Skip to content

PeaZip-arvostelu

16 de heinäkuu de 2021

PeaZip on ilmainen tiedostojen purkuohjelma Windowsille ja Linuxille, joka tukee massiivisia yli 180 arkistomuotoja. PeaZip voi ajoittaa arkistoja, luoda itsepurkautuvia arkistoja ja sitä voidaan käyttää jopa kannettavana ohjelmana ilman asennusta.

Mitä pidämme

 • Otteita valtavasta valikoimasta arkistomuotoja.
 • Kannettava versio on saatavana.
 • Mahdollisuus luoda itsepurkautuvia arkistoja.
 • Integroituu Task Scheduleriin ajastetun arkiston luomista varten.
 • Tukee uusien vaiheiden kaksivaiheista vahvistusta turvallisuuden parantamiseksi.

Mitä emme pidä

 • Asennus voi olla sekava kaikkien lisäasetusten kanssa.

PeaZip-muodot

Alla on täydellinen luettelo tiedostoista, joita PeaZip voi avata, ja kaikki tiedostomuodot, joihin se voi pakata tiedostot (ts. Arkistoitavat tiedostot, joita se voi tehdä).

Pura

00, 001, 7Z, ACE, ILMA, APK, APM, APPV, APPX, ARC, ARJ, BALZ, BSZ, BZ, BZ2, BZIP, BZIP2, CAB, CB7, CBA, CBR, CBT, CBZ, CDDX, CHI, CHM, CHQ, CHW, CPIO, CRX, CSPKG, DEB, DLL, DMG, DOC, DOCX, DOT, DOTX, DWFX, EAR, EPUB, EXE, FAMILYX, FAT, FDIX, FLA, FLV, GNM, GZ, GZIP, HFS, HXI, HXQ, HXW, IMA, IMAGE, IMF, IMG, IPA, IPSW, ISO, JAR, JTX, KMZ, LHA, LIT, LPAQ1, LPAQ5, LPAQ8, LZH, LZMA, LZMA86, MAFF, MBR, MDF, MPP, MSI, MSLZ, MSP, MSU, NTFS, NUPKG, ODB, ODF, ODG, ODM, ODP, ODS, ODT, OTG, OTH, OTP, OTS, OTT, OXPS, OXT, PAK, PAQ8F, PAQ8JD, PAQ8L, PAQ8O, PART1, PCV, PEA, PET, PK3, PK4, POT, PPS, PPT, PPTX, PUP, QUAD, R00, R01, RAR, RMSKIN, RPM, STAR, SEMBLIO, SFS, SLP, SMPK, SMZIP, SPLIT, SQUASHFS, STC, STD, STI, STW, SWF, SWM, SXC, SXD, SXG, SXI, SXM, SXW, SYS, TAR, TAZ, TB2, TBZ, TBZ2, TBZIP, TBZIP2, TGZ, TPZ, TXZ, TZ, U3P, UDF, VHD, VSIX, WAL, WAR, WIM, WMZ, WRC, WSZ, XAR, XLS, XLSX, XLT, XLTX, XPI, XPS, XZ, Z, Z01, ZIP, ZIPX ja ZPAQ

Pakkaa

001, 7Z, ARC, BCM, BZ, BZ2, EXE, GZ, PEA, TAR, WIM, XZ, ZIP, ZST ja ZPAQ PeaZip voi arvata, kuinka arkistotiedosto avataan, joten on mahdollista, että on olemassa muita tiedostomuotoja ei ole lueteltu edellä, että se voi avata. Tämä on suuressa erossa joihinkin muihin tiedostojen purkamisohjelmiin, jotka voivat tukea vain muutamia suosittuja tiedostomuotoja.

PeaZip-suojausasetukset

PeaZip voi luoda salasanasuojattuja arkistoja 256-bittisellä AES-salauksella useille lähtömuodoille, mukaan lukien 7Z, ZIP, ARC ja PEA. Kun luot uutta arkistoa, avaintiedostoa voidaan käyttää salasanan kanssa kaksivaiheisen vahvistuksen luomiseen. Tämä vaatii sekä salasanan että avaimen, jotta arkisto voidaan avata, mikä lisää huomattavasti tietoturvaa.

PeaZip-salasanasuojausnäyttö

Muita PeaZip-ominaisuuksia

Tässä on joitain merkittävimpiä ominaisuuksia, joita saat PeaZipillä:

 • Satunnainen salasanageneraattori valitsee sinulle vahvan salasanan.
 • Päivitä olemassa olevan arkiston tiedostot.
 • Muunna arkistomuoto eri muotoon.
 • Käytä hiiren kakkospainikkeella olevan kontekstivalikon PeaZip-sovellusta muuntaa, muuntaa, lähettää sähköpostia, purkaa ja testata arkistoja.
 • Välilehtien selaaminen auttaa pitämään asiat järjestyksessä.
 • Tukee useita kryptografisia hajautustoimintoja, kuten MD5, SHA256 ja Whirlpool512.
 • Suorita verkkohaut nopeasti minkä tahansa tietokoneessa olevan tiedoston nimen perusteella.
 • Luo arkisto, joka on jaettu erikokoisiksi, jotta ne sopivat mukavasti kaikkeen levykkeestä Blu-ray-levyihin.
 • Jos lähetät arkistoa sähköpostitse, PeaZip antaa sinun tehdä se ohjelman sisältä lisäämällä pakattu tiedosto automaattisesti uuteen sähköpostiin liitetiedostona.
 • PeaZip voi poistaa tiedostot turvallisesti käyttämällä Random Data sanitization -menetelmää.
 • PeaZipin ajoitustoiminnon ansiosta tiedostojen arkistointi on erittäin helppoa Windows Task Scheduler -sovelluksen kautta viikon jokaisena päivänä. Voit varmuuskopioida tiedostot esimerkiksi toiseen liitettyyn asemaan ja antaa PeaZipin pakata sen lennossa säästääksesi levytilaa.

Viimeiset ajatukset PeaZipistä

PeaZip on yksi parhaista tiedostojen purkamisohjelmista. Se on täynnä monia ominaisuuksia ja tukee valtavaa luetteloa tiedostomuotoja, jotka se voi purkaa. Pelkästään tuettujen purkuformaattien lukumäärän pitäisi jo olla asentamassa PeaZip, mutta sen tuomat lisäominaisuudet ja asetukset osoittavat todella, kuinka suuri ohjelma se on.