Skip to content

Parhaat kuvahakukoneet verkossa

14 de heinäkuu de 2021

Kuvahaku antaa sinun etsiä verkosta kaikenlaisia ​​kuvia muotokuvista ja leikekuvista mustavalkoisiin valokuviin, piirroksiin, viivapiirteisiin ja muuhun. Siellä on paljon kuvanhakijoita. Jotkut ovat kuvahakukoneita, jotka etsivät verkosta valokuvia ja päivittävät tietokantaansa jatkuvasti uusilla kuvilla. Toinen tapa etsiä kuvia on verkkosivustoilta, jotka isännöivät kuvia, mutta eivät välttämättä indeksoi verkkoa etsimään uusia kuten hakukone.

Alla on parhaat kuvahakutyökalut, jotka kattavat molemmat kuvahakutyypit. Niiden avulla voit etsiä kuvia, selata gallerioita ja jopa suorittaa käänteisen valokuvahaku löytääksesi kuvan, joka näyttää omalta. Jotkut näistä kuvahakuista tukevat myös käyttäjien latauksia. Jos ei, ja haluat lisätä oman kuvasi verkkoon, jotta muut ihmiset löytävät sen, lataa kuva kuvan ylläpitosivustolle ja jaa sitten linkki.

Kuvahakukoneet

Bing-kuvahaku kaneille

 • Google Kuvat: Googlen massiivinen kuvatietokanta auttaa sinua löytämään melkein minkä tahansa kuvan mistä tahansa ajattelemastasi aiheesta, ja sitä on helppo käyttää. Tarkennettu kuvahaku Googlessa antaa sinun kaventaa hakua koon, värin, tyypin ja muun mukaan. Voit myös etsiä kuvaa Googlen avulla käyttämällä toista kuvaa hakukyselysi tekstin sijaan, nimeltään käänteinen kuvahaku.
 • Kuvahaku: Yli 3 miljardia kuvia löytyy tältä kuvahakukoneelta. Lisäasetusten avulla löydät mustavalkoiset kuvat, tietyn väriset tai kokoiset kuvat, taustakuvat, animaatiot, kasvot ja paljon muuta.
 • Yahoo Image Search: Kuvahaku Yahoo: ssa on samanlainen kuin nämä muut kuvahakukoneiden sivustot: on edistyneitä kuvahakuvaihtoehtoja suodattaa tulokset lisenssin, koon, värin ja muun mukaan.
 • Bing Images: Toinen tapa etsiä kuvia on Bing-hakukone. Trendaavan osan avulla voit helposti löytää trendejä; siellä on myös visuaalinen hakutyökalu (käänteinen valokuvahaku) ja yleinen kuvahaku, johon kirjoitat tekstiä valokuvien löytämiseksi, sekä edistyneet suodatusvaihtoehdot (erityinen tarkkuus, pää ja hartiat, läpinäkyvä, väri jne.).

Kuvahakusivustot

Kuvahaku NASA: n verkkosivustolta

 • Pixabay: Yli miljoona korkealaatuista kuvakuvaa ja videota, mukaan lukien vektorigrafiikat ja piirrokset. Tämä on vain yksi monista julkisen kuvan sivustoista, joita voit käyttää ilmaiseksi ilman tekijänoikeuksia.
 • Flickr: Mahtava kuvahaku valtavan valikoiman erilaisten valokuvien löytämiseksi. Joitakin näistä kuvista voidaan käyttää uudelleen, mutta jos etsit vain upeita valokuvagallerioita lahjakkailta valokuvaajilta ympäri maailmaa, Flickr voi silti olla hyödyllinen lähde.
 • Getty Images: Valtava tietokanta haettavista kuvista useilta johtavilta tuotemerkeiltä. Voit rajata haun siten, että se sisältää vain rojaltivapaita kuvia. Tämä kuvahakusivusto tarjoaa erilaisia ​​käyttöoikeustasoja riippuen siitä, mihin sitä tarvitset.
 • Hubble’s Greatest Hits: Hämmästyttäviä kuvia avaruusobjekteista, jotka Hubble-teleskooppi on kerännyt vuosina 1990-1995.
 • Viserrys: Tämän sosiaalisen median jättiläisen avulla voit suorittaa kuvahaun kaikilla julkisesti saatavilla olevilla Twitter-tileillä tai vain seuraamillasi ihmisillä. Voit jopa rajoittaa kuvahaun vain sijaintisi lähellä oleviin valokuviin. Katso artikkelistamme lisätietoja Twitter-kuvien hakemisesta.
 • Warren ja Genevieve Garst -valokuvakokoelma: Hämmästyttävä kokoelma yli 1 300 kuvasta, jotka Garsts on koonnut ja lahjoittanut Coloradon osavaltion yliopiston kirjastoille, kun he kuvaavat Omaha Wild Kingdom -tv-sarjan sarjoissa.
 • Amerikkalaiset muistikokoelmat: Valokuvat ja tulosteet: Kongressin kirjastosta näihin kokoelmiin kuuluvat Ansel Adamsin valokuvaus, sisällissota sekä presidentit ja ensimmäiset naiset.
 • The Smithsonian Institution Archive Collections: Suorita kuvahaku tai selaa valittuja kuvia Smithsonian-kokoelmista.
 • Luokkahuone Clipart: Lähde ilmaiseksi ladattavaksi leikekirjaksi, haettavissa aiheittain.
 • Eastman-museo: Käytä tätä kuvahakua etsiäksesi monenlaisia ​​kokoelmia, mukaan lukien Liikkuva kuva ja Teknologia.
 • National Geographic Photography Collection: Tämä kuvahakusivusto sisältää valokuvagallerioita tästä arvostetusta lehdestä, upeita taustakuvia, päivän valokuvan ja paljon muuta.
 • NASA: n kuva- ja videokirjasto: Etsi tuhansista NASA: n lehdistötiedotteista, videoista ja äänitallenteista, jotka kattavat amerikkalaiset miehitetyt avaruusohjelmat Mercury-ohjelmasta STS-79 Shuttle -operaatioon.
 • NYPL Digital Gallery: Päivitetään päivittäin, tämä on New Yorkin julkisen kirjaston kokoelma ilmaisia ​​digitaalikuvia. Tämän kuvahakutyökalun avulla voit käyttää satoja tuhansia ensisijaisista lähteistä digitoituja kuvia ja painettuja harvinaisuuksia löytääksesi valaistut käsikirjoitukset, historialliset kartat, vintage-julisteet, harvinaiset tulosteet ja valokuvat, kuvitetut kirjat, painetut efemerat ja paljon muuta.

Käänteinen kuvahaku

Googlen käänteinen kuvahaku

Oletko koskaan miettinyt, mistä kuvassa näet verkossa? Tai ehkä teit mukautetun valokuvan ja olet utelias, kuka muu käyttää sitä. Onko kuvan muokattuja versioita muualla, kuten suuremmalla tarkkuudella? Löydät kaiken tämän käänteisellä valokuvahaulla. Voit tehdä tämän useilla tavoilla, mutta idea on sama: annat kuvan kyselylle tekstin sijaan. Esimerkiksi sen sijaan, että suoritettaisiin kuvahaku talo, jos haluat nähdä talokuvasi, jotka näyttävät samanlaisilta kuin sinulla, syötät hakutyökalun todellisen kuvan sijaan. Googlen käänteinen kuvahaku on yksi tapa tehdä tämä. Bing Visual Search ja TinEye toimivat samalla tavalla. Toinen tapa suorittaa kuvahaku toisella kuvalla on Pinterest; valokuvien alakulmassa on visuaalinen hakupainike. Jos käytät mobiililaitetta, tutustu artikkeliimme siitä, kuinka tehdä käänteinen kuvahaku puhelimessa tai tabletissa.