osoitin videosoittimen päälle niin, että useita toistopainikkeita tulee näkyviin, ja napsauta sitten Heittää -kuvaketta.

 3. Napsauta Chromecast-sovittimen tai älytelevision nimeä.

 4. Twitch-suoratoiston pitäisi alkaa toistaa televisiossasi. Sininen Heittää -kuvakkeen pitäisi näkyä Google Chromen työkalurivillä.

Kuinka katsella Twitchiä televisiossa ilman Chromecastia

Vaikka Chromecast on hyödyllinen tekniikka, jota käytetään katsomaan Twitch-suoratoistoa puhelimista ja tableteista suuremmalla näytöllä, se ei ole ainoa tapa katsella suosikki Twitch-suoratoistosi televisiosta.

Tässä on useita vaihtoehtoja Twitch-TV-suoratoistolle Chromecastilla.

 • Käytä Twitch TV -sovellusta: Jos älytelevisiossasi on tuki sovelluksille, sillä voi itse asiassa olla Twitch-sovellus, jota voidaan käyttää kirjautumiseen ja lähetysten katselemiseen aivan kuten Netflix- ja Disney + TV -sovellukset.
 • Tarkista Blu-ray-soittimesi: Monissa moderneissa Blu-ray- ja DVD-soittimissa on sovelluksia sisällön suoratoistoon, ja sinulla saattaa olla asennettuna Twitch TV -sovellus.
 • Käytä Xboxia tai PlayStationia: Microsoftilla ja Sonyn videopelikonsoleilla on molemmat Twitch-sovelluksia, joita voidaan käyttää Twitchin katseluun. Voit käyttää näitä sovelluksia jopa lähettääksesi Twitchiin Xbox One- ja PlayStation 4 -konsoleista.
 • Käytä Apple TV: tä: Apple TV-suoratoistolaatikossa on Twitch-sovellus, jota voit käyttää striimien katseluun. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää Twitch-materiaalia iOS-laitteestasi Apple TV: lle.
 • Käytä älytelevisioverkkoselainta: Monissa televisioissa, medialaatikoissa ja videopelikonsoleissa on verkkoselainohjelma, jota voidaan käyttää suoratoistojen katseluun Twitch-verkkosivuston kautta.
 • Käytä HDMI-kaapelia: Jos kaikki muu epäonnistuu, voit aina projisoida laitteesi näytön televisioon HDMI-kaapelilla. Saatat tarvita lisää sovittimia tai dongleja laitteestasi riippuen, mutta se on erittäin luotettava tapa, jos sinulla on laitteet.