Skip to content

Paras tapa luoda Instagram Top 9 -postitus

20 de maaliskuu de 2021

Suosittu Instagram-trendi, joka ilmestyy joka joulukuu ja tammikuu, on Top Nine Instagram Collage -viesti. Tämän tyyppisessä Instagram-postissa on yksi kuva, joka sisältää pienemmät versiot yhdeksältä eniten pidetystä kuvasta, jotka on lähetetty tililtä kuluneen kalenterivuoden aikana. Top Nine Collage, jota kutsutaan myös nimellä Best Nine Collage, on yleensä hyvä tapa pohtia vuotta. Se toimii myös nopeana tapana selvittää, millaisista viesteistä seuraajat nauttivat eniten.

Parhaat Instagram-top 9 -menetelmät

Suosittu tapa luoda kollaasi yhdeksästä suosituimmasta Instagram-kuvastasi on käyttää sovellusta tai verkkosivustoa, joka on erikoistunut tähän ominaisuuteen.

IOS: lle ja Androidille on useita sovellusvaihtoehtoja useiden verkkosivustojen lisäksi. Ennen kuin valitset palvelun kollaasin luomiseksi, tarkista seuraavat:

 • Pyydäkö se sähköpostia? Jotkut palvelut keräävät sähköpostiosoitteesi markkinointitarkoituksiin. Jos olet huolissasi yksityisyydestä, vältä tällaisia ​​palveluita.
 • Jättääkö se vesileiman? Jotkut Instagram-kollaasipalvelut upottavat valmiin kuvan päälle vesileiman, joka tekee siitä hyödyttömän. Tätä tekevät verkkosivustot ja sovellukset veloittavat vesimerkin poistamisesta usein maksun.
 • Kysyykö se Instagram-kirjautumistietojasi? Kollaasisovellukset ja verkkosivustot, jotka edellyttävät kirjautumistietoja, ovat aiheuttaneet Instagram-tilien sulkemisen tai lukitsemisen kollaasin luomisprosessin epäilyttävän toiminnan vuoksi.

Helpoin ja turvallisin tapa tehdä yhdeksän parasta Instagram-kollaasia on käyttää Top Nineä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Alla olevat ohjeet kattavat tämän menetelmän.

Kuinka luoda 9 parhaan Instagram-valokuvakollaasin

Instagram-valokuvakollaasin tekemiseen tarvitaan aktiivinen Instagram-tili, jossa on vähintään yhdeksän edellisen kalenterivuoden viestiä, verkkoselain ja Internet-yhteys.

Tilisi on oltava Julkinen, jotta tämä toimii. Muuta tätä asetusta Instagram-sovelluksessa napauttamalla asetukset > Yksityisyys > Tilin tietosuoja ja poista käytöstä Yksityinen tili. Voit tehdä Instagram-tilistäsi yksityisen heti, kun sinulla on Top Nine Instagram -kollaasikuvasi.

 1. Avaa suosikkiselaimesi ja siirry osoitteeseen topnine.co.

 2. Kirjoita käyttäjänimesi Instagram ID -kenttään.

  Ei tarvitse kirjoittaa@. ’ Poista myös kaikki välit.

 3. Valitse Jatkaa.

 4. Sivusto hakee Instagram-postitietosi. Tämä voi kestää muutamasta sekunnista useisiin minuutteihin.

  Älä valitse mitään, kun tämä prosessi on valmis, äläkä päivitä verkkosivua.

 5. Kun olet yhdeksän parhaan Instagram-kollaasi latautunut, valitse Neliö. Tämä antaa sinulle puhtaan kuvan ilman ylimääräistä tekstiä.

 6. Napsauta kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja tallenna se laitteellesi.

  Kun käytät tietokonetta, lähetä kuvatiedosto iOS- tai Android-laitteellesi, kun Instagram-sovellus on asennettu. Tämä voidaan tehdä sähköpostitse tai lataamalla se pilvipalveluun, kuten OneDrive, Dropbox tai Google Drive.

 7. Avaa Instagram-sovellus iOS- tai Android-älypuhelimellasi tai -tablet-laitteellasi ja luo uusi viesti tavalliseen tapaan. Varmista, että valitset kuvaksi äskettäin luodun Instagram-valokuvakollaasi.