Skip to content

Piilota Instagram-kuvat niiden poistamisen sijaan

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Valokuvan piilottaminen: Napauta piilotettavaa valokuvaa, napauta kolmen pisteen valikkoja valitse sitten Arkistoi.
  • Arkistoidun valokuvan käyttö: Napauta hampurilaisvalikkoja valitse sitten Arkistoi > Viestien arkisto.
  • Postauksen tekeminen uudelleen julkiseksi: Napauta arkistoitua valokuvaa, napauta kolmen pisteen valikkoja valitse sitten Näytä profiilissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka piilottaa Instagram-kuvat niin, että ne näkyvät vain sinulle. Arkistosi piilotettuja valokuvia on helppo tarkastella ja julkistaa ne uudelleen. Ohjeet koskevat Instagram- ja iOS-sovelluksia.

Kuinka piilottaa valokuvia Instagramissa

Voit piilottaa valitut Instagram-kuvat seuraavasti:

  1. Avaa Instagram ja näytä valokuva, jonka haluat arkistoida.

  2. Napauta kolme pistettä avaa ponnahdusvalikko ruudun oikeassa yläkulmassa näytön alareunassa.

  3. Napauta Arkistoi. Valittu valokuva siirretään arkistoon ja piilotetaan profiililtasi ja syötteestäsi. Seuraajasi eivät näe sitä, mutta sinä näet.

    Voit myös muokata, poistaa tai poistaa viestin kommentteja samasta valikosta.

Kuinka katsella arkistoituja valokuvia

Näin pääset käsiksi arkistosi asettamiin valokuviin:

  1. Napauta hampurilainen valikossa profiilisi oikeassa yläkulmassa.

  2. Napauta Arkistoi.

  3. Varmista Viestien arkisto on valittu yläreunasta.

Arkistoidut valokuvasi näkyvät ja näkyvät vain sinulle. Tykkäykset ja kommentit jäävät viestiin. Ihmiset, jotka pitivät ja kommentoivat, kun julkaisit sen alun perin, eivät kuitenkaan näe näitä tykkäyksiä tai kommentteja, ennen kuin julkaiset viestin uudelleen.

Kuinka tehdä arkistoidusta Instagram-postista jälleen julkinen

Arkistoidun viestin lisääminen takaisin Instagram-profiiliisi:

  1. Napauta arkistoitua valokuvaa, jonka haluat julkaista uudelleen.

  2. Napauta kolme pistettä kuvan yläpuolella, jotta näkyviin tulee valikko, joka vastaa kaltaista, kun näit kuvan arkistoinnin.

  3. Napauta Näytä profiilissa jotta kuva näkyy jälleen profiilissasi.