Skip to content

Piilotetut asetukset Google Home Hub -sovelluksessa

19 de maaliskuu de 2021

Yksi Google Home Hubin omistamisen suurimmista eduista on ohjata niin monta älylaitetta yhdestä yksiköstä äänikomennoilla. Mitä kuitenkin teet, kun haluat säätää Home Hub -asetuksia ilman äänikomentoja? Käytät tietysti sen piilotettuja asetuksia. Se ei ehkä ole yleisin tapa tehdä se, mutta nämä piilotetut asetukset ovat käteviä, kun taustamelua on paljon tai et halua vain puhua avustajan kanssa.

Kuinka pääset Google Home Hubin piilotettuihin asetuksiin

Google Home Hubin piilotettujen asetusten käyttäminen:

 1. Napauta Google Home Hub -näyttöä ja pyyhkäise ylös.

 2. Kun piilotetut asetukset näkyvät, voit käyttää niitä säätämään Google Home Hub -sovelluksen asetuksia, mukaan lukien kirkkaus, äänenvoimakkuus, Älä häiritse ja Hälytykset.

 3. Napauta Vaihde -kuvake oikeassa reunassa päästäksesi käyttämään muita tietoja, kuten Wi-Fi, lisenssitiedot, laiteversio jne.

 4. Se siitä!

Käytä Home Hub -asetuksia kirkkauden, äänenvoimakkuuden ja Älä häiritse -toiminnon kanssa

 1. Napauta Kirkkaus -kuvake vasemmassa reunassa. Säädä kirkkautta pyyhkäisemällä näytön alaosassa olevaa kirkkauspalkkia.

 2. Napauta Äänenvoimakkuus kuvake toinen vasemmalta. Säädä äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä äänenvoimakkuuspalkkia vasemmalle tai oikealle.

 3. Napauta keskellä olevaa kuvaketta ottaaksesi Älä häiritse -toiminnon käyttöön. asetus on käytössä, kun kuvake on sininen.

  Napauta samaa kuvaketta poistaaksesi Älä häiritse -toiminnon käytöstä.

 4. Olet valmis!

Hälytyksen asettaminen piilotetun näytön asetusten avulla

 1. Napauta Hälytykset kuvake toinen oikealta.

 2. Kun olet hälytysvalikossa, napauta Plus (+) luoda uuden hälytyksen.

 3. Aseta hälytykselle määritetty aika pyyhkäisemällä tunteja ja minuutteja ylöspäin ja napauta sitten Aseta luoda hälytys.

  Jos hälytystä on jo muokattavissa, napauta sitä ja muokkaa aikaa.

 4. Olet valmis!