Skip to content

Pelaa klassisia arcade-pelejä iPadillasi

20 de maaliskuu de 2021

Muistatko, kun olit lapsi liukumassa neljäsosaa pelikaappiin ja odotat innolla päivää, jolloin voisit omistaa pelihallin? Se päivä on tullut. Pelihalliklassikkojen yksittäisten porttien ja suurten pelihallintakehittäjien kokoelmien välillä voit omistaa melkein minkä tahansa pelin, josta tulit riippuvaiseksi pelihallissa 80-luvulla ja 90-luvun alussa.

Ja jos ostat iCade-lisävarusteen, voit tehdä iPadistasi pelikaapin. ICade on telakka / pelihallikaappi iPadille, jossa on ohjaussauva ja painikkeet. Monet tämän luettelon pelit ovat yhteensopivia sen kanssa.

Lohikäärme Lair

Dragon’s Lair oli valtava hitti pelihallissa. Aikana sillä oli upea grafiikka, ja pelin upotettu huumori teki siitä räjähdyksen pelata. Mutta mikä todella piti lapsia kaatamasta siihen neljäsosaa, oli pelin koukuttava vaikeus. Kuten useimmat tuon aikakauden pelit, se rakennettiin sen ympärille, kuinka pitkälle voit päästä ja kuinka kauan voit pelata, mutta toisin kuin pelit, jotka keräsivät pisteet, Dragon’s Lair työnsi sinut mukaan, koska halusit nähdä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tämän HD-version ainoa haittapuoli on 4,99 dollarin hintalappu, joka on hieman jyrkkä kaikille iPadille siirretyille klassisille arcade-peleille.

Street Fighter II -kokoelma

Ihmiset kokoontuivat pelaamaan Karate Champia. Se oli ensimmäinen taistelupeli, joka sisälsi taistelulajeja, ja se oli aina suosittu peli. Mutta Street Fighter oli se, joka todella loi muotin kaikille tuleville taistelupeleille ja tasoitti tietä klassikoille, kuten Mortal Kombat. Tämä kokoelma sisältää alkuperäiset Street Fighter II, Champion Edition ja Hyper Fighting, joka on Champion Edition steroideilla.

Kaksinkertaisen lohikäärmeen trilogia

Keskustele menneisyyden räjähdyksestä! Tuplalohikäärme teki kaksinkertaisen pahoinpitelyn pelihalleissa 80-luvulla. Sen lisäksi, että se vei sivurullan seuraavalle tasolle, se myös mullisti ajatuksen yhteistyöpelistä. Enimmäkseen sinulla oli mahdollisuus pelata taistelupeliä tai vastaavaa pelaaja-pelaaja-peliä tai yrittää vuorotellen lyödä korkeita pisteitä Donkey Kongissa, mutta Double Dragonin kanssa sinun piti liittyä parhaan ystäväsi kanssa ja voittaa paska. pois ihmisistä.

Marvel vs Capcom 2

Kuka ei halua olla ahma tai Hämähäkkimies? OK. Mennään todelliseksi. Kuka ei halua olla Magneto? Marvel vs Capcom 2 oli iso hitti pelihalleissa, mikä antoi faneille mahdollisuuden valita 28 Marvel-supersankarista tai 28 Capcom-hahmosta. Taistelupelissä on 3: 3-ottelut, joista puolet hahmoista vapautetaan alusta alkaen ja toiset tarvitsevat sinua työskentelemään niiden avaamiseksi. Ohjaimet voivat olla toisinaan hieman hankalia pelille, joka vaatii hieman tarkkuutta, mutta jos rakastit tätä pelihallissa (tai olet vain iso Marvel- tai Capcom-fani), tämä on hyvä ostos.

PAC-MAN

Ajatus peliriippuvuudesta voidaan todennäköisesti jäljittää PAC-MANiin. Se oli ensimmäinen peli, joka todella kiehtoi ihmisiä, pilkkaamalla heitä käyttämään vuosineljänneksittäin toisensa jälkeen nähdäksesi kuinka pitkälle he voisivat päästä peliin. Suhteellisen yksinkertainen käsite: iso keltainen ympyrä syö pisteitä sokkelossa ja väistelee aaveita, kääntäen toisinaan pöydät niihin syömällä lisävoimaa. Monin tavoin se oli kuin rotan pelaaminen sokkelossa, paitsi että sinun täytyi olla juusto. Haluamme, että tämä maksaa hieman vähemmän (2,99 dollaria), tai ainakin tarjoaisimme kaikki bonus labyrintit peruspelin kanssa. Mutta sovellusten sisäisiä ostoksia ei ole lopetettu nykyään.

Lopullinen Mortal Kombat 3

Mortal Kombat on peli, jota ei tarvitse esitellä. On olemassa muutamia pelejä, joista on tullut niin suosittuja ja jotka ovat niin tunnistettavissa. Mutta huolimatta sen suosimisesta pelihalleissa, tämän pelin alkuperäinen portti iPadiin ei pääse tähän luetteloon. Se oli hiukan ylihinnoiteltu ja siinä oli liian paljon häiriöitä, varsinkin kun hankala ohjaus. Joissakin peleissä voit kiertää huonoja hallintalaitteita, mutta Mortal Kombatin kaltaisessa pelissä se on mahdotonta. EA on kuitenkin korjaillut sitä julkaisunsa jälkeen, ja viimeisimmät korjaukset korjaavat paljon alkuperäisiä ongelmia. He ovat myös laskeneet hintaa, mikä tekee tästä hyvän latauksen kaikille sarjan faneille.

Kultainen kirves 3

Kultainen kirves oli aina yksi suosikeistamme pelihallissa, mutta siirtyminen tablet-laitteeseen on ollut parhaimmillaan hieman epämääräinen. Voit ladata alkuperäisen Golden Axen, mutta sen satama jättää sen huonoon hallintaan ja häiriöttömään pelattavuuteen. Näiden 0,99 dollarin hintalappu tekee niistä harkinnan arvoisia kaikille, jotka haluavat kävellä muistikaistalla, mutta se on kolmas erä, joka tarjoaa sinulle parhaat kävelypolut.

Midway Arcade

Midway Arcade on ainoa pelihallikehittäjien kokoelma, jolla on hintalappu, mutta sinä tehdä saat mukavan valikoiman pelejä hintaan 1,99 dollaria. Hintalappu sisältää Spy Hunter, Rampage, Joust ja Defender muun muassa. Voit myös ladata joitain pelipaketteja, kuten fantasiapelipaketin, joka sisältää Gauntletin, Gauntlet II: n ja Wizard of Worin. Nämä olivat kaikki pelihallin suosikkeja, ja pelipaketit, jotka maksavat vain .99 dollaria, ovat paljon.

Atarin suurimmat hitit

Vaikka Atarin ”Greatest Hits” on kaukana iPadin suurimmista arcade-peleistä, olisi epämiellyttävää olla antologia jättämättä luetteloon. Kuten suurin osa kehittäjien kokoelmista, sovellus on ilmainen ja saat myös Missile Commandin ilmaiseksi, jotta voit tarkistaa, kuinka pelejä pelataan sovelluksessa. Jos hallinta ei mielestäsi ole liian huono, voit avata joko neljä pakettia pelisarjoja 0,99 dollaria tai koko 100 pelin kokoelman 9,99 dollaria. Todellisen nostalgian takia koko kokoelman avaaminen on oikea tapa edetä, mutta jos haluat vain korjata klassiset asteroidisi, 4-paketin saaminen voi olla paras tapa edetä.

Atarin parhaat hitit ovat yhteensopivia iCaden kanssa.

Namco Arcade

Namco Arcade sisältää klassikoita, kuten PAC-MAN, Galaga ja Xevious. Pelissä on kaksi tapaa pelata: osta pelikone pelataksesi mitä tahansa tai osta kolikoita. Valitettavasti saat vain 10 kolikkoa dollarilta, joten siitä tulee nopeasti liian kallista. Ja pelikoneet ovat yleensä 2,99 dollaria, joten kaikista peleistä tämä on kallein. Silti, kun täysimittainen Galaga-peli ei enää toimi iOS 7: n kanssa, tämä on ainoa tapa pelata tätä klassikkoa.

Suurin osa tämän luettelon peleistä tukee iCadea.

Activision-antologia

Olemme listanneet Activision Anthology -sovelluksen viimeiseksi, koska se on huonompi sovellus tässä luettelossa, mutta koska se ei todellakaan täytä arcade-kriteerejä. Activision-kokoelma on pelejä Atari 2600: lle, joka on tarpeeksi lähellä, että sisällytän sen tähän. Varmasti kaikki, jotka ovat kiinnostuneita pelihallinsa uudelleen kokemisesta, saavat potkut myös noin 2600 pelin hankkimisesta. Antologia sisältää Kaboom! ilmaiseksi ja sisältää muita aktiviteettiklassikoita, kuten Decathlon, River Raid ja (tietysti) Pitfall. Voit ostaa pelipaketteja hintaan 2,99 dollaria tai koko kokoelman hintaan 6,99 dollaria.

Activision Anthology on yhteensopiva iCaden kanssa.