Skip to content

Pika kuvaus YouTube-videonmuokkausohjelmasta

26 de kesäkuu de 2021

YouTube lopetti videonmuokkausohjelman syyskuussa 2017. Nämä tiedot säilyvät arkistointitarkoituksiin. Ennen vuotta 2017 YouTube tarjosi sisäänrakennetun työkalun, jonka avulla käyttäjät voivat muokata videoitaan ennen niiden julkaisemista. YouTube-videonmuokkausohjelma oli yksinkertainen ja kätevä, mutta YouTube lopulta lopetti työkalun, koska se tarjosi vain perustoiminnot. Tässä on katsaus YouTube-videonmuokkausohjelmaan.

YouTube Video Editorin asetukset

YouTube-videonmuokkausohjelman avulla videoiden muokkaaminen ja uudelleenmuokkaaminen on helppoa. Muokkausominaisuuksista puuttui monimutkaisia ​​ominaisuuksia, ja voit muokata vain YouTube-tilillesi ladattua videota. YouTube-videonmuokkausohjelmalla oli rajallinen tehosteiden ja siirtymien alue, mukaan lukien mustavalkoinen suodatin, kuvanvakain, kirkkaus ja kontrasti. Siirtymiin sisältyi tavanomainen, kuten ristihäivytys ja pyyhe, sekä sydän, tähti ja jack-o-lyhty.

Yksinkertainen online-muokkaus

YouTube-videonmuokkausohjelma lisäsi toimintoja käyttöönoton jälkeen. Alun perin kaikki mitä voit tehdä, oli leikata leikkeet, järjestää ne aikajanalle, lisätä perussiirtymät ja lisätä ääniraita. Toimittaja antoi käyttäjien lopulta luoda useita projekteja ja lisätä tehosteita videon ulkoasun muuttamiseksi. YouTube-editori pysyi yksinkertaisena työkaluna, ja jotkut käyttäjät arvostivat sen yksinkertaisuutta ja nopeutta, käsittelemällä videoita nopeammin kuin muut online-videosovellukset. Viime kädessä YouTube-videonmuokkausohjelman rajoitukset johtivat sen kuolemaan. Nykyään monet tehokkaat ja ilmaiset kolmannen osapuolen videonmuokkaajat auttavat YouTube-käyttäjiä parantamaan ja parantamaan videoita.