Skip to content

Parhaat online-tallennustilan MegaUpload-vaihtoehdot

19 de maaliskuu de 2021

Yhdysvaltain hallitus sulki Megaupload.com-sivuston tammikuussa 2012. Regaitista ja useista muista rikoksista syytetty Megaupload-sivusto oli merkittävä työkalu tiedostojen jakajille, jotka halusivat jakaa suuria digitaalisia tiedostojaan ystäville. Sammumisen seurauksena on joitain verkkotallennussivustoja, jotka tarjoavat vastaavia palveluja. Niin kauan kuin ne kestävät, tässä on kyberlukosivustoja, jotka kannattaa kokeilla, jos aiot jakaa suuria tiedostoja verkossa.

Dropbox

Dropbox on ehkä kaikkein ylellisin verkkoverkkopalveluista. Tämä verkkosivusto integroituu suoraan tietokoneesi tiedostokansiojärjestelmään, joten pilvitallennustila näyttää siltä kuin se olisi tavallinen kansio pöytätietokoneellasi. Voit vetää ja pudottaa tiedostoja, kopioida ja liittää kaikki tavalliset tiedostohallintarutiinit … kestää vain 10 minuuttia, ennen kuin se synkronoituu ja siirretään pilvikovalevyn kanssa. Saat enintään 2 Gt kiintolevytilaa (mutta saat enemmän, jos vakuutat ystäväsi liittymään), ja voit helposti siirtää tiedostoja ystävillesi ilman kirjautumista verkkosivustolle. Kokeile ehdottomasti Dropboxia nähdäksesi, kuinka kätevä online-tiedostojen hallinta voi olla.

FilesAnywhere.com

Kuten muutkin cyberlocker-palvelut, voit halutessasi maksaa nimellismaksun kuukausittain lisää tallennustilaa ja ominaisuuksia varten. Mutta jos päätät pysyä ilmaisen FilesAnywhere-tilin kanssa, saat 1 Gt tallennustilaa. Voit myös lähettää sähköposti-ilmoituksia ihmisille, joiden kanssa haluat jakaa.

Mediafire.com

Mediafire on epäilemättä suurin kilpailu FilesAnywhere-sivustolle. Niillä ei ole rajoituksia kaistanleveydelle, latauksille, käytetylle levytilalle, eikä sinun tarvitse kirjautua sisään, jos et halua. Valitettavasti yksittäisten tiedostojen on oltava 200 Mt tai pienempiä. Jos haluat jakaa tiedostoja, jotka ovat pienempiä kuin elokuvakoko, harkitse Mediafire.com.

Depositfiles.com

Vaikka hinta on oikea, joudut odottamaan lataus- ja latausjonoja. Päivittäinen latausraja on 5 keikkaa päivässä. Mutta sinun ei tarvitse kirjautua sisään, ja latausnopeudet ovat tasaiset ja nopeat.